"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 12 aprilie 2016

Paleta pentru contouring și look-ul meu cu lipstain roșu

La începutul anului vă arătam pe blog o paletuță de farduri cremă pentru contouring, un kit tester de fonduri de ten Sleek de fapt, produs care mi-a deschis apetitul pentru o paletă mai complexă, cu mai multe nuanțe, atât marouri, cât și bejuri. Așadar, noua mea paletă de farduri cremă destinată conturării tenului este aceasta:


Mi-am dorit-o pentru că, pe lângă nuanțele caramel (unele mult mai întunecate decât cele din paletuța anterioară), posedă și nuanțe deschise, bejuri cu subton galben și roz, capabile să creeze perfect acel joc de lumini și umbre pe care mi-l doream și pe care nu l-am putut crea cu paleta anterioară.


Deși la prima vedere poate părea intimidantă, am descoperit cu plăcere că lucrurile nu sunt deloc complicate, atât timp cât ai o pensulă bună cu ajutorul căreia să poti intinde frumos produsul pe ten. Important este ca acesta să fie foarte bine armonizat cu fondul de ten, astfel încât aspectul să nu fie unul nenatural. Eu recomand să începeți cu pomeții și eventual lateralele frunții, acolo unde aplicați bronzerul de obicei. Pentru început trasați puncte sau linii subțiri de produs mai închis la culoare, pe zonele respective, după care folosiți-vă de pensulă pentru a blendui produsul cremă. Pentru un aspect mai dramatic, aplicați mai mult produs și...blenduiți bine.


Nu vă imaginați că folosesc paleta Born pretty store la modul cel mai complex, cu contouring pe nas, bărbie și alte zone ale feței, așa cum vedeți în clipulețele de pe youtube/instagram, machiajul meu de zi cu zi nu este compatibil cu acest nou curent, însă am descoperit că având la bază un produs cremă pe zonele pe care foloseam anterior doar bronzer, machiajul rezistă mult mai bine de-a lungul zilei, iar folosit fără un alt produs pudră, aspectul este unul foarte natural, perfect potrivit unui machiaj de zi.
Aplicat într-o cantitate decentă, aceste farduri creme nu încarcă tenul și se armonizează foarte frumos cu fondul de ten peste care este aplicat.


Dintre cele 10 nuanțe pe care le posedă paleta, 6 sunt preferatele mele, cele pe care le folosesc cel mai des, este vorba despre 3 nuanțe mai întunecate și 3 mai deschise la culoare. Nuanța nr. 6 este un bej cu intens subton roz, iar aceasta este singura de care nu m-am atins și probabil nici nu o să o fac, pentru că nu se potrivește tenului meu. Unele sunt mai cremoase decât altele, însă toate se pot folosi cu aceeași ușurință.

Un exemplu de look creat cu ajutorul a două culori din această paletă aveți mai jos. Am folosit nr. 2 și nr. 5, peste care am adăugat și puțină pudră bronzantă Lily Lolo (doar pe pomeți). 


Am dorit un aspect mai natural, dar fardurile au capacitatea de a realiza look-uri mult mai dramatice. Dacă vă place, o puteți găsi AICI, la un preț pe care eu îl apreciez ca fiind unul corect pentru calitatea sa. 
Vă reamintesc că folosind codul KEJ61 aveti o reducere de 10%, iar transportul este gratuit.



Despre minunăția asta de lipstain pe care îl port pe buze o să vă povestesc într-un articol viitor. 

Ce spuneți despre paleta de contur? Dar despre ideea de contouring?
________________________________________



Mă găsiți și aici:

Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


VintageLook

12 comentarii:

  1. Imi place mult paleta ta de contouring.Mi-ar prinde bine si mie una.In lipsa uneia folosesc un fond de ten mai deschis pe zonele ce vreau sa le iluminez.Nu stiu daca este tocmai ok insa m-am gandit sa il folosesc si pe cel mai deschis ca sa nu il irosesc.
    Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vad nimic gresit in asta. Si paleta mea anterioara (pe care o folosesc inca) este un kit tester tot de fond de ten, dar foarte inchis la culoare. Foarte bine ca nu vrei sa irosesti fondul de ten. Ce-i drept cu o astfel de paleta e mult mai usor, pentru ca gasesti toate nuantele la un loc, dar principiul e cam tot acelasi... :)

      Ștergere
  2. super paleta! ce bine iti vine rujul Simo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga, ma bucur ca-ti place. Si eu sunt innebunita dupa el :)

      Ștergere
  3. E foarte utila o astfel de paleta...dar ma face sa ma gandesc daca s-ar intelege cu tenul meu gras. Mereu am inclinat pentru produse pudra pentru contouring si mai rar pentru cele cremoase.
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am tenul gras in zona T. Nu am observat nicio diferenta pana acum, insa precum am specificat si in review, nu aplic o cantitate foarte mare, mai ales in centrul fetei, iar pe laterale clar nu am nicio problema de-a lungul zilei, nu se intinde, nu arata urat, dar nici tenul meu nu e gras pe respectivele portiuni.
      Pup si eu!

      Ștergere
  4. E interesanta paleta, parca as vrea si eu una.
    Iar tu esti superba si lip stain-ul iti vine de minune! ❤
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare chiar foarte utila, desi nu o folosesc la adevarata ei capacitate.
      Ma bucur ca iti place rujul meu, il ador si eu, e cel mai cel din toata colectia mea :)
      Iti multumesc frumos, pupici!!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!