"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 21 ianuarie 2014

Cremă cu venin de șarpe Diet Esthetic - Snake Active

Dacă obișnuiți să îmi urmăriți blogul, cred că sunteți la curent cu faptul că una dintre cele mai frumoase descoperiri ale anului 2013 o reprezintă gama Diet Esthetic, despre care am scris în repetate rânduri anul trecut și pe care intenționez să o explorez în continuare și în 2014.  J
Crema cu venin de albine reprezintă baza mea de machiaj ideală, iar acum sunt la a doua cutie, asta pentru că în momentul în care am plasat comanda pe site, nu mai era pe stoc varianta cu venin de șarpe, cea pe care am avut în plan să o cumpăr după ce o voi fi terminat pe cea menționată mai sus. Cu toate acestea, de-a lungul comenzilor mele pe aoro, am primit mai multe seturi de mostre Snake Active, astfel încât am putut folosi crema vizată mai multe săptămâni și așa am putut face o comparație cu Bee Venom.

 Precum v-am mai spus, nu prea am găsit pe net review-uri ale acestor produse, deși pe blogul meu apar foarte frecvent căutări pentru creme cu venin de șarpe/albină, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am ales să vă împărtășesc impresiile mele vis-a-vis de acest produs.
În primul rând, despre pielea mea trebuie să știți că este mixtă, cu tendințe de îngrășare în zona T și cu tendințe de uscare pe lateralele feței și mai tare în zona ochilor. Cel mai mult îmi pune probleme crema bază de machiaj, pentru că aceasta trebuie să fie repede absorbită în piele, fără să lase peliculă grasă la suprafața acesteia, astfel încât să pot aplica fondul de ten în bune condiții, să creeze o bună aderență pentru acesta și foarte important: să îmi păstreze nivelul de hidratare în zona ochilor pe tot parcursul zilei.
De aceea mi-a plăcut atât de mult crema cu venin de albină pe care o folosesc și în prezent, pentru că indeplinește cu succes toate cele trei cerințe menționate mai sus. Singurul lucru pe care i-l pot reproșa este lipsa SPF-ului.
Crema Snake Active - Diet Esthetic are aceeasi consistență fluidă ca și sora sa, fără a fi apoasă, are un miros parfumat, de care m-aș fi putut lipsi, dar asta este, și o foarte bună penetrabilitate în piele. Imediat după aplicare tenul se simte catifelat și foarte plăcut la atingere, iar eu o aplic inclusiv în zona ochilor și pe gât. Cel mai mult mi-a plăcut la aceste creme, felul în care se descurcă cu micuțele riduri din jurul ochilor, dar și faptul că reușesc să mențină nivelul de hidratare al pielii din jurul ochilor pe tot parcursul zilei, mai ales în condițiile în care eu folosesc un fond de ten rezistent la transfer și în zona respectivă, și se știe că aceste produse au tendința de a usca ușor (sau mai mult) pielea.

Crema Snake Active se dorește a fi un tratament de noapte și de zi, ingredientul activ principal - veninul, aparține unei specii de vipere (Tropidolaemus walgeri – vipera templu), sintetizat sub formă de dipeptidă și se găsește în compoziția acesteia sub denumirea Dipeptide Diaminobutyroyl-Benzylamide Diacetate (se vede în lista de ingrediente).

SNAKE ESSENCE is based on a polypeptide found in the venom of the pit viper. Clinical tests have demonstrated that it is capable of reducing the expression wrinkles by inhibiting the muscular contractions, to achieve the elimination of the effects of the passing of time on the skin.

Are rolul de a:
  • hrăni pielea în profunzime,
  • reduce ridurile de expresie și liniile fine,
  • revitaliza și a regenera epiderma
  • unformiza culoarea pielii
Este potrivită tuturor tipurilor de piele în special celei mature, însă datorită texturii sale ușoare poate fi folosită de orice fel de ten, inclusiv cel gras, pentru că este repede absorbită în piele, nu lasă niciun fel de peliculă grasă și nu blochează porii.

