"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 15 ianuarie 2013

Gel anticelulitic cu antioxidanti Anian


     Despre gelul anticelulitic cu antioxidanti din extracte de rodii si goji de la Anian, am vrut sa va povestesc inca de anul trecut, fiind mult timp produsul cu cea mai buna vizibilitate pe coltul meu de beauty (a se traduce: crema care a stat tot timpul sub nasul meu pe noptiera, ca nu cumva sa omit sa o folosesc). Sunt cumplit de uituca si de superficiala cand vine vorba de hidratarea pielii corpului, recunosc, insa de cand am primit acest produs pentru evaluare, mi-am luat angajamentul solem ca il voi introduce in rutina mea zilnica si voi urma ritualul cu sfintenie, fara nicio abatere.


     Inainte de acest produs am folosit crema de la Elmiplant, care se zareste in poze, despre care nu am absolut nimic de spus, a fost o crema simpla, usor hidratanta si atat, nu am vazut sa aiba vreun efect contra celulitei, motiv pentru care il ultima perioada, descurajata fiind de lipsa de rezultate, incepusem s-o folosesc anapoda, cand si cand.
     Gelul anticelulitic Anian de 250ml vine ambalat intr-un recipient din plastic, tip borcan, are o costistenta gelationoasa si o culoare rosie, arata intocmai ca un jeleu de capsuni. Dar inainte de a te incanta efectul vizual, inevitabil faci cunostinta cu mirosul, pentru ca inca de la desurubare, se simte o aroma fructata, citrata, fresh, absolut incantatoare. Din momentul in care am desfacut-o, am stiut ca trebuie sa am si gelul de dus din aceeasi gama (si il am, trebuie sa va vorbesc si despre el, intr-un post viitor).


          Asa cum spuneam consistenta sa este una gelatinoasa, aplicat pe piele lasa o senzatie usor lipicioasa la inceput, insa odata cu absorbirea sa, efectul nu se mai simte.
     La inceput l-am folosit seara si dimineata, impreuna cu dispozitivul de masaj din imagine. Pe parcurs mi-am dat seama insa ca respectivul dispozitiv nu prea isi are rostul, deoarece gelul se absoarbe foarte repede in piele si astfel masajul devine inutil si greu de efectuat. Am fost usor dezamagita de acest aspect, insa dupa o saptamana de utilizare, am ajuns la concluzia ca acest gel este un produs ideal pentru dimineata, in sensul ca, pana sa am gelul Anian, nu foloseam dimineata niciun astfel din produs, din cauza faptului ca nu imi permite timpul sa masez o crema pana la absorbtie completa si evident ca saream peste acest pas. De cand cu acest produs am introdus in rutina de ingrijire si o crema anticelulitica cu aplicare de dimineata. Seara prefer sa folosesc totusi un produs mai gras/uleios care sa imi permita sa efectuez si un masaj de lunga durata, fie cu mainile, dispozitivul din imagine sau cel electric. 
     Ca efecte, personal am observat ca imediat dupa folosire pielea devine mult mai ferma, mai neteda si mai revigorata. Nu stiu exact cat de mult s-a diminuat efectul celulitei, insa calitatea pielii mi s-a imbunatatit vizibil. Precizez ca in ultima perioada de timp l-am folosit combintat cu un gel anticelulitic de la Elmiplant (Cellulight) pentru aplicarea de seara asa cum am spus mai sus. Folosit pe termen lung, impreuna cu cateva minute de sport zilnic si o alimentatie sanatoasa, cred ca aceasta combinatie chiar poate sa dea bune rezultate. Singurul lucru care ma deranjeaza este pretul cam maricel pentru bugetul meu. 


Din Gama Antioxidant cu Rodie si Goji mai am gelul de dus si crema hidratanta, despre care o sa va vorbesc pe viitor. 
------------------------------------------------------------------------
     Ca noutati, pe Triodeluxe am descoperit un sampon antimatreata cu mentol - samponul meu purificator este cel mai bun sampon din lume pentru mine, insa recunosc ca m-ar tenta si acest produs, pentru perioadele din an in care matreata isi mai face aparitia. Il gasiti AICI la pretul de 18 lei/400 ml. 

