"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 31 ianuarie 2014

Când nici măcar Sunset nu te inspiră ...

Preferata mea dintre toate paletele Sleek este Sunset, așa cum v-am mai spus în repetate rânduri. Cred că a fost prima mea paleta cumpărată, dacă îmi aduc bine aminte. 


sursa

De când am intrat în posesia ei am folosit toate culorile cu excepția nuanței de albastru. Paleta este perfectă din punctul meu de vedere și chiar dacă eu nu prea merg pe contraste în machiajul ochilor, acel albastru din colț este binevenit pentru contrastul complementar ornaj-albastru și am văzut foarte multe machiaje superbe gândite pe acest principiu

Cel mai mult am folosit acel vișiniu de langă negru, este atât de spectaculos, intens și foooarte pigmentat, încât pur și simplu nu pot să îl combin cu nicio altă culoare, ci îl intind pe toată pleoapa și îl estompez pe margini cu ajutorul pensulei de blending. Este ideal pentru ochii verzi, vă spun!! 

În sfârșit, am ales pentru postarea aceasta un machiaj realizat cu ultimele trei nuanțe de pe randul de sus: oranj, galben-auriu și albastru ( și negru pentru umbre). 

Probabil ați observat că încerc să nu folosesc la fiecare machiaj binecunoscuta linie de tuș negru, consider că se poate obține o profunzime a privirii și fără ajutorul lui, însă la acest galben-oranj era necesar, mai ales că nu am folosit gene false. 

În continuare pot să afirm că nu mă declar o fană a culorii albastru în ceea ce privește machiajul ochilor și consider că ar fi arătat mult mai bine acest machiaj, dacă l-aș fi înlocuit (albastrul) cu violet aprins, din paleta Vintage Romance, de exemplu. Probabil voi încerca o variantă. 

Voi ce culori mai purtați pentru machiajul ochilor? Eu parcă tot spre neutre m-aș duce, nu am poftă de culoare deloc, o fi de la iarna asta??!   :(



V-am pupat! Să aveți parte de un weekend exact așa cum vă doriți voi!



VintageLook



28 de comentarii:

  1. E ciudat albastrul acela, in paleta e un albastru intens, pe cand pe pleoape pare mai degraba un gri inchis. Iarna asta nici eu nu am fost atrasa de culori, de vreo doua ori am atentat la movuri, ieri m-am machiat cu un roz din oh so special, in rest marouri. Cea mai folosita paleta a mea e MUA undressed, mai ca imi vine sa investesc in UD naked 1 la cat am tras de paleta asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, da, am uitat sa specific in postare ca am folosit si negru. E inchis cu cateva tonuri folosind si pastila de negru, de aceea pare un gri inchis, in sine este un albastru pur foarte intens.
      Pai,si pe mine ma tendeaza UD, dar e enorm de scumpa, ma gandesc in schimb la Au naturel, de mult timp vreau sa mi-o iau si prevad si eu ca o s-o folosesc doar pe aceea. :P

      Ștergere
  2. Imi place machiajul si imi place si cum iti sta cu el :) Din ce imi dau seama din poze e un albastru cu tente de gri si arata bine.. Daca era un albastru aprins nu dadea bine.

    In ceea ce priveste machiajul si eu ma indrept catre nuante de visiniu pe care imi place sa le combin cu nuante pamantii sau sampanie :). Dar in general merg pe nuante de nude iar cand am pofta de un machiaj mai puternic apelez la smokey eyes. Destul de rar folosesc nuante in culori mai tari..

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cum ii spuneai si lui Coconut mai sus, am uitat sa specific faptul ca am rabatut acel albastru, folosind negrul de pe primul rand si de aceea pare un gri colorat. Intr-adevar daca lasam albastrul exact cum este in paleta, arata oribil, prea puternice culorile. :P

      Uite, ca mi-ai dat o idee cu acea nuanta de sampanie alaturi de visiniu, acum numai la asta ma gandesc, trebuie neaparat sa o incerc :P
      Multumesc frumos, draga mea!
      Pupici!!!

      Ștergere
  3. E frumos machiajul. Iar acel visiniu chiar pare super, pe mine ma avantajeaza mult culorile rosiatice purtate pe ochi! :X

    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si pe mine, subtonul acela de rosu face minuni! O sa revin si cu un machiaj cu visiniu! :)
      Multumesc frumos!

      Pupici!!

      Ștergere
  4. Frumos machiajul :) eu mai folosesc si albastrul in machaije ca sa nu fie singurul intreg acolo :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, sa stii ca la mine chiar a ramas neatins acel albastru pana acum, chiar arata ciudat acolo in trusa :P

      Multumesc frumos, pupici!!

      Ștergere
  5. eu nu sunt adepta machiajelor puternice pentru că nu știu să mă machiez :))
    însă la tine îmi place ce văd. mie mi se pare că și se potrivește, acum depinde cu ce te simți tu bine :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu zic ca nu mi se potriveste, dar parca nu e pe sufletul meu. Nu stiu de ce nu ma simt atrasa de contraste in ceea ce priveste machiajul meu, pentru ca la alte fete imi place sa vad. :)

      Cu o pensula de blending buna vei putea sa folosesti si culori intense la ochi, uneori nu e nevoie decat de o singura culoare pe intreaga pleoapa, care, blenduita bine, arata minunat! :)

      Pupici, merci frumos!

