"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 4 august 2012

Crema hidratanta pentru corp Ivatherm – beneficii pentru piele si suflet



Dupa incheierea campaniei Ivatherm, am ramas restanta cu un review al celui de-al treilea produs testat de mine, dar si cu impresiile pe care aceasta experienta mi le-a lasat in suflet si in minte.

Daca nu stiti pana acum, eu am aplicat la campania Ivatherm de pe Trender, insa nu am fost selectata printre cele 100 de bloggerite desemnate sa teseze bunatatile Ivatherm, insa pentru ca mi-am dorit foarte mult sa incerc aceste produse create cu apa termala din orasul copilariei mele si anume Herculane, dorinta mi s-a indeplinit prin intermediul celei pe care, noi cateva bloggerite, am denumit-o deja Zana cea Buna a Blogosferei si anume Simona. Da, fara sa stiu absolut nimic, aceasta m-a inscris in campanie ca partenera de testare si ea a fost cea care mi-a ales cele doua produse : lotiunea micelara si crema hidratanta pentru corp pentru piele sensibila, iar bonus spray-ul cu apa termala.
Gestul ei m-a surprins foarte tare, sloganul campaniei a fost “Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?”, iar faptul ca Simona m-a ales pe mine, extinzand astfel cercul intim al femeilor din viata ei pentru a ma cuprinde si pe mine, o bloggerita pe care nu o cunoaste decat superficial prin ceea ce scriu si impartasesc aici cu voi, m-a emotionat si m-a pus pe ganduri. De ce m-a pus pe ganduri? Pentru ca acesta a fost unul dintre momentele in care am inteles conceptul “bucuria de a darui”, concept cu care luasem contact nu demult la unul dintre discursurile la care am luat parte si care au mai pus o caramida la consolidarea personalitatii mele si despre care v-am vorbit eu la un moment data in termeni superficiali.
Si ar mai fi multe de spus, insa ma opresc aici, neputand insa sa nu ma repet: Simona, gestul tau m-a impresionat adanc, a determinat multe constientizari la nivel emotional in mine si iti multumesc din suflet, nu mi-ai daruit doar niste produse de ingrijire a pielii, ci si o importanta lectie de viata pe care eu cred si sper ca mi-am insusit-o asa cum se cuvine!!

Revenind la produsul in sine, dupa testarea tuturor celor trei, pot sa afirm ca acesta este preferatul meu. Nu eram foarte sigura de efectele sale, de aceea am intarziat review-ul acesta. Era important sa il testez si dupa plaja, pe pielea afectata de razele solare si cum la soare nu am stat decat o data a trebuit sa astept putin.
Daca la inceput afirmam ca lotiunea micelara este preferata mea, dupa o testare riguroasa si de mai lunga durata a acestei crème, pot sa afirm ca a devenit cu certitudine produsul numarul 1. In total experienta mea cu acest brand se limiteaza la doar patru produse, iar acesta este de departe cel mai bune dintre ele.

Pielea mea este extrem de deshidratata pe picioare