"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

... despre 2013, cu VintageLook

          Așa cum spuneam și în ultima postare a anului trecut, eu mă bucur foarte mult că 2013 s-a încheiat, nu sunt deloc superstițioasă, sau cel puțin nu legat de cifra 13, însa acest an ... să zicem că nu a corespuns mai deloc așteptărilor mele. 
          Pe partea de blogging a fost un an interesant, un soi de agonie și extraz, mulți oameni noi și colaborări interesante, însă și multe piedici din partea blogger și niște erori personale care m-au coborât destul de mult în indexarile google și care mi-au produs palpitații repetate. Toate acestea m-au determinat să înțeleg că niciun fel de dependență de natură emoțională nu este benefică în viața mea, astfel încât, deși țin foarte mult la acest jurnal virtual și am investit foarte multe resurse aici, mi-am dat seama că viața mea ar putea merge înainte la fel de bine și dacă acest proiect ar ajunge la final și dintr-o dată m-am simțit foarte liberă, iar acum cred că am găsit cel mai potrivit mod de a mă raporta la el, iar acest lucru a început să se reflecte deja în felul în care postez. 

        În aprilie anul trecut, am început din nou ”să aprovizionez” partea de fashion, în general doar fluctuațiile de greutate mă țin departe de pozele plan întreg, când greutatea mea scade sub o anumită limită psihologică, secțiunea fashion ia o pauză :D . Totuși 2013 a fost destul de tolerant cu mine pe această latură și am putut posta mai des ținute, în majoritatea lor sponsorizate de site-urile asiatice pe care toată lumea le cunoaște deja. Pentru 2014 mi-am propus să vă arăt mai multe piese vintage pe care le posed și care mă reprezintă cu adevărat - lucruri de care chiar că sunt dependentă emoțional până la Dzeu și înapoi, pentru că fiecare are o poveste în spate, iar trecutul este vital pentru un prezent trăit în mod echlibrat în cazul unui rac autentic, așa cum este subsemnata. 

         Așadar, așa cum am văzut că se practică la sfârșit/început de an, postarea de astăzi am gândit-o ca pe un soi de retrospectivă a tuturor outfit-urilor pe care vi le-am prezentat aici anul trecut, de fapt care au mai ramas pe blog, pentru că o parte dintre ele nu mai există (vezi mai sus: erori personale :D):

Privind prin prisma blogului, cam asta am fost eu în 2013, multe dintre hainele pe care le port în aceste poze, se datorează vouă, fără vizualizările și feedback-ul vostru nu aș fi reușit să închei atâtea colaborări oricâtă muncă aș fi depus eu și oricâte poze grozave mi-ar fi făcut fotograful meu, așa că un mare MULȚUMESC merge către voi. :) 

Despre ce mi-am propus pentru 2014 pe partea de blogging ... poate într-o altă postare. Până atunci aș fi curioasă să știu ce anume v-ați dori voi de la VintageLook în acest an fabulos? V-am spus că va fi un an fabulos, nu-i așa? :)


Vă doresc cu tot sufletul să fiți iubite, respectate, adorate!!!




    VintageLook 


45 de comentarii:

  1. Cel mai si cel mai mult imi place combinatia de rochita de dantela gri (parca din sh, daca imi aduc bine aminte postarea) cu geaca de piele, dar arati absolut minunat in toate! Te imbratisez cu drag si astept sa ma fascinezi si in 2014!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da, rochita cu 1 leu daca imi amintesc bine :P, merci frumos, draga mea, te imbratisez si eu!! Va fi un an minunat 2014, sunt sigura! :P

      Ștergere
  2. Esti foarte frumusica Simona :) Pozele sunt superbe si iti doresc un 2014 cu cat mai multe impliniri atat pe plan personal cat si ca bloggerita :)

    Te pup si te imbratisez cu drag. La multi ani !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel iti doresc si eu tie, draga mea, realizari multiple pe ambele planuri, ma bucur mult de vizita si comentariul tau! :)
      Te pup si te imbratisez!
      La multi ani!!!!!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc mult, un an nou fericit, iti doresc si eu, sa ai parte de tot ce iti doresti! :)

      Ștergere
  4. Ce frumoasa esti:D imi plac la nebunie dresurile alea cu flori:D<3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o draguta :P O sa postez si tinute cu dresuri inflorate/colorate etc, am o multime, port des si ... o sa va arat si voua :P
      Merci frumos, mii de pupici!!!!

      Ștergere
    2. astept astept:D mai ales acum de iarna:D I need some inspiration for my outfis! :D Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupic!