     Am mai observat, de asemenea, ca si bifazicul albastru are o formula noua, imbunatatita cu keratina lichida si protectie pentru parul vopsit. Il gasiti AICI la pretul de 32 lei/400 ml.
                                                 

Azi am facut in minte un top personal al celor mai apreciate produse de pe site-ul Triodeluxe, cele pe care le cumpar in mod constant, si curioasa as fi sa stiu care sunt produsele voastre preferate de pe TRIODELUXE?


 VintageLook  

27 de comentarii:

  1. Si eu sunt la fel de uituca atunci cand vine vorba despre hidratarea pielii,imi iau lotiuni,uleiuri,unturi de corp si zac in dulap.Am luat si eu un gel anticelulitic,nu mai stiu de la ce era,dar il folosesc uneori iarna sa ma incalzesc,pentru ca la cateva secunde dupa ce il masez in piele incepe sa se incalzeaza :)).Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce tare e faza cu incalzitul :P Am avut si eu un gel din acela termic, imi placea tare senzatia, insa am ceva probleme cu capilarele si nu mai pot sa folosesc asa ceva.
      Te pup si eu!

      Ștergere
  2. Eu folosesc Supliformul, din pacate nu regulat si acesta intra repede in piele si nu pot sa fac un masaj mai intens.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, ai dreptate, cam asa se comporta si aceasta crema, precum Supliformul, intra repede in piele...

      Ștergere
  3. L-as incerca si eu, urmeaza sa mai comand si un bifazic cat de curand.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vrea un bifazic, insa din acela roz, mi-e dor de efectul lui :)

      Ștergere
  4. Am sa-mi fac si eu o comanda de pe site-ul lor , chiar mi-a placut masca Anian , acum folosesc keratina lichida , sunt incantata si de ea . Nu stiu daca iti mai aduci aminte dar iti spusesem ca folosite impreuna cele doua produse imi ingrasau parul . Dar separat sunt foarte bune .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, probabil e prea multa hidratare pentru parul tau folosite concomitent, la mine pe partea vopsita absoarbe orice, partea proaspat crescuta nu are insa, nevoie de atatea artificii...

      Sa incerci si samponul purificator, poate iti place. E ieftin si spornic.

      Cand o sa te hotarasti tu sa comanzi, poate vin si ei cu vreo ofera ceva, de obicei au destul de des coduri de reducere pentru comenzi.

      Pupici!

      Ștergere
  5. Nu am nici un produs de la ei.Imi doresc foarte mult keratina lichida de care ai scris aici.Si eu uit de multe ori sa ma dau cu crema de corp.Multi pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu procedez la fel, uit, uneori sunt obosita si sfarsesc prin a ma culca fara niciun produs aplicat pe pielea corpului. Ideea este ca as cam avea nevoie, e foarte uscata. :)

      Sper sa intri si tu cat de curand in posesia unei keratine, ca sa te poti bucura de efectele sale.

      Pupici! :)

      Ștergere
  6. Eu impotriva celulitei am golosit gelul de la Krauter. Mi se pare ideal pentru asa ceva. Intra repede in piele, iar dupa o luna de folosire normala (adica de 2 ori pe zi) deja se vedeau rezultate chiar foarte foarte bune. E adevarat, ca la aplicare te ustura si pielea se inrosea ca racul, dar baba sufera la frumusete :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu am folosit respectivul gel si mi-a placut, insa din pacate nu mai pot folosi produse din acestea termice, am multe capilare sparte si nu am voie, asa ca am verde numai la cele de genul acesta. :)
      Imi placea senzatia aia de...febra musculara parca :P

      Ștergere
  7. garantat as vrea sa-l incerc, dar momentan am semnul STOP CUMPARATURI in fata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oho, si eu la fel...si chiar imi iese sa stii, nu mai achizitionez nimic, nimic inca de anul trecut :P

      Ștergere
  8. Exact asa am facut si eu cand am vazut ca nu ma tin de anticelulitic, l-am pus in sertarul de pe noptiera si mi-e mai comod sa-l gasesc acolo.
    Sa stii ca am tot vanat si eu oferta la gelul de la Anian, pretul e un pic cam marisor. Pana una alta mi-am facut stoc de Supliform. :P
    Nu stiu daca am un top anume de produse de pe triodeluxe, dar gama cu goji mi se pare tare tentanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vazut la Choco o idee cu un cos de produse pus, la fel la indemana, pe care sa le folosesti zilnic pana la epuizare. Am si eu in minte cateva astfel de produse, dar nu m-a dus capul sa le strang la un loc, ca sa ma tin de treaba :P Am gasit o cutiuta frumoasa, cred ca incep din seara asta :P

