"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 28 ianuarie 2014

Purr by Katy Perry

În 2010, binecunoscuta cântareață de origine americană Kety Perry s-a alăturat și ea trendului lansat de alte artiste celebre înaintea ei, și a lansat primul parfum sub semnătură proprie denumit Purr, în colaborare cu casa Firmenich. 
Imaginea de prezentare a parfumului ne-o înfățișează pe artistă într-un costum din latex roz și mov întruchipând o pisică alături de un ghem din lână. Aceasta a declarat că parfumul este inspirat de dragostea ei pentru pisici, astfel încât recipientul mov reproduce silueta unei feline.

Recunosc că atât posterul de prezentare cu imaginea de Catwoman mov-rozalie a lui Katy Perry cât și recipientul deloc serios, nu m-au impresionat câtuși de puțin la prima vedere și nu m-am gândit la el ca la o posibilitate demnă de a fi luată în seamă, însă percepția mea s-a schimbat atunci când am avut ocazia să testez și să port Purr.

E drep că ar fi trebuit să îmi dau seama după notele ce-l compun că se înscrie în gama de arome foarte apropiate de gusturile mele:
  • NOTE DE VÂRF: bambus, gardenie, măr, piersică
  • NOTE DE MIJLOC: trandafir, frezie, iasomie
  • NOTE DE BAZĂ: ambră, cocos, lemn de santal, orhidee, vanilie, mosc.
Parfumul se deschide cu o explozie de arome delicioase de piersică și măr,  un intro dulce – răcoritor care recunosc că m-a surprins foarte plăcut. Deloc de așteptat din partea unui recipient care întruchipează un tors de pisică mov cu ochi străluciori din ștrasuri. Într-un final parfumul se potolește pe un fundal de vanile și mosc, păstrând o aromă dulce-acrișoară de piersică. Am recunoscut în vârtejul de arome celebrul trandafir bulgăresc, însă într-un final îmi pare un parfum floral-fructat, dulce-răcoritor potrivit pentru a fi purtat la școală sau facultate, la întâlnire cu prietenii sau alte activități similare.

Nu este un parfum deloc complicat, însă are o foarte bună rezistentă pe parcursul zilei, iar prețul de 85 de lei pentru 100 ml, în condițiile în care vorbim de o apă de parfum, este mai mult decât foarte bun. Aplicat pe haine/eșarfă se menține până la următoarea spălare fără nicio problemă.

Și apropo de costumația artistei din posterul de prezentare al parfumului, la petrecerea de după conferința de lansare a parfumului din Mexic, acesta a purtat o rochie din colecția de toamnă 2011 semnată Georges Hobeika: 

Sunt taaare curioasă care este părerea voastră despre această rochie!!!
-----------------------------------------------------------------------------

În concluzie, contrar prejudecăților mele, Purr by Katy Perry este un parfum care m-a surprins în mod plăcut, deși nu se adresează categoriei mele de vârstă, îl consider a fi un cadou ideal pentru o adolescentă, și m-a făcut curioasă și în ceea ce privește ultima lansare a lui Katy Perry din 2013 – Killer Queen:
  • NOTE DE VÂRF: bergamotă, fructe de pădure, prună
  • NOTE DE MIJLOC: iasomie, garoafă, frangipani
  • NOTE DE BAZĂ: lemn, patchouli, praline



Nu știu cum e parfumul, dar recipientul ... ah, recipientul e mortal!!!


AICI găsiți oferta de parfumuri Katy Perry de pe aoro.ro


VintageLook

29 de comentarii:

  1. interesanta sticluta:)
    te pup

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine sticla m-a atras de la inceput :)) Trebuie sa caut si eu parfumul pentru ca pana acum nu am avut ocazia de al testa si mai uitam si eu de el :D Si de Kller Queen sunt foarte curioasa, m-a atras de la bun inceput si spotul publicitar e super :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a atras sticluta, dar as purta parfumul uneori :)
      Killer queen nu am ideea cum este, dar sunt curioasa :P

      Ștergere
  3. Am privit cu stupoare rochia! No, no, nooo!!! :)) Oricat as vrea sa fiu open mind...no!!!
    Killer Queen pare cu totul altceva decat Purr - cu toate ca nu-mi place denumirea, iar pentru mine (oricat de hilar sau pueril ar parea) e importanta! :))

    Te imbratisez, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahahaha, crede-ma ca la fel am privit si eu pozele :)))
      faza e ca parfumul e chiar fooooarte cumitele si adolescentin, nu inteleg de ce a ales o astfel de rochie pentru prezentarea parfumului...ma rog, fiecare cu gusturile sale.
      Killer queen pare altceva, sunt curioasa foc ce si cum... :P

      Puuup!!

