"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 16 octombrie 2014

Trecem la lenjeriile de pat 3D sau rămânem la cele clasice?

                   În vara aceasta am reușit în sfârșit să mă mut în casă nouă, motiv pentru care am dezvoltat o nouă pasiune legată de cumpărături și anume – obiecte de design și amenajare interioară. Când nu lucrezi cu o firmă specializată în acest sens, una care să îți pună pe hârtie într-o formă concentrată și logică toate ideile care îți trec prin cap, sfârșești prin a avea îndoieli cu privire la fiecare achiziție pe care o faci, te răzgândești de o mie de ori și ai mereu impresia, după fiecare notă de plată, că se putea mai bine de atât dacă te documentai și analizai lucrurile mai profund și mai chibzuit.
               În sfârșit, în demersul meu de a-mi amenaja căminul de vis am dat peste multe concepte noi, despre care nu aveam cunoștință înainte, așa cum ar fi de exemplu lenjeriile de pat 3D. Vă spuneam mai demult că mi-am dorit pentru patul meu cel nou o lenjerie dintr-o textură luxoasă (mătase, satin, broderii opulente), departe de obișnuitul bumbac cu care am fost obișnuită atâta timp. Ca o scurtă paranteză, încă nu am găsit ceea ce căutam la un preț cât de cât rezonabil, în condițiile în care îți trebuie cel puțin două astfel de lenjerii, așa că încă mai caut.
Ca să revin la ideea inițială, mai nou m-am lovit de acest concept de lenjerii 3D și recunosc că inițial nu mi-am dat seama despre ce este vorba, așa că m-am documentat puțin. Se pare că acest tip de lenjerii este creat print-o tehnologie specială de printare în urma căreia rezultă acele peisaje realiste pe care le vedem mai nou pe lenjeriile de pat, acele flori macro, animale sau diverse peisaje urbane și de poveste, care creează impresia unui decor tridimensional. Mi se par interesante aceste tipuri de lenjerii pentru amenajarea camerei copiilor, datorită printurilor foarte realiste și a culorilor vii, saturate.
           Lenjeriile de pat 3D nu sunt confecționate din bumbac 100%, însă tehnica de imprimare nu lasă ca acestea să își piardă culorile în urma spălării, deși vin cu indicații speciale de spălare și călcare pentru prelungirea duratei de viață. Într-un mod ciudat, prețurile nu sunt foarte ridicate, așa cum am crezut inițial, mai multe magazine online având secțiuni de genul lenjerii 3D outlet, de unde poți achiziționa astfel de produse la prețuri mult mai mici sau chiar prin intermediul unor oferte sub forma 1 plus 1 gratis.
                  Aceste lenjerii pot fi ușor integrate în camere de tineret, printurile diverse creează un spațiu modern și plin de viață, dar mie personal, așa cum spuneam mai sus, mi se par a fi foarte potrivite pentru amenajarea camerei copiilor – diversitatea imprimeurilor poate crea un aspect vesel camerei și poate stimula imaginația celui mic.  


Voi ce impresie aveți despre aceste produse, ați îmbrăca patul într-o astfel de lenjerie?


VintageLook

5 comentarii:

  1. Am mai auzit de ele pana acum, dar nu le-am incercat niciodata! As fi curioasa sa le vad real-life, sa vad efectul 3d.
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Zau ca l-as imbraca! :)) Dia mea ar fi incantata!
    Stiam despre acest tip de lenjerii dar nu le cunosteam denumirea! Ia sa dau o raita pe site!

    Pupici, cu mare drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna :)
    Te-am nominalizat pe blogul meu la un tag :*
    http://brilliant-beauty4u.blogspot.ro/2014/10/very-inspiring-blogger-award-tag-2-in-1.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai interesante, sunt curiiasa acum!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi plac aceste lenjerii, inca nu am una, dar nu e exclus ca pe viitor sa o achizitionez chiar pentru camera mea. Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!