      Poate intra la oferta acest gel pana la urma, sau poate vin cei de la Triodeluxe cu o vreun cod de reducere, cam obisnuiesc sa faca acest lucru. :)

      Gama cu goji miroase asa de frumos...zici ca ai aduc primavara in casa, e o "gama pozitiva"! :D

      Pupici! :)

      Ștergere
  9. I did know about this brand, the product seems very good and from what you say it works! I'd love to try!!:) Kisses Simona! xo

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci nu sunt singura care aduna creme de corp, dar le andoneaza in dulap..of, as vrea sa le folosesc pe toate, doar ca nu am timp mereu, iar seara, dupa dus sunt atat de obosita uneori ca nici nu imi mai trebuie crema.
    Eu de la Triodeluxe vreau sa imi iau samponul purificator.DUpa ce l-am vazut la tine, numai la el ma gandesc.Am si acum probleme cu matreata, si desi Krauter o mai tinea in frau, vad ca nu mai face fata.Cred ca s-a obisnuit scalpul cu el.
    Te pup Simo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc senzatia, si eu uneori, cand ajung seara acasa, nu-mi doresc decat sa fac un dus si sa ma pun la somn, nu mai imi trebuie crema sau ulei de corp :P Ma bucur cel putin pentru faptul ca in ultimul timp nu am mai cumparat nimic pentru corp, m-am hotarat sa termin ceea ce am si abia dupa aceea sa ma orientez spre altceva. :)
      Samponul purificator e grozav pentru mine, foarte potrivit, insa cand am probleme cu matreata nu face fata. :(

      Pupici, Ana! :)

      Ștergere
  11. eu folosesc un produs de aici din italia, cu celule staminale, dar sincera sa fiu eu cred ca fara sport, o alimentatie ok, nicio crema nu face minuni... cred ca mai mult ajuta la hidratare...eu din pacate sunt extrem de lenesa, deci zero sport, alimntatia cat de cat este ok...:((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine, insa eu la alimentatie sunt jalnica, mananc tot ce-mi trece prin cap, nu ma abtin de la nimic, motiv pentru care nici nu am trecut acest aspect in "retata" de mai sus. Merci, am adaugat si alimentatia :P
      Cred ca ar trebui sa le bifam pe toate (crema, sport, alimentatie) si cat mai repede, din pacate nu mai aveam 20 de ani :P
      Pupici!

      Ștergere
  12. Daca vorbim doar de hidratare...ma dau cu crema in fiecare zi. Am avut o singura crema anticelulitica si a stat in dulap pana a expirat, iar cand mi-am adus aminte de ea era prea tarziu. Suna foarte interesant gelul asta, mai ales ca miroase frumos. Crema pe care o aveam si mi-am achizitionat-o din nou este de la elmiplant: Cellulight. Nu am folosit=i prea mult sa imi dau seama de diferenta, dar daca ma dau cu ea seara, dimineata ma trezeam cu o piele fina, elastica si ferma. Un plus de aici si daca aveti nasul sensibil, foarte multe minusuri aici:)) Dar la ce pret are, chiar merita : vreo 20 ron. (Nu miroase a usturoi:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu si la hidratare, dar si in ceea ce priveste cream anticelulitica, sunt tare delasatorare. Iarna cel putin am o piele atat de uscata, insa si asa, seara dupa dus, tot uit sa mai aplic si crema.
      In ceea ce priveste produsele Cellulight, daaa, ai dreptate, miros oribil, ca alifiile contra reumatismului, nu? :))))) O, stiu ca am si eu una :))))

      Ștergere
  13. Spre rusinea mea,nu am folosit niciodata un produs anticelulitic...motivul ar putea fi ca celulita mea nu e foarte evidenta,dar exista si as face bine sa fac ceva in privinta asta din timp:)...ehhh,lenea:D
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nici la mine nu se vedea nimic pana acum vreo 2 ani, cam asa, credeam ca nu o sa fac niciodata, dar na...se pare ca nimeni nu scapa efectelor imbatanirii :P
      Pupici!

      Ștergere
  14. Eu omit mereu sa imi hidratez pielea si tare rau fac. MA incanta si pe mine gelul asta anticelulictic, mai ales ca apreciez mult produsele Anian. Daca n-as fi atat de lenesa m-as apuca si eu de sport... Offf...

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!