      Ștergere

  4. Killer queen nu e nu stiu ce Simo..L-am incercat pe incheietura intr-un mgazin ca si eu eram super curioasa de el. Mi se pare destul de comun,avon like.

    Miss u

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de bine imi pare sa te vad, Maia draga si scumpa!!!!!!! Esti bine? :)

      Legat de parfum, se pare ca parerile sunt impartite, dar crede-ma ca pe tine te vedeam cu un astfel de parfum in colectia ta, sunt surprinsa ca nu-ti place, dar macar sticluta iti place, nu-i asa?

      Mii de pupici!

      Ștergere
    2. Oooof!Sunt bine.. Si mie imi pare bine sa te "aud"! Inca in sesiune.Oricum in UAD parca e sesiune tot anul! Incerc sa ma tin si de sport si sa imi deschid o mica afacere si de aceea am fost atat de absenta si am si parasit pentru un timp blogul,dupa cum stii. Sper sa ma intorc curand si fresh! Meantime, i miss u a lot my friend!

      Ștergere
  5. Nu stiu cum miroase acest parfum si notele lui nu ma atrag prea tare! Iar rochia nu-mi place! Nu stiu sa spun exact de ce, dar mi se pare prea incarcata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie rochita mi se pare....pfff, in toate felurile! :)) Nu mi se pare ca reprezinta deloc parfumul :P

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca tie iti place! Sunt tare curioasa, sper sa am ocazia sa il testez ...

      Ștergere
  7. Ahh,Simo...ce-mi faci tu mie,sa-l comand,sa nu-l comand?!

    RăspundețiȘtergere
  8. am văzut rochii mai drăguțe :)
    în privința parfumului, dacă e dulce, prefer să îl las pe raft :))
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, te cred pe cuvant! :P

      In ceea ce priveste parfumul, nu e chiar dulce... nici mie nu-mi place parfumurile dulci!

      Ștergere
  9. Am si eu Killer Queen, e surprinzator de placut pe pielea mea. Si rezistent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare ca toata lumea stie cum miroase Killer Queen, numai eu nu... :P Mor de curiozitate!

      Ștergere
  10. Mie imi place de Katy Perry! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. m-a tentat destul de tare, insa am atatea pe lista incat nu stiu cu care sa incep :)). ma stii tu ;))

    RăspundețiȘtergere
  12. Purr - vanilie, mosc... De pus pe gânduri! ♥♥♥
    Dar nici review-urile la Killer Queen nu m-au lăsat indiferentă. M-aş bucura să le pot testa! ♥
    Cât despre rochiţă, e prea mult... Şi atât! :-)
    Pupici, Simo.

    RăspundețiȘtergere
  13. E superb ambalajul, sunt foarte curioasa cum miroase, abia astept sa ajung prin mall sa-l incerc :P Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Sticluța de la Killer Queen îmi place foarte mult, iar cea de la Purr cu siguranță mi-ar fi plăcut la nebunie pe la 13-14 ani. :))
    Iar rochia mi se pare.... hidoasă. Prea încărcată, prea decoltată, prea ciudată.. parcă stă să cadă. De Katy îmi place, dar nu cu rochia asta pe ea. :))

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Am killer Queen si vreau sa spun ca se aseamana cu Lacome- La vie est belle, parerea mea. Imi place la nebunie. si ma tenta mult parfumul Purr si acum il vreau si mai mult :D. Missed you!:-*

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincera sa fiu, pe mine nu m-au tentat niciodata parfumurile scoase de vedete, probabil ca am si eu prejudecatile mele. Acum m-ai facut curioasa si daca imi ies in cale le voi incerca pe ambele.
    Rochia ... oh, rochia :)). Rochia in sine nu mi se pare oribila, mi se pare, cum sa spun, interesanta, dar nu de purtat, ci asa, de prezentat intr-un pictorial. Ei oricum nu mi se pare ca ii vine bine, e mult prea goala in partea de sus, sau e rochia lasata prea jos (sau am imbatranit eu), nu stiu, dar ceva lipseste acolo. Un colier n-ar fi mers la cate perlute si briz brizuri are rochia, dar ceva tot lipseste. Dar na', de-ale vedetelor :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Sticluta imi place, insa parfumul de piersica pe mine nu ma incanta, am o problema cu aceasta aroma, inca de cand eram insarcinata.Rochia nu as purta-o nici daca as primi-o degeaba :)).Mi se pare mie, sau picioarele divei, in a doua poza, arata tare uratel?!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!