Aloe Barbadensis (Aloe Vera Gel), Cetyl Alcohol, Ceteth-25, PEG-9 Stearate, Behenyl alcohol, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, C12-C15-Alkyl Benzoate, Calcium Panthotenate, Inositol, Biotin, Retinol, Tocopheryl Acetate, Zea Mays Oil, Rosa Moschata Seed Oil, PEG-20 Castor Oil, Propylene Glycol, Alcohol denat, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dimethiconol, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Sorbitol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Hydrolyzed Soy Protein, Kojic acid dipalmitate, Sodium PCA, Acrylamide / Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate-80, Diazolidinyl Urea, Hydrolyzed Elastin, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Cumarina, Linalool, D-Limonene, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Methylsothiazolinone, Tetrasodium EDTA, Ubiquinone.

În final între cele doua produse nu sunt prea mari diferențe, mă refer aici strict la pielea mea, doar că Snake Active mi s-a părut că se descurcă puțin mai bine la capitolul hidratare, dar și consistența am simțit-o puțin mai grasă decât cea cu venin de albine, care, în cazul meu este absorbită aproape instantaneu în piele. 

        Cam acestea sunt impresiile mele despre crema cu venin de șarpe Diet Esthetic, în continuare am pus ochii pe Essence Diamond care are și un SPF, timid ce-i drept, de doar 6, dar e acolo ...


Precum știți, dacă sunteți interesate, întreaga gamă Diet Esthetic (ten, corp și păr) o puteți găsi pe aoro.ro
---------------------------------------------------------------------------------


NOTA: Insistent vă rog să țineți cont de faptul că această expunere este bazată pe experiența proprie, personală și subiectivă, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testării, iar în cazul altui tip de piele, a altor așteptări și a altor factori independenți de mine, este posibil ca reacțiile și impresiile la și despre acest produs să fie diferite! 




VintageLook   


12 comentarii:

  1. Sună foarte bine, m-ai făcut curioasă. Le iau în calcul pentru viitor! Și eu îmi doresc de la o cremă aceleași lucruri și am aceeași problemă cu pielea din jurul ochilor, deși tenul meu e gras. :(
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. suna bine, am studiat si eu produsele acestei marci :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea,

    iti amintesti cat de mult ti am multumit ca mi ai recomandat snake venom si cat de multumita am fost de rezultatele ei?
    Trimite mi o in Stateeeee, o vreau si aici :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu vreau sa incerc una dintre ele pentru ca am vz tenul tau perfect, vreau si euuuu. Asta dupa rezolv problemele cu unele iritatii ale tenului din ultimul timp :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta crema, am citit un articol despre multiplele beneficii ale veninului de sarpe in cosmetice :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu am incercat, dar ma bucur a citesc impresii (si mai mult de atat) despre produsele de gen.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Am intrat si eu pe aoro si am vazut ca preturile brandului Diet Esthetic sunt foarte accesibile. Merita incercate :)

    RăspundețiȘtergere
  8. pare bună, și eu sunt în căutare de o astfel de cremă. review-ul tău m-a ajutat să-mi fac o părere.:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare destul de ok aceasta crema, precum si intreaga gama.Si eu sunt in cautarea unei creme care sa se ocupe cu brio de zona ochilor, mai exact de liniile fine de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu prea ma incanta produsele de gen, chiar am vazut pe aici pe la mine ceva cu extract de melc, mi se par yucky.. :)) Din start numele ma indeamna sa aleg altceva.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim mult ,interesant.Lafel de interesante si exceptional de bune sunt cosmeticele de la www.skin79.ro ,bb creme cateva pe tipuri de ten fara parabeni si spf 50 ,mie mi-a facut cu ochiul bb oriental gold plus pentru toate tipurile de ten si in special sensibil si mai deschis,gama de melc cu crema de noapte serum concentratie 95% toner ,lotiune bb crema ,masca...sau cea lifting mai scupicica dar super tare cu venin de vipera formula syn ake crema ,serum,bb,crema masca.Sunt extraordinare .Eu am bb ul,cleancerul bb,crema de melc,iluminatorul si mascuta iar acum vreau setul de serumuri 3 la numai 150 lei Merita ,sunt bune s arata asa de bine.Sper sa castig azi concursul de pa facebook haha www.skin79.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesate mai sunt ingredientele astea,venin sarpe,melc,lipitori,caviar,aur,diamante,pulbere de perle....ramai cu gura cascata.
    Incepe cu igiena si curatarea tenului si dupa....functie de buzunare poti utiliza cosmetice frantuzesti ,japoneze, sau de ce nu gerovital.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!