"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 5 octombrie 2014

Glass Effect pe bază de alb mat| Reduceri pe magiq.ro

            Iubesc mult de tot top coat-ul sclipicios Glass Effect de pe magiq.ro, precum bine știți, și l-am încercat în fel de fel de combinații, mă refer la culorile ojei pentru bază, dar categoric cel mai bine este pus în valoare de o ojă închisă la culoare. 
Acum l-am testat peste o ojă albă mată, care însă nu s-a comportat prea bine pe unghii - a făcut bule de aer pe câteva unghii.



           Eu urmez în continuare tratamentul Trind pentru întărirea unghiilor și vă mărturisesc încă o dată că sunt foarte surprinsă de eficiența lui. Mi-am scurtat unghiile de două ori de la data review-ului și doar pentru că îmi crescuseră foarte mult, fără ca niciuna să se rupă. Mai am probleme cu exfolierea, însă nu așa de tare încât să ducă la ruperea vreuneia, probabil dacă l-aș folosi mai des, mi-ar putea rezolva și această problemă.


            Alte efecte pe care le-am sesizat se referă la creșterea rezistenței ojei pe unghiile mele, nu foarte mult, cam o zi, dar în condițiile în care nu spăl vase, precum și faptul că ele (unghiile) au devenit mai tari, mai ales când le las fără ojă. 
Găsiți pe blog review-ul meu pentru tratamentul pentru unghii fragile Trind, dacă nu l-ați citit și sunteți interesate de subiect. 
De câteva zile am început și un tratament cu colagen (capsule de pe iherb) și sper ca și acelea să abia un efect pozitiv și asupra unghiilor.



          Așadar pentru această manichiură am folosit 3 straturi de ojă Gabrini Multivitamin 302 pentru opacitate perfectă. Aceasta este mai păstoasă și lasă ușoare urme, motiv pentru care am ales să aplic încă un strat de Gabrini Elegant 303 - un alb cu finnish sticlos, cu aspect de gel. Peste acestea am aplicat Glass Effect nr.11 în două straturi.



         Top Flex Glass Effect îl găsiți AICI, la un preț bun pentru calitatea sa, mult mai mic decât originalul Essie Shine of the times, iar costul transportului prin serviciul de curierat este 10 lei. Pe site rulează, de asemenea, mai multe promoții.

Reducere de prețuri la toate ojele Miyo, majoritaea costă 8 lei, le găsiți AICI


20% reducere la fardurile de pleoape Miyo mono, acum costă 9 lei bucata, le găsiți AICI


Pentru că îmi plac ojele cu cât mai mult sclipici, în momentul de față mi-a atras atenția pe site Gama Carnival în ediție limitată. 


***
Nu uitați de giveaway-ul aflat în desfășurare pe blog și care are drept premiu această pereche frumoasă de cercei creați de Ioana Nae. Vă invit să vă înscrieți AICI



Cu drag, 



VintageLook

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Oja Gabrini e janica din pacate, a facut bule imediat ce s-a uscat si intreaga manichiura m-a tinut putin peste 24 de ore.. :( Chiar daca era interesant efectul nu m-am prea putut bucura de el...

      Ștergere
  2. Oare a ajuns comentariul .. ? Mi s-a intrerupt conexiunea la Internet :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....nu, din pacate nu s-a salvat, e asa frustrant cand se intampla asta...

      Ștergere
  3. Imi place asa de mult cum se vede top coat-ul, nu stiu cum de pana acum nu l-am bagat de seama. Imi plac produsele de pe magiq.ro, mai ales ojele care sunt superbe. Am oja din mijloc din colectia Carnival si e foarte frumoasa, o ador <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, merita cumparat, daca faci o comanda pe magiq top coat-ul acesta trebuie obligatoriu inclus :P
      Ai oare pe blog poze cu Carnival? Mi-ar placea mult de tot sa vad cum arata pe unghii....

      Ștergere
  4. Ce finuță și elegantă e manichiura, foarte frumoasă e combinația! Iar unghiile tale arată foarte bine, să ai grijă de ele în continuare!!
    Mi-au atras și mie atenția ojele din gama Carnival, cu greu mă abțin să nu dau o comandă! :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!