"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 20 noiembrie 2014

Ce reduceri urmăresc de Black Friday| Recomandările mele

               De la miezul nopții începe nebunia marilor reduceri de Black Friday și foarte multe magazine online vor intra în această cursă. Se anunță reduceri colosale și sper că așa vor și fi, pentru că în anii anteriori, în materie de produse electrocasnice, eu nu prea pot să spun că am fost mulțumită. Eu personal nu am găsit nimic la un preț satisfăcător din ceea ce îmi propusesem. Și anul acesta am nevoie de câte ceva din această categorie, dar nu am de gând să abuzez de cardul meu decât dacă reducerile sunt cu adevărat interesante. 


Black Friday pe triodeluxe
reduceri 10% - 60%

transport gratuit 
transport 50%

       Voi începe în primul rând cu site-ul meu de suflet – Triodeluxe, care la fel ca și anul trecut ne pregătește reduceri de prețuri foarte mari – mai exact între 10% și 60% precum și transport gratuit pentru anumite pachete de produse sau reducere 50% la transport. Pentru mine, ca și pentru alți consumatori, este foarte important acest aspect, mă refer la un cost al transportului cât mai redus, gratuit de preferintă.

Precum ați văzut din articolele mele, pe lângă binecunoscutele produse Anian, Triodeluxe comercializează începând cu acest an și produse Tresemme și Salon Hits – produse de o calitate excepțională. Am avut și încă am posibilitatea să încerc câteva dintre aceste produse și vă pot confirma calitatea lor.

Eu intuiesc că produsele Anian vor fi cele cărora li se va aplica cea mai mare reducere – până la 60% - și reduceri mai mici anticipez pe segmentul Tresemme și Salon Hits.



                Eu personal vă recomand să urmăriți keratina lichidă – sigur va avea un preț tentant – tratamentul nutritiv Tresemme care repară daunele vechi după doar 5 utilizări, împreună cu masca hidratantă din aceeași gamă (produse foarte bune, review curând), șamponul pentru păr gras Anian, căruia nu i-am făcut niciodată review, dar care nu lipsește niciodată din baie (la fel, anticipez un preț foarte bun) și neapărat, neapărat să nu uitați să puneți în coș un Foresan WC – are cel mai frumos și mai puternic miros din gama aceasta de odorizante. 



               Eu sunt dependentă de acest produs, îl folosesc în ultima apă de limpezire atunci când spăl gresia și zona rămâne parfumată câteva zile. Îl folosesc în recipientul periei de toaletă, se activează în contact cu apă și își împrăștie parfumul, precum și de fiecare dată când vreau să elimin un miros neplăcut din casă. Cu siguranță îl vor găsi a fi foarte util persoanele care au animale de companie în casă. La mine nu există comandă care să nu conțină un astfel de produs.

Acestea sunt primele 5 produse preferate de mine de pe acest site, dar cu siguranță veți găsi pachete interesante și cu alte produse Anian și nu numai.


Black Friday pe kurtmann
2000 de produse reduse

reduceri 50%

            Pe Kurtmann se anunță reduceri uriașe la 2000 de articole cu nici mai mult nici mai puțin de 50%. Treaba cu Kurtamnn-ul este puțin ciudată, în sensul că la prima vedere, felul în care sunt expuse hainele, nu te atrage mai deloc, nu sunt prea multe poze pe fiecare articol, iar unele au o claritate redusă, hainele nu sunt așezate pe manechin și sunt șifonate. Eu personal am mereu tendința de a renunța după câteva vizualizări pentru că nu-mi sare nimic în ochi, dar vă asigur că dacă folosiți ”ochiul soacrei”, adică atenție la detalii, puteți găsi lucuri minunate, la prețuri foarte prietenoase. Eu am câteva piese achiziționate din acest magazin online, în urma colaborărilor mele anterioare și vă asigur că sunt de foarte bună calitate și deosebite ca model. 
Pe Kurtmann reducerile vor începe în 21 noiembrie la ora 4 a.m, acesta fiind doar primul val, al doilea, cu alte câteva mii de reduceri va începe în 28 noiembrie.

Eu, în mod evident, am pus ochii pe una dintre gențile de piele Kurtmann – modele absolut superbe, pe care le-am văzut la multe bloggerițe din tară. Le găsiți pe toate și muuulte alte modele în această secțiune:


De asemenea, mi-au atras atenția și câteva jachete foarte interesante - asta dacă vor mai fi pe stoc în momentul reducerilor, pe acest site stocurile se epuizează incredibil de repede:


  
Sacou Massimo Dutti - preț inițial 169,90 lei - la reducere ??
Jachetă scurtă Tally Weijl - preț inițial 59,90 lei - la reducere ??
Pardesiu Zara - preț inițial 159,90 lei - la reducere ??


Black Friday pe hiris

Reduceri pana la 40%


HIRIS ne asteaptă cu reduceri de pana la 4o% la parfumuri și produse de îngrijire, de exemplu acest set Carolina Herrera va fi redus de la 279 de lei la 190 189. 



Cu 45% va fi redus acest șampon pentru bărbați:




        Tot cu 40% va fi redus și parfumul Boss Number One (Hugo Boss), dar și multe alte seturi și produse individuale. 