      Ștergere
  5. Iti doresc ca 2014 sa-ti aduca ce-ti doresti!
    Eu as vrea sa vad mai multe tutoriale de machiaj. Imi place stilul tau si as vrea sa invat mai multe despre tehnica ta de machiaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet, Ionela, la fel iti doresc si eu pentru 2014!!! :)
      Promit ca voi posta si tutoriale de machiaj, dupa modelul celor de la sfarsitul anului trecut, desi nu ma consider vreo specialista in machiaj. Vor fi insa simple, usor de executat, accesibile tuturor, inca de anul trecut voiam sa fac acest lucru! :)

      Iti multumesc mult pentru feedback, pupici!! :)

      Ștergere
  6. Îmi place foarte mult cum detaliezi lucrurile, te citesc cu multă plăcere și admir pozele, hăinuțele și combinațiile pe care le faci. Pe mine nu mă duce capul așa de departe ;;)
    În 2014 și în viitor îți doresc sănătate (e cea mai importantă!!!), inspirație și să fii tu însăți, mie îmi place felul tău de a posta, nu aș vrea nimic în plus :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simina, esti mult prea draguta, iti multumesc frumos, eu nu ma simt vreo specialista, nici macar vreo priceputa in fashion, asa cum am afirmat mereu, ma imbrac intuitiv si mai putin studiat. :P Asa ca ma bucur mult daca gasesti un strop de inspiratie in alegerile mele vestimentare! :)
      Cat despre modul de postare, promit ca voi pastra aceeasi abordare, insa voi fi mai putin zgarcita in cuvinte, cum am fost in 2013, astfel incat sper ca iti vor placea mai tare postarile mele de anul acesta, daca spui ca nu te plictisesc detaliile. :)

      Te pup si iti multumesc mult pentru urari si pentru toata sustinerea ta!
      Un an nou de poveste iti doresc!!!!!

      Ștergere
  7. Ce dragute sunt tinutele. Imi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci frumos, ma bucur ca-ti plac, sper sa imbogatesc colectia in 2014!! :)

      Ștergere
  8. Imi plac mult tinutele postate de tine si in 2014 as vrea sa vad cat mai multe. Defapt imi plac mult si review-urile tale si astept sa le citesc in continuare. Iti urez un an nou cat mai bun si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maine vin cu un review ca tot nu am mai postat demult!
      Merci frumos pentru aprecieri, sper sa imbogatesc sectiunea de fashion in 2014, am inspiratie, numai fotograful sa fie cooperant :P
      Un an nou plin de realizari iti doresc din tot sufletul!!!!

      Ștergere
  9. Toate sunt frumoase, ai avut un an colorat si elegant. Imi plac combinatiile interesante si uneori surprinzatoare pe care le faci, toate arata bine pe tine.
    Preferatele mele sunt rochita cu trandafiri de la Ana si cea albastra vintage.
    Un an minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am concluzionat si eu - un an tare colorat si m-a bucurat asta, iubesc culori, nu imi este teama de ele si sper sa indraznesc mai mult in 2014 :)
      Iti multumesc din suflet pentru aprecieri, draga mea, si pentru faptul ca esti alaturi de mine, te simt mereu aproape, chiar daca nu mai postezi sau nu mai comentezi atat de des :)
      Te pup si te imbratisez, sa ai parte de un an nou exact asa cum iti doresti tu!!

      Ștergere
  10. In legatura cu tinutele prezentate, de departe preferata mea este cea in gecuta de piele cu fusta rosie. Referitor la greseli personale, banuiesc ca acum iti salvezi blogul regulat, sa nu mai pierzi file din poveste:) Ma pun eu sa scriu o postare cum se face, dar sigur gasesti si pe google ca asa am facut si eu, numai sa le salvezi. Nici eu n-o faceam dar sotul e programator si ma trage de urechi daca n-o fac:) A vazut cum noi "userii" (asa ne numesc it-stii:), pierdem documente importante pentru ca suntem ametiti.
    Sunt curioasa la ce faci review maine:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mi-ai mai spus o data sa salvez, daca imi aduc bine aminte, din pacate nu o fac :( Astept postarea ta cu explicatii pentru ca nu stiu cum se face, ar trebui sa o fac, pentru ca am patit tot felul de chestii ciudate anul trecut cu blogul asta.
      Am postat deja review-ul, este o pudra de pe iherb! :)

      Tu esti unul dintre oamenii noi pe care i-am cunoscut anul trecut si de care sunt tare atasata! :)
      Te pup, o duminica frumoasa in continuare! :)

      Ștergere
    2. Cred ca ne-am cunoscut in alta viata, altfel nu-mi explic:))
      O duminica frumoasa si pe Bega. Te pup!