      Ștergere
  6. Superb machiajul! Îmi place cm îți stă cu el, îți scoate foarte mult ochii în evidență.
    Am pe listă paleta asta de farduri, singura culoare care nu mă atrage din ea este acel albastru. Nici eu nu port albastru deschis, mai ales că ochii mei sunt o combinație de albastru și verde... port totuși nuanțe de albastru închis. Am un creion de ochi de la Pastel într-o nuanță de albastru metalizat absolut superbă, de mult ori îl folosesc doar pe el pe pleoapa superioară + rimel și atât. :D
    Nici eu nu prea am avut poftă de culoare în machiaj în ultimul timp, mai mult ca sigur e de la vreme. :))

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, deci nici tu nu esti fan albastru. :P Sa stii ca albastrul acela in sine e foarte, foarte fain, si poate fi folosit si de noi (cu ochii albastrui) daca este inchis putin cu negru. Eu oricum nu tin cont de regula ton in ton, si folosesc orice culori am chef, insa de albastru m-am indepartat dupa ce l-am folosit cativa ani la rand in toate nuantele si combinatiile posibil! :P

      De la Pastel nu am niciun produs, dar parca am mai vazut la cineva un creion super fain, cred ca sunt bune produsele... :)

      Pupici!!

      Ștergere
  7. Sunt de acord cu tine,paleta asta e perfecta.Nu o am,dar as folosi absolut toate nuantele,chiar si albastrul:D
    Acel superb visiniu il am si eu intr-o paleta elf si il folosesc exact cum ai descris tu,da...e perfect pentru ochii verzi:D
    Machiajul a iesit perfect,asa cum ne-ai obisnuit...folosesti o baza?Culorile sunt foarte intense,chiar si in poze!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred ca ai folosi-o integral, chiar si acel albastru e absolut grozav, o nuanta de albastru pur, primar.
      Nu, nu folosesc primer, nu am decat fond de ten sub farduri si pozele nu sunt editate sub nicio forma, deci chiar asa de intens arata si in realitate. Fardurile din aceasta paleta sunt suuuper pigmentate, iar eu al ales ca la sfarsitul machiajului sa pun ultimele accente cu aplicatorul din burete, ies foarte intense culorile astfel, pensula le mai estompeaza.
      Oricum in general fardurile Sleek sunt foarte intense, cu exceptia celor mate, si nici acelea toate. In paleta Acid am cateva mate care nu ies atat de puternice si acolo trebuie sa folosesc o baza.

      Te pup si eu, draga mea!

      Ștergere
  8. Chiar Sunset ar putea purta ca denumire machiajul tau...:) Mie imi place mult cum se potriveste ochilor tai!

    Intr-adevar, acel rosu-visiniu e... wow, wow!
    Tot pe nude-uri merg si eu, ba chiar m-am lenevit tare si am la putere creioanele dermatograf!

    Scumpa Simo, iti doresc weekend minunat!
    Te pup si te imbratisez!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult, draga mea, Ilda!! Si eu zic ca se potriveste ochilor mei, dar nu e pe sufletul meu acum din cate se pare, tot neutre as alege, chiar si de dimineata tot acolo m-am dus. :P

      La serviciu sa stii ca si eu aleg numai un dermatograf negru pe linia apei si rimel, nu mai am timp si energie sa fac ceva mai complex, sunt intr-o stare de obosela cum n-am fost in viata mea, nici sa ma machiez nu mai am chef si asta zice multe :)))

      Te pup si eu, draga mea, un weekend minunat si tie! :)

      Ștergere
    2. Ai grija de tine, Simo, te rog! Take it easy! Ordinea prioritatilor... Nu ne amendeaza nimeni, zau asa! Te imbratisez!

      Ștergere
  9. Foarte frumoasa combinatia de culori! Ti-a iesit un machiaj superb! Iar paleta arata intr-adevar, wow!! :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oo, da, e superba paleta aceasta, preferata mea din toata colectia Sleek! :)
      Ma bucur mult ca-ti place machiajul, merci frumos!
      Pupici!!! :)

      Ștergere
  10. Imi plac mult paletele Sleek, momentan am doar una dar sper sa imi mai imbogatesc colectia cat de curand. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi place tare mult, ca de altfel, tot ce ne-ai arătat de-a lungul timpului petrecut împreună ♥.
    Te pup, Simo! O duminică relaxantă îţi doresc, să te bucuri din plin! ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place acel albastru, nu stiu daca eu l-as purta, insa la tine imi place.Eu personal as purta primele trei nuante de pe randul de jos, dar eu rar sunt curajoasa si rar aleg culori puternice.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am nici o paleta de la Sleek, doar cateva de la Wet 'n Wild, eu ma rezum la machiaje "nude" in 99% din cazuri.. neinteresant.. :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!