"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 8 iulie 2015

La blouse roumaine, partea I

 
PEISAJ RURAL AUTENTIC - mulțumesc, nenea cu tractorul!!! :D


                   La blouse roumaine... de pe un site asiatic - cam așa stă treaba cu ia mea din postarea de astăzi. Ca orice pasionată de ...haine, să nu zic neapărat fashion, vorba Janinei Nectara, mi-am dorit și eu o ie foarte mult și mă chinuiesc să intru în posesia uneia încă de vara trecută. De fapt am una acasă, piesă de colecție din garderoba bunicii mele, însă pur și simplu nu mă lasă sufletul să o port, este una dintre cele mai frumoase și mai complexe ii pe care le-am văzut vreodată și am purtat-o (ușor ajustată) doar în serbările cu dansuri și cântece populare, la care am participat în școală. Cum prețurile de pe site-urile sau târgurile din țară sunt cam piperate, în condițiile în care am văzut că broderia este executată în pași rapizi de o mașină de cusut inteligentă și nu de mâna pricepută a unei româncuțe, salvarea a venit tot de la site-ul meu preferat de pe tărâmurile asiatice, care mi-a pus la dispoziție, după ultima postare, un credit suficient cu ajutorul căruia am putut să-mi comand această ie.




            Și pentru că m-am simțit atât de bine purtând-o, m-am gândit să împart această postare în două și să vă prezint ia mea purtată prima dată cu o fustă scurtă, cu mult volum pe șolduri (multiple straturi de tul) și motive florale mărunte în partea inferioară și sandalele Zara pe care le-am luat anul trecut la deschiderea magazinului online.  Pentru partea a doua am ales o altă fustă, un model pe care o să-l descoperiți în postarea următoare. Oh, și câte variante mai am în minte!!




            Eu am ales varianta XS, care precum vedeți îmi este numai bună, cred că aș fi putut să mă risc și cu un S, dar sunt mulțumită de felul în care se așază și nu îmi pare rău de alegerea făcută. Broderia este simplă, executată probabil de o mașină de cusut asemănătoare cu cea descrisă în primul paragraf, în două tonuri de albastru. Din păcate are mânecă scurtă, dar e bine pentru început.



Încă o dată, mulțumită 100% de noua achiziție de pe acest site asiatic.




Voi ce spuneți, vă place ia mea? Cum vi se pare ideea de a achiziționa o ie românească de pe un site asiatic? 

_____________________________________________


Dacă v-a plăcut postarea mea, m-aș bucura dacă ați distribui-o sau dacă mi-ați lăsa impresiile voastre în căsuța de comentarii!


                           VintageLook

17 comentarii:

  1. Draga mea,

    Cum era de asteptat iti sta foarte bine in ie. Imi place mult cum se aseaza si mi plac si manecile.
    Fustita este foarte frumoasa asta ca sa nu mai vorbesc de picioarele tale. Tre sa porti mai des fuste scurte :D
    Am sa vad cum e site-ul dat de tine cu livrarea aici ca ma tenteaza si pe mine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, cat de frumoasa este! Am remarcat-o si eu la ultima vizita pe site dar am ales in cele din urma o rochie :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tinuta ta este DIVINA!
    Imi place modul in care ai combinat o ie cu o fustita cu motive florale. Minunata! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte frumoasa, si eu am o ie albastru deschis de la mama, mi-a spus ca a dat o mica avere pe ea in tinerete. :) Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, ce-mi place ia ta! Si fustita imi place tare mult! Foarte, foarte bine iti sta imbracata asa!

    RăspundețiȘtergere
  6. E o idee buna achizitionarea uneia de oriunde ar fi ea. E foarte frumoasa, imi place cum ai "asortat-o"!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place tinuta, iar ia este superba ! Sa o porti cu mare drag ! :*

    http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Tinuta este minunata,imi place la nebunie ia :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Cât de frumoasă e ia! Pare autentică, nu cred că-și dă cineva seama că e luată de fapt de pe site asiatic! Foarte mult îmi place și fustița!
    Abia aștept să văd și cealaltă combinație!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. E foarte frumoasa, mi se pare ca iti vine perfect. Si eu tot caut una potrivita dar cum ai spus si tu sunt preturi cam piperate prin magazine. Sa o porti cu placere. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand am vazut postarea pe Fb, m-am gandit la site-ul Mathilde. Mai degraba, fusta m-a trimis cu gandul la stilul promovat de ei! :) Apropos, e o bijuterie de fusta!!!
    Ia ta e foarte frumoasa (marturisesc, am anticipat ca provine de pe site-ul cu care tu ai o colaborare frumoase de mult timp!)... Are detalii de exceptie! Manecile, cusaturile!
    Simo, esti incantatoare purtand tinuta asta! Feminitate si iar feminitate!

    Te imbratisez, scumpa mea!
    M-am tot gandit la tine in ultima vreme si nu am reusit sa ma asez si sa iti scriu... :(

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, culmea, inainte de revolutie ne imbracam de la artizanat numai in panza topita brodata, si fuste si bluze, ba erau si camasi de noapte! Si nu costau deloc, dar deloc mult. Tot cu masina erau facute, dar avea toata lumea acces la ele. Intr-adevat, in tara au devenit prea scumpe, nu merita decat daca sunt autentice, cusute traditional. Este interesant ca se gasesc pe site-uri straine. Oricum, iti vine minunat modelul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoasa ia, iti vine foarte bine :) Caut si eu de mult una si am gasit ceva, dar nu e acea ie pe care o caut eu asa ca inca o tot caut :)) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. E foarte frumoasa, vreau sa imi iau si eu o ie. Sper sa imi iau curand, am vazut multe pe site-uri straine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Iile si modelele traditionale ma atrag foarte mult!In general detaliile sunt cele care ma vrajesc dar si materialele extrem de comode si practice.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!