      Ștergere
  11. Sa nu mai fii aspra cu tine, bine?
    Eu asta i-as propune lui Vintage Look.
    Esti foarte frumoasa, arati extraordinar iar felul in care scrii o postare denota inteligenta si multa creativitate!
    Imi place foarte mult ceea ce faci in acest coltisor si sper ca si in 2014 sa ne citim la fel de des!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, nu m-am gandit niciodata ca as fi asprea cu mine insami, poate din contra, dar promit ca o sa meditez indelung la asta, m-ai pus pe ganduri :P

      Iti multumesc mult pentru aprecieri, sper sa nu dezamagesc nici in 2014, doresc sa-mi exploatez mai mult creativitatea si sper sa iasa bine. :)
      Te pup si iti multumesc pentru feedback! :)

      Ștergere
  12. Esti tare frumosa, imi plac tinutele tale si ma bucur ca postezi si OOTD-uri. Imi place mult blogul tau, imi plac machiajele dar esti talentata si la reiview-uri. Mult succes in continuare. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia, tu esti una dintre persoanele care m-au sustinut foarte mult pe partea de outfituri si care mi-a dat incredere in mine si in alegerile mele pe tot parcursul anului trecut, iar pentru asta vreau sa-ti multumesc din tot sufletul! :)
      Te pup si te imbratisez!!

      Ștergere
  13. Simona, through the past year you shared such amazing looks! Really love them and to take a look at them when a new one is up. Also the make up you always do is flawless! I wish you a really better 2014 wich bring you only peace and happiness. Happy Sunday dear! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, Lilli, I would like to thank you for all your support and kind comments!!! I wish you a wonderful new year!!
      Kisses and hugs!! :)

      Ștergere
  14. Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji in legatura cu fluctuatiile de greutate, in toate postarile arati excelent! LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mila, esti o draguta!! :) Am vorbit deseori aici pe blog despre scaderile in greutate de care am parte din cand in cand, dar sper sa nu mai fie cazul in 2014. :)
      La multi ani!! Un an nou de poveste!! :)

      Ștergere
  15. Cate tinute frumoase ne-ai prezentat anul trecut! Eu sper sa ne prezinti si anul acesta la fel de multe (cel putin) tinute si produse noi! Ti-am spus ca anul acesta n-a fost nici pentru mine asa cum l-am dorit si asteptam sa treaca mai repede, sperand sa ia cu el si ghinionul. 2014 sa fie fabulos, zic! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa ma tin de rubrica aceasta si chiar sa o imbogatesc, am zis ca vreau sa vin cu mai multe piese vintage, sper sa si reusesc, mi-am propus multe anul acesta :P

      Sa fie fabulos 2014!! :D

      Ștergere
  16. Ti-am spus tot anul trecut si iti spun si acum, la inceput de an: Esti o frumoasa, si mie mi-au placut toate tinutele tale.
    Un an la fel de reusit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet pentru sustinere, Claudia, ai fost mereu aici, te pup si te imbratisez!
      Un an minunat sa ai! :)

      Ștergere
  17. Nici pentru mine 2013 nu a fost un an grozav, asa ca suntem in aceeasi barca! Sper ca 2014 sa fie mai bland si mai generos pentru tine!

    Legat de tinute, ai un simt estetic peste masura! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, din pacate mai sunt si ani de genul acesta in viata, ce putem face.
      Iti doresc si eu un an pe sufletul tau, exact asa cum speri si iti doresti tu! :)

      Iti multumesc pentru aprecieri, nu sunt eu tare priceputa, dar incerc sa evoluez. Te pup si te imbratisez!!! :)

      Ștergere
  18. Cred ca voi veni sa-mi dai lectii despre modul in care ai ajuns sa te raportezi la acest coltisorul virtual, coltisor de suflet al tau! :)

    Cu foarte multa placere am privit selectia pe care ai facut-o! Esti minunata! :)

    Acel MULTUMESC se intoarce catre tine, chiar e valabila si reciproca!

    De la Vintage Look astept ca... Simona sa fie fericita si sa continue scrisul pe blog! :) Stiu ca astfel va fi fabulos!

    Te imbratisez, draga prietena!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, fiecare gaseste propriul ritm pana la urma, iar mie imi place sa cred ca mi-am integrat aceasta experienta intr-un mod corect in viata mea, o sa vedem pe parcurs! :)

      Ma bucur mult ca ti-a placut selectia mea (de fapt nu e selectie, e tot ce a mai ramas :P) si sper ca la sfarsitul acestui an sa fie si mai bogata! :)

      Sa stii ca si eu imi doresc foarte mult ca Simona sa fie fericita si sa poata scrie cat mai des pe blog, sa dea Domnul sa fie asa! :)
      Iti multumesc din adancul sufletului pentru gandurile tale bune!
      Pupici!!

