"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 12 octombrie 2015

Shaka vintage pink

                 În primăvară, când am fost în Milano, vă spuneam că mi-am cumpărat mai multe cosmetice Kiko, așa cum era și normal :P, dar alături de acestea am mai descoperit un brand local cu prețuri decente. Este vorba despre Shaka, nu auzisem despre el până atunci. Pentru că nu știam ce așteptări ar fi trebuit să am, mi-am cumpărat doar un singur creion de buze, dar rău am făcut, pentru că acum îl folosesc cu mare zgârcenie, de frică să nu îl termin prea repede. 
A costat doar vreo 2 euro și ceva (avea o reducere de preț ca urmare a unei campanii promoționale), iar nuanța - vintage pink - este absolut grozavă. Acel roz care se potrivește oricărei nuanțe a tenului. Spune asta o femeie pentru care rozurile nu sunt cea mai bună alegere pentru colorarea buzelor sau a pomeților. 

Creionul în sine este cremos, asemănător unui ruj, însă are o rezistență mai îndelungată specifică mai mult creioanelor de buze, fără însă să le usuce sau să se șteargă într-un mod inestetic de-a lungul zilei. Aspectul este unul mat, foarte frumos



Este un produs pe care îl recomand, dacă îl găsiți pe undeva, și pe care cu siguranță îl voi cumpăra din nou cu prima ocazie. 
Am tras puțin și cu ochiul pe site-ul oficial și am descoperit o mulțime de nuanțe FANTASTICE de rujuri. Prețul este de 6 euro pentru un ruj din gama de mai jos, 4 euro pentru un fard mono de ochi, 2 euro pentru un creion normal pentru conturul buzelor. Deci cam acestea ar fi prețurile pentru cosmeticele Shaka. Ia, priviți ce nuanțe minunate (doar o foarte, foarte mică parte din ofertă):





Voi ați auzit de Shaka? Ce mi-ați mai recomanda?



Ador rozul acesta, dar precum bine știți, eu parcă tot spre oranj trag mai mult :P

Urmăriți-mă și pe instagram @vintagelooksimona, pentru a fi la curent cu noutățile!




VintageLook




8 comentarii:

  1. N-am auzit de brandul ăsta, dar o să-l țin minte. În cazul că o să dau peste produsele lor neapărat o să-mi iau și eu cel puțin un creion din ăsta de buze, arată foarte mișto!
    Portocaliul de la Barry M e bestial!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu as vrea mai multe produse, sper sa imi mai iasa in cale, o sa ma aprovizionez bine :P
      Ma bucur ca iti place, draga mea! Te pup!

      Ștergere
  2. Pentru creion aș opta. Nu-mi plac rujurile pentru că se șterg inestetic de pe buzele mele după câteva ore.
    E foarte frumoasă nuanța aceasta de ruj, trandafirie, dar și acel oranj de la Berry M e superb și cred că este culoarea care te prinde cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici acest Shaka nu e chiar un ruj, ci un creion mai cremos :P cred ca ti-ar placea, nu se comporta ca un ruj deloc, tocmai de aceea imi place si mie asa de mult.
      Oranjul este clar culoarea mea!! :)

      Ștergere
  3. Ce nuanta frumoasa! Este exact nuanta pe care-o folosesc eu mai mereu. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e foarte versatil rozul acesta, merge cu aproape orice fel de machiaj si e potrivit tuturor tipurilor de ten, si eu il ador!! :D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!