"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 29 iunie 2016

Cumpărături iHerb| Discount 10% la comenzi de peste 50$ folosind codul SUMMER

Bine v-am regăsit!

A trecut ceva timp de la ultima postare, vara timpul trece altfel și viața se desfășoară într-o altă dimensiune parcă... :)
Nu am pregătit o postare lungă, ci doar câteva imagini și cuvinte despre ultima comandă iHerb pe care am primit-o de ceva timp, dar despre care nu am apucat să vorbesc pe blog. 
În prezent mai am una pe drum, conține un ser pentru ten pe care mi l-am dorit foarte mult și despre care o să vă vorbesc imediat ce voi primi coletul, dar și după o perioadă de testare. 
Așadar, de această dată am ales din nou un produs Mad Hippie - crema contur de ochi despre care am scris aici. Este o cremă fluidă, se absoarbe foarte repede în piele și poate fi inclusă cu ușurință în rutina de dimineață. În rutina de seară o folosesc în combinație cu un ulei roll-on de la Melvita, despre care o să vă vorbesc în curând. 
Singurul dezavantaj al acestei creme de ochi îl reprezintă faptul că se termină parcă prea repede în comparație cu produsele folosite anterior. O puteți găsi aici și constă circa 80 lei/15ml.

Purified water, restorative hydration complex [vitis vinifera (grape) seed oil, glycine soja (soybean) oil (and) chamomilla recutita (matricaria) flower extract, olea europaea (olive) fruit oil, aloe barbadensis leaf extract, sodium hyaluronate, camellia sinensis (green tea) extract], caprylic/capric/myristic/stearic triglycerides, cetearyl olivate (and) sorbitan olivate, glycerin, sodium ascorbyl phosphate (vitamin C), panthenol (vitamin B5), dimethicone, diazolidinyl urea (and) iodopropynyl butylcarbamate, sodium magnesium silicate, bisabolol, citric acid, d-alpha tocopherol (natural Vitamin E), disodium EDTA, retinyl palmitate (Vitamin A).

Pasta de dinți Jason este alegerea mea pentru igiena dinților de mai mulți ani. Ocazional am mai folosit și pastele din comerț, dar diferența calitativă mi se pare uriașă și de fiecare dată mă reîntorc la ea. Nu are fluor și costă în jur de 20 de lei. 

Al treilea produs este unul nou, o cremă pe care nu am mai cumpărat-o până acum - o cremă bogată în acid hyalurionic, uleiuri vegetale și vitamina E. Nevoia de a folosi o cremă grasă s-a născut în mod natural - după atâtea seruri care lucrează în profunzime și evitarea produselor care încarcă tenul prea tare, am simțit totuși nevoia ca din când în când să folosesc și o cremă emolientă, cu textură grasă, care să se ocupe în mod eficient de stratul superior al pielii afectat în prezent de soarele acesta atât de intens.


Alegerea a fost una foarte potrivită, pentru că într-adevăr avem de-a face cu o consistență onctuoasă, bogată în vitamina E după miros (deși e mai spre sfârșitul listei de ingrediente) și după textură. Nu o aplic în fiecare seară, ci cam de două ori pe săptămână sau la nevoie, atunci când îmi simt pielea ușor uscată. 
Recipientul este clasic, sub formă de borcănel, fără folie de protecție. Eu am transferat o cantitate mai mică într-un recipient cu aplicator și o folosesc de acolo. 
Ea în sine are o cantitate dublă față de o cremă normală și anume 113 ml, costă circa 60 de lei și o puteți găsi aici. Este o cremă ”curată” în ingrediente și o consider a fi foarte potrivită tenurilor uscate, deshidratate sau, așa cum procedez eu, cu o aplicare limitată pentru tenurile mixte sau grase. 

În prezent produsele de protecție solară au o reducere de 15% pe site. De asemenea folosind codul SUMMER la checkout beneficiați de o reducere de 10% din totalul comenzii. În plus 10% din total vă vor fi restituiți în cont și vor fi disponibili pentru următoarele comenzi. 


Ați încercat vreunul dintre cele trei produse?





La prima comandă puteți obține un discount de 5 dolari dacă folosiți un cod de reducere. Al meu este VUC076, este integrat în link-urile mai sus menționate și va fi aplicat instantaneu la adăugarea unui produs în coș. 
Dacă vă încadrați într-un total de maxim 80 de dolari și o greutate a coletului de 1800 grame, atunci costul transportului începe de la 4 dolari. 

Coletul ajunge la poșta din cartierul de care aparțineți, nu trece prin poșta vamală și nu veți avea alte comisioane de plată. 




                           VintageLook

Mă găsiți și aici:



2 comentarii:

  1. nu am incercat aceste produse dar ma tenteaza tare pasta de dinti. Am si eu o pasta de dinti de pe iHerb, cu scortisoara si imi place mult dar parca as incerca-o si pe aceasta. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o folosesc de foarte multi ani si m-am obisnuit cu ea, chiar imi place foarte mult. Acum am vazut ca exista si apa de gura din aceeasi gama si am pus-o in wishlist pentru o comanda viitoare :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!