      Ștergere
  19. Draga mea Simo, tu eşti şi vei rămâne o inepuizabilă sursă de frumos, indiferent de modul în care alegi să ne-ncânţi ochişorii şi sufletul ♥.
    Mă bucur tare mult că 2013 ne-a adus aproape, iar singura mea dorinţă este ca acest lucru să nu se schimbe, cel puţin atât cât depinde de noi ♥.
    Te pup, îţi doresc din suflet inspiraţie din tot ce ai mai bun şi mai frumos în viaţa ta, iar ori de câte ori vei putea, ne găseşti aici, pe pagina ta/a noastră dragă ♥.
    O seară frumoasă şi-un început de lucru cât mai bun, cu rezolvări în toate. Numai bine, draga mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, cat de generoasa esti cu mine in aprecieri, draga mea! Eu mi-am propus inca de cand am deschis acest blog sa las aici doar ganduri frumoase si trairi care izvoresc din latura pozitiva a sufletului meu, uneori nu-mi iese asta, dar acesta este fundamentul pe care am creat acest blog, asa ca, daca totusi reusesc sa transmit acest lucru, ma bucur teribil :)
      Intr-adevar in 2013 te-am cunoscut pe tine si datorita tie am hotarat sa scriu cu diacritice, astfel incat pot spune ca ai avut o mare influenta in ceea ce priveste directia blogului meu. Inca imi este foarte greu :))) precum se vede in comentarii nu le folosesc, dar sunt pe drumul cel bun!
      Iti multumesc din suflet pentru asta, dat si pentru toate aprecierile si cuvintele tale frumoase! Calde imbratisari!!

      Ștergere
  20. Superbe ținute! Ai un stil aparte și foarte mult bun gust, îmi plac la nebunie toate ținutele pe care ți le-am văzut... și sunt sigură că o să-mi placă și cele pe care o să le postezi de acum în colo. Ești frumoasă, arăți foarte bine și mai ai și un fotograf foarte bun.... mai mare dragul să-ți admirăm toate pozele!

    Ți-am mai zis și la altă postare că sunt perfect de acord legat de anul 2013 și 2014... nici pentru mine anul trecut nu a fost chiar cum mi l-aș fi dorit, însă sper ca anul acesta să fie „fabulos” (ca să te citez :p). Același lucru îți doresc și ție, să ai un an fabulos, așa cum ți-l dorești!

    De la Vintage Look aștept doar activitate, să ne încânți cu orice timp de postare consideri de fiecare dată. Eu (și sunt sigură că nu sunt singura) îți urmăresc toate postările cu drag.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, draga mea, iti multumesc din suflet pentru aprecierile cu privire la pozele mele, ii voi transmite si fotografului, sunt sigura ca se va bucura foarte mult! :)
      Ma bucur ca iti plac tinutele mele, cum am spus si mai sus, nu ma consider nici pe departe vreo experta in fashion, insa incerc sa evoluez aici odata cu voi, mentinandu-mi insa in mod permanent identitatea.

      Sa dea Domnul sa avem un an exact asa cum visam noi, cred ca meritam amandoua, nu-i asa? Un 2014 fabulos!!! Gata, am zis-o! :P

      O sa incerc sa pastrez un ritm constant al postarilor, pe cat posibil!
      Iti multumesc mult pentru tot ceea ce ai scris aici si nu numai, te pup si te imbratisez!!!

      Ștergere
  21. Simo, ce dor mi-era de blogul tau.. am revenit si eu dupa o perioada in care am tras chiulul in stil mare si in care de abia m-am tinut de postatul pe blogul meu :(. cu toate astea, fff des m-am gandit la tine si imi doresc sa recuperez tot ce-am pierdut...

    la multi ani iti doresc chiar daca cu intarziere!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, Alina, draga, si eu sunt varza la capitolul timp liber. Din pacate nu mai reusesc sa raspund la comentariile de pe propriul blog, ceea ce nu imi place deloc. Deci cum sa nu inteleg eu pe altii? Si eu am pierdut multe postari din blogosfera si nu prea cred ca voi mai putea tine pasul de acum incolo... :(

      Te pup si iti doresc un an exact asa cum il visezi tu!!! :)

      Ștergere
  22. Multe din aceste poze le-am admirat in postarile tale, insa mi-a facut placere sa le revad pe toate adunate asa la un loc.Esti o frumoasa si nu este un compliment gratuit.Ce-mi doresc de la blogul tau in 2014? Sa ma surprinda placut ca si pana cum!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!