"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 3 septembrie 2014

Cosmetice Parisax pe elevina.ro

                  Pe la începutul verii vă arătam cele 4 produse pe care le-am primit spre testare din partea magazinului online elevina.ro și mai apoi am împărtășit cu voi impresiile mele despre toate produsele cu excepția acestei truse de machiaj Parisax, despre care o să vă vorbesc astăzi. 
Ca să vă reamintesc, Elevina este un magazin online care comercializează un număr foarte mare de produse pentru îngrijirea tenului, a părului, a corpului, dar și produse de machiaj și cosmetică profesională precum și aparatură de salon, cu accent pe partea de coafură. Aici puteți găsi game de cosmetice foarte cunoscute pe piața din țara noastră, dar și mărci mai puțin comune. 


               Reîntorcându-mă la obiectul postării - trusa conține 5 tonuri de verde olive - două cu pigmentație verde mai intensă, două mai întunecate și un alb-verzui pentru colțul interior al ochilor. Am ales această culoare cu tonurile sale aferente în ciuda recomandărilor specialiștilor de evitare a machiajului ton în ton. Dat fiind faptul că ochii mei sunt verzi, în mod normal fardurile cu pigment verde nu sunt recomandate, însă acum foarte mulți ani am văzut un machiaj Dior cu nuanțe de gris olive într-0 revistă de beauty, aplicat unui model cu ochii verzi și atât de impresionată am fost de respectiva imagine, încât pe parcursul facultății am purtat acest tip de machiaj vreun an de zile, ca pe o adevărată obsesie. Așa că aș putea spune că de acolo mi se trage această pasiune pentru fardurile verde/gri olive aplicate ochilor verzi, iar ochii mei nu sunt singurii ochi verzi pe care i-am machiat cu aceste nuanțe, iar rezultatul mi s-a părut a fi de fiecare dată unul reușit.



           Revenind la paleta Parisax, trebuie să vă spun că textura fardurilor este integral sidefată și ușor cremoasă, aplicându-se și blenduindu-se foarte ușor. Au un grad mediu de pigmentație, cu excepția celei de-a doua nuanțe (de la stânga la dreapta) care este destul de fadă și puțin vizibilă în cadrul unui machiaj. Pleoapele mele nu sunt uleioase, așa că am purtat în mare majoritate a timpului aceste farduri fără primer și s-au strâns în pliul pleoapei abia spre seară, aplicate fiind de dimineață de la prima oră. Cu primer nu s-au strâns deloc până la demachiere, deși în ambele cazuri și-au pierdut ușor din intensitate pe parcursul zilei.

           Nu am reușit în nicio încercare pe care am făcut-o câteva zile la rând, să surprind adevărata intensitate pe dosul mâinii, însă pe degete rezultatul este cel mai aproape de realitate. Nuanța cea mai deschisă este perfectă pentru iluminarea colțului intern al ochiului, însă nuanța cea mai închisă nu este suficient de întunecată pentru a permite un joc de volume și contraste, motiv pentru care, pentru un machiaj mai elaborat este necesar și un fard negru pentru umbre. 
           De obicei am purtat nuanțele separat aplicate pe întreaga pleoapă și blenduite perfect și creion negru sau tuș pentru sublinierea privirii.  

          În concluzie consider că această paletă este potrivită pentru fetele care nu obișnuiesc să-și machieze ochii într-un mod foarte elaborat și nu doresc să atragă atenția asupra machiajului în mod special. Pentru un efect mai dramatic, este necesar ca aceste nuanțe să fie completate cu alte farduri din trusa proprie.


Pe elevina.ro se găsesc foarte multe produse de makeup Parisax – formule profesionale extreme de interesante. 


                 Mi-au atras atenția mono-urile mate și sidefate într-un număr foarte mare de nuanțe, dar și aceste sticluțe colorate de 10 ml denumite acuarele – din descriere se pare că sunt farduri lichide, extreme de pigmentate, cu timpi reduși de uscare, cu care se pot realiza machiaje fantezie. Cred că orice pasionată de machiaj și-ar dori o astfel de sticluță, eu una categoric mi-aș dori un pigment auriu. Dacă este așa de concentrat precum mă gândesc eu, cred că mi-ar ieși o nebunie de machiaje, la câte idei am în minte cu un astfel de produs.



          Variantele acestea de farduri lichide le găsiți pe mai multe culori, dacă sunteți interesate, alături de nenumărate alte produse aparținând aceluiași brand. Le găsiți în secțiunea cosmetice profesionale.

***

Eu am purtat machiajul realizat cu trusa de mai sus, la ședința foto pentru rochița H&M și sandalele roșii, sigur vă mai amintiți pozele




V-am pupat!



VintageLook

3 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!