Pe Hiris costul livrării prin curierat este de 15 lei sau gratuit pentru achiziționarea a două sau mai multe produse din categoria PARFUMURI sau SETURI. Precum am spus mai sus, pentru mine este important și acest aspect. 



Voi ce urmăți de acest Black Friday?





                            VintageLook

11 comentarii:

  1. eu urmaresc Kurtmann si Makeup Shop. Mi-am facut listuta, acum astept :D
    e putin enervant ca pe Kurtmann incepe la ora 4, era mai ok daca era tot de la 00:00

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja m-am dezumflat, urmaresc de cateva luni o geanta, una anume, si pe elefant e mai scumpa la reducere decat pe dasha la pret intreg. Nu cred ca mi-o iau nici de data asta :P
      In rest, fata de ce am scris in articol mai vreau un mop cu aburi si o anume lejerie de pat, care sper sa intre la reducere.

      Pe makeup shop nu am intrat, stiu ca vor fi reduceri, dar incerc sa stau departe de cosmetice perioada asta :P
      Sa ai bafta si sa gasesti preturi bune... :)

      Ștergere
  2. Pe triodeluxe l-am notat, desi ar trebui sa fiu cuminte - depinde ce reduceri vad maine, si ce daca am sampoane si balsamuri si creme, daca-i la reducere, tentatia e mare :))
    In rest nu am liste, ma uit maine si vad ce imi face cu ochiul.
    Happy black friday - adica sa prinzi reducerile cele mai bune si sa-ti golesti lista, nu si portofelul!
    Pup si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu obisnuiesc sa-mi fac stocuri pentru produsele pe care le folosesc in mod curent, am doua sampoane pentru par gras nedesfacute, de exemplu si o vreo doua masti de par tot anian, de obicei profit cand sunt reduceri si ma aprovizionez. De data asta nu o sa cumpar de la triodeluxe, numai ce am primit o comanda, asa ca stau linistita. Mai mult sunt cu chestiile casnice acum, incerc sa stau departe de tentatiile cosmetice, desiiii acel Carolina Herrera de la Hiris, pe care l-am prezenat in postare, am vazut pe site, ca miroase innebunitor a lacramioare si m-am gandit automat la tine, stiu ca iti place aceasta aroma si nici pe mine nu ma lasa indiferenta :P Trebuie neaparat macar sa-l miros!
      Te pup si eu, draga mea Cristina si iti multumesc mult pentru vizita!

      Ștergere
    2. Suna bine un parfum de lacramioare acum in prag de iarna; eu ma multumesc cu sapunul lichid Online, am pe lista lacramioare si liliac - ma tine pana ajung la sursa reala in primavara ;)
      Am avut un parfum drag cu miros de primavara, Hana-Bi Spring, nu e brand celebru, nici scump, dar a fost dragoste la primul puf; si cum l-am cumparat in Elvetia, cam greu de recumparat :))
      Am citit adevaratele eseuri dedicate de tine parfumurilor si ma bucur de bucuriile tale parfumate; eu nu recunosc note, am incercat intr-o parfumerie cateva parfumuri - nasul meu nu are "talent" - are doar 2 setari - "imi place", "nu-mi place". Sunt multumita acum de un parfum Oriflame si ... atat. Vorba ta, prioritatile sunt altele.
      Succes la vanatoarea de reduceri si sa prinzi lenjeria aia!

      Ștergere
  3. Triodeluxe e primul site pe care intru să-mi mai iau niște șampoane pentru păr gras (genial șamponul purificator, eu intenționez să-i dedic un articol cât de curând, să-l aduc în atenția fetelor care nu știu de el) și mai am pe listă câteva produse care le-am văzut lăudate de tine - o mască de păr și un tratament (variez între cel despre care ne-ai scris zilele trecute și bifazic).
    În rest... am doar o listă de site-uri pe care o să arunc un ochi, să văd ce reduceri au!
    Pupici și spor la shopping!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect de acord cu tine in ceea ce priveste samponul, si eu il folosesc de cativa ani si tot zic ca o sa scriu despre el, dar nu reusesc. La anul sigur o sa ma tin de promisiune.
      Vad ca e 14 lei acum la reducere.
      Maca de par incerci tot anian sau vrei sa mergi pe tresemme?

      Eu nu mi-am luat decat un aspirator acum, dar inca mai studiez, mai am cateva lucruri pe care mi le doresc! :)
      Pupici!

      Ștergere
  4. Buna Simona,
    Eu mi-am comandat in dimineata asta de pe aoro.ro setul asta:
    http://www.aoro.ro/nuxe/prodigieuse-set-cosmetice-v/
    Mi s-a parut foarte tentanta oferta si abia astept sa ajunga la mine. Fetelor, va doresc o zi plina de cumparaturi frumoase si avantajoase pentru voi!! :)

    Delia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oo, ce fain arata setul acesta, nu am folosit niciodata produse Nuxe, dar am citit review-uri pozitive.
      Eu mai mult chestii casnice am cautat, m-am ales cu un aspirator pana acum, dar mai caut :P
      Sa il folosesti cu placere si spor la cumparaturi inteligente in continuare! :D

      Ștergere
  5. Imi place sacoul Massimo Dutti; are o croiala numai buna de orice look ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Aici nu este Black Friday, din fericire sunt tot felul de alte ocazii in care sunt reduceri, acum le astept pe cele de Craciun si Anul Nou.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!