"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Gene false naturale și ... Poptastic MUA

Precum știți de mai bine de un an de zile testez diverse modele de gene false aparținând site-ului asiatic kkcenter, modele de a căror calitate sunt foarte mulțumită. De-a lungul timpului am primit diverse întrebări legate de costul transportului și durata în timp a acestuia, precum și modalitatea de plată, multe dintre fete nefiind obișnuite cu comenzile în afara tării. Vestea bună pe care vi-o dau anul acesta, este că modele asemănătoare de gene se pot găsi și într-un magazin online din România, iar eu am avut ocazia să testez unul dintre aceste modele și să împărtășesc impresiile mele cu voi.

După atâtea review-uri pentru gene false, am ajuns la concluzia că cele mai apreciate (cel puțin de către cititoarele mele) sunt cele cu aspect natural, cele care creează impresia că nu sunt false, cât mai asemănătoare cu genele proprii (naturale). Tocmai din acest considerent am ales pentru exemplificare un astfel de model, mai ales că acestea sunt și preferatele mele.  Vă las cu câteva poze:




Am încercat să le surprind într-un mod cât mai fidel realitații și cred că am reușit destul de bine, din punctul meu de vedere.
Precum se poate vedea modelul 218 diezo, face parte din categoria genelor false clasice: mai scurte către interiorul ochiului și mai lungi către exterior. Banda este transparentă, iar capetele care susțin genele pe suportul din carton trebuiesc îndepărtat prin tăiere.


Dacă genele sunt prea lungi pentru forma ochilor voștri se pot tăia, însă întotdeauna din partea de interior, niciodată din partea mai lungă (spre exteriorul ochiului), pentru a nu le strica forma.
Cred că se poate vedea clar din imagini că sunt foarte finuțe, vă asigur de faptul că sunt incredibil de ușoare și nu se vor simți deloc odată ce vor fi aplicate, nu îngreunează și nu obosesc ochii.


Sunt realizate manual și seamană incredibil de bine cu cele din păr natural, fibrele din care sunt realizate nu prezintă luciul acela caracteristic genelor de calitate inferioară (nici măcar în lumina blitz-ului). Dacă le manevrați cu grijă, ca și celelalte pe care le-am încercat, și acestea se pot refolsi. Pentru asta (dar și pentru că îmi place efectul natural) eu nu aplic rimel decât pe genele mele naturale înainte de a le aplica pe acestea, lucru care face ca după îndepărtare să fie mult mai ușor de curățat.  

Să vă arăt și machiajul pe care l-am purtat cu acest model de gene false. Am folosit unul dintre cele mai frumoase farduri pe care le posed – MUA shade 9. 



Ca să vedeți cât sunt de naturale, am ales un machiaj fără linie de eyeliner la baza genelor pentru a camufla banda genelor. Fiind transparentă, banda acestora nu se observă absolut deloc, iar genele pot fi purtate pur și simplu fără niciun pic de fard, confundându-se perfect cu cele naturale. Eu personal sunt foarte mulțumită de calitatea acestora.


Modelul de gene false 218 diezo îl puteți găsi AICI, la reducere în momentul de față, într-o cutie cu 10 perechi, fară adeziv.


Cam așa arată și look-ul final.
Machiajul ochilor a fost creat integral cu Paleta MUA Poptastic si MUA shade 9,
nuanța de mov care, de altfel, se regăsește și în interiorul paletei



Ce părere aveți, ați purta acest model?


O seară minunată vă doresc, să fiți iubite, doamnelor!!






VintageLook

27 de comentarii:

  1. sunt foarte finute, genele mele false cred ca sunt mai "stufoase" puţin :D trebuie sa le încerc şi eu...cât mai repede!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cateva modele mai stufoase, dar si fooarte stufoase, insa doar 3 sunt atat de naturale precum acestea. In ultimul timp am purtat doar modele similare, ma simt mai confortabil cu ele, si aspectul este mai natural, dar si lejeritatea la purtare este mai mare... :)

      Ștergere
  2. Imi plac foarte mult, nu dau senzatia de artificial. As fi putut jura ca sunt genele tale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca se vede asa, exact acesta a fost si scopul meu cand le-am ales! :)
      Merci frumos!!

      Ștergere
  3. Iiiiiiii, ce de aripi de fluturi in aceasta postare! Asa am gandit in timp ce citeam si priveam pozele.
    Am tresarit vazand cat de frumos arata la ochii tai MUA shade 9, fericita ca-l am si eu! :D
    Apreciez si faptul ca ne-ai oferit si unele tips-uri in ceea ce priveste genutele care arata foarte finut!

    Te pupacesc si te imbratisez, draga mea Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, nuanta aceasta cred ca e perfecta pentru orice culoare a ochilor, eu o iubesc la fel de mult ca si cealalta pe care ti-am trimis-o si pe care abia astept sa o pun pe blog. De abia am reusit sa intru in posesia ei, dar a merita asteptarea, imi place mult, mult de tot! :)
      Te pup, draga mea, merci de vizita!

      Ștergere
  4. Hi Simona! The false lashes must be very good! But I honestly so stunned and impressed much more by your make up. Wow, its awesome! Your eyes stand out a lot, they are fantastic!:) Have a lovely weekend dear, kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar foarte natural arata, daca nu spuneai ca ai gene false, nu mi-as fi dat seama. Genele astea arata chiar mai natural ca in reclamele la mascara :)).
    Mi-ai amintit ca am si eu fardul asta, cred ca l-am folosit de maxim 2 ori, ar trebui sa-l mai pun la treaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, ca bine zici, in reclamele respective se observa din avion ca sunt gene false. :P
      Fardul acesta este super, super fain, introdu-l din nou in circuit!! :D

      Ștergere
  6. Superbă acea nuanţă de mov, cât de frumos l-ai integrat în machiaj! ♥
    Şi genuţele îmi plac foarte mult, le admir şi cam atât... pentru moment. Încă nu am îndrăznit să trec la pasul următor, acela de-a le şi purta.
    Te pup, Simo! O seară frumoasă şi-o duminică minunată îţi doresc, cu tot dragul! ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Genele sunt finute, machiajul reusit iar tu esti GORGEOUS !

    RăspundețiȘtergere
  8. Raman fara cuvinte mereu cand vad ce machiaje minunate esti in stare sa creezi! Te invidiez, in sensul bun, desigur! Eu nu ma incumet sa port gene false inca, desi la tine arata minunat! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoase sunt, acum mi le doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt superbe. Le-ai luat de pe bornpretty.com? In cat timp ti-a ajuns comanda? :
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac! :)
      Am scris in postare ca sunt de pe un site din Romania, mai exact de aici: http://www.eyelash-market.ro/23-gene-banda/144-218diezo.html

      Ștergere
  11. Of, arata atat de perfect machiajul tau! Cand o sa ne vedem data viitoare, pentru mai mult timp, te las sa ma machezi si pe mine, sa arat si eu macar odata bine :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cea mai mare placere, sper numai sa mai avem ocazia sa ne vedem!!!!!! :P
      Puup!

      Ștergere
  12. cat de frumoase suuunt.. :D imi plac foarte mult. :) si machiajul e deosebit..
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt superbeee, foarte naturale si finute. Am vazut la tine fardul asta si mi-am amintit ca il am si eu, hmmm nu l-am folosit de muuullttt timp :P

    RăspundețiȘtergere
  14. Frumos tare rezultatul final, esti superba.Imi plac genele cum stau asa in cutiuta lor, insa nu cred ca m-as descurca sa le aplic sau sa le port.Minunata nuanta fardului de ochi pe care l-ai folosit.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiu cum sa-ti spun dar ... arata genial!
    Pe cuvant!
    Iar machiajul ochisorilor tai frumosi, arata excelent.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. Arată foarte frumos, par atât de naturale. Vai ce mă tentezi cu postările astea despre gene false. :)) Cândva trebuie să încerc și eu unele, că spre rușinea mea n-am încercat niciodată, de teamă că o să fac un obicei din a purta gene false.
    Machiajul e superb, ca de fiecare dată. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  17. genele ca genele, dar nu pot sa nu observ cat de frumos iti vine fardul!

    RăspundețiȘtergere
  18. Răspunsuri
    1. Buna! Le poti comanda de aici: http://www.eyelash-market.ro/23-gene-banda/144-218diezo.html

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!