"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 20 mai 2014

Am folosit Herra Hair Perfume pentru parfumarea părului


Beautiful hair starts
with healthy hair!


               Recunosc că până în momentul în care am văzut primul review al produsului Herra Hair Perfume pe unul dintre blogurile noastre de beauty, nu am știut de existența acestui concept – parfum pentru păr. Ideea în sine mi se pare excelentă, mai ales în condițiile în care de la fiecare produs pentru păr pe care îl folosesc, fie că e vorba despre șampon, mască sau serum pentru fire rebele, am mari așteptări legate de parfumul/aroma pe care acestea îl imprimă parului meu. Totul devine mult mai simplu atunci când piața de cosmetice îți pune la dispoziție un produs destinat în mod exclusiv parfumării părului. Și aici intervine Herra Hair Perfume pe care l-am primit din partea site-ului Sageco Concept pentru testare și despre care o să vă vorbesc în cadrul acestei postări.
Herra Hair Perfume reprezintă un concept nou în industria îngrijirii părului, made în UK, fiind un produs destinat împrospătării părului, protejării acestuia de către razele UV și absorbției mirosurilor neplăcute.
Parfumul vine într-o sticlă elegantă de 50 de ml imprimată cu un simbol grafic auriu – un păun stilizat, reprezentând unul dintre simbolurile Zeiței Hera, cea care a inspirat numele acestui produs. Sticluța slim cu un capac foarte bine fixat, poate fi purtat cu ușurință în geantă pentru reîmprospătare pe parcursul zilei.
Imaginea acestui produs, ambalajul negru cu înscrisuri aurii oferă indicii consistente despre conținut și mă refer aici la categoria de arome din care face parte acest parfum. Întocmai ca și ambalajul, parfumul are o notă de eleganță și distincție, o aromă ușor dulceagă, care se menține în păr timp de câteva ore.  Este un parfum destul de intens și în primele momente de după aplicare se simte și în spațiul intim ceea ce poate concura puțin cu parfumul de corp.

Pe păr, precum spuneam și mai sus, are o rezistență destul de bună pe parcursul zilei. La serviciu obișnuiesc să îmi prind părul din când în când și parfumul acesta mă surprinde de fiecare dată atunci când îndepărtez clama de păr, pentru că parfumul se desface și curge și el în valuri olfactive, alături de șuvițele mele de păr. Este un moment plăcut care îmi fură un zâmbet de fiecare dată, așa cum știu să o facă doar produsele cosmetice, că doar nu degeaba ne fac viața de femeie mai frumoasă.
Nefiind atribute ușor observabile, nu vă pot vorbi despre calitatea produsului de a proteja împotriva razelor UV și a radicalilor liberi, oricum îmi imaginez că pentru acest obiectiv, este nevoie de o cantitate mai mare de produs aplicat pe lungimea firului de păr, însă vă pot atașa o imagine cu lista de ingrediente.



În concluzie, despre Herra Hair Perfume pot afirma că reprezintă un concept interesant de produs destinat părului, mie mi-ar fi plăcut să vină într-o varietate mai mare de arome. Personal visez la un parfum cu aomă de flori de măr pentru parfumarea părului sau alte arome similare, proaspete, fresh, florale și care să aibă aceeași rezistență foarte bună pe parcursul zilei.


Așa cum spuneam mai sus, Herra Hair Perfume ne este oferit în România de către Sageco Concept, cei care au adus și celebrele perii de păr Tangle Teezer, de care ați auzit cu siguranță, și poate fi găsit pe site la un preț promoțional, redus cu 50 de lei din prețul inițial. Și dacă nu sunteți familiarizate cu site-ul, aflați că pe lângă acest produs și celebrele perii de păr multicolore, mai există și categoria extensii par natural, categorie pe care o studiez încă de anul trecut, cu întrebarea, oare care dintre aceste nuanțe se potrivește cel mai bine părului meu? 

#Medium Brown DELUXE
#Dark Brown DELUXE
Luna aceasta voi face prima mea investiție în extensii de păr. :D 



VintageLook

18 comentarii:

  1. Am si eu parfumul, imi place mult, e util mai ales cand te intorci din locuri pline de fum de tigara. Cred ca a doua nuanta ti se potriveste mai bine. :)

    the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, ca nu l-am incercat pe parul imbacsit de fum, din pacate sau din fericire nu am avut nicio astfel de experienta pe parcursul testarii, dar chiar o sa incerc, sunt curioasa daca reuseste sa absoarba mirosul de tigara.
      A doua zici tu? Merci frumos pentru sugestie!
      Puuup!

      Ștergere
  2. Cel puţin interesant! ♥
    Pupici, Simo! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa consider si eu, chiar e un concept tare interesant! :)
      Pup si eu!

      Ștergere
  3. Nu am folosit niciodata parfum pentru par.
    Ai un par minunat! <3
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru mine este prima data! :)
      Multumesc mult, draga mea Lucica!
      Pup!

      Ștergere
  4. Pentru a doua varianta optez si eu;)
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Bianca, eu sunt tare derutata, ma eneveaz si partea decolorata de la varfuri, uff, nu stiu exact ce sa aleg :P

      Ștergere
  5. Nu am folosit acest parfum pt par , insa am citit doar pareri bune despre el. Si eu cred ca a doua varianta ti s-ar potrivi ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima data si eu m-am uitat la a doua varianta si eram aproape sigura ca aceea e cea potrivita, apoi am vazut-o si pe prima, mai deschisa putin si am inceput sa am dubii :)) Acum sunt derutata tare! :P
      merci frumos pentru sugestie. Pup, Cristina!! :)

      Ștergere
  6. Mi-ar placea mult un astfel de parfum, dar mi se pare cam scump, nu dau atat nici pe un parfum clasic, daramite pe unul pentru par. :D
    A doua nuanta mi se pare mai potrivita, pentru ca prima mi se pare ca are ceva reflexe aurii.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt de acord cu tine, nu este chiar ieftin, insa chiar se mentine in par fara sa folosesti o cantitate prea mare la aplicare. Sunt curioasa sa vedem cat ma tine.
      Deci si tu zici ca tu cea de-a doua este pentru mine, multumeeeesc frumos! Sper sa fie cea mai buna alegere! :p
      Pupici!!!

      Ștergere
  7. Ce imagine frumoasa ne-ai determinat sa vedem cu chii mintii! :)
    "obișnuiesc să îmi prind părul din când în când și parfumul acesta mă surprinde de fiecare dată atunci când îndepărtez clama de păr, pentru că parfumul se desface și curge și el în valuri olfactive, alături de șuvițele mele de păr. Este un moment plăcut care îmi fură un zâmbet de fiecare dată"

    Marturisesc ca m-am intrebat daca nu se contrazic aromele parfumului de par cu ale celui de corp. Pot depasi aceasta ezitare datorita promisiunii de a improspata podoaba capilara, de a absorbi mirosurile mai putin placute si de a o proteja de razele solare.

    Foarte interesant produsul pe care l-ai testat, apreciez si maniera in care ai gandit si redactat articolul! Chiar de-ar fi sa spun asta de fiecare data cand remarc, o voi face neobosit - cand unui om i se cuvin aprecieri, i le acord!

    Scumpa mea Simo, te pupacesc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca este posibil ca acest parfum sa concureze cu cel al corpului, pentru ca aroma sa este destul de puternica, probabil ar fi mai indicat sa se foloseasca un parfum de corp din aceeasi categorie de arome si aplicat mai discret.
      De mentionat este faptul ca persoanele care au intrat in spatiul meu intim au sesizat imediat parfumul parului meu, nu stiu...mi-a placut chestia asta, nu am primit niciodata complimente legate de aroma parului.
      Cu atat mai placut e atunci cand iti dezleaga el parul si parfumul curge si el alaturi de suvitele de par, nu ai cum sa scapi fara un compliment frumos :P Nu vreau sa demonstrez ca parfumul pentru par este absolut necesar, nici pe departe, dar poate fi o experienta foarte frumoasa. Cel putin pentru mine a fost.. este! :)
      Iti multumesc frumos, draga mea, pentru aprecieri!
      Te imbratisez!

      Ștergere
    2. :) Ispititoare ideea...

      Simo, stai ca acum vin de-acasa cu totul...extensii de par? Pentru tine? De ce? Poate ca e puerila intrebarea dar eu o adresez asa cum imi vine in minte! :))
      Nuanta potrivita? Cea mai deschisa dintre cele doua - dupa denumire, ar fi prima, altfel e greu sa-mi dau cu parerea!

      Puuuup!

      Ștergere
    3. Hihi, mai multa fete m-au intrebat de ce vreau extensii pentru ca am parul foarte lung, insa pentru un eveniment anume vreau sa port o coafura retro si am nevoie de mai mult volum, deci pentru asta vreau extensiile pentru a-mi conferi mai mult volum parului. :) Sper sa iasa ce am eu in minte :P

      Ștergere
    4. Acum am inteles! Tin pumnii sa iasa cum iti doresti!
      Ne vei arata poze? Pleeeaseee! :) Pretty pleeeaaseee!

      Ștergere
  8. Pai de ce extensii? Nu ai deja un par frumos? Mie mi se pare ca da.. in plus, toate review-urile tale la produse pt. par mi se vor parea inutile, cata vreme vrei sa apelezi la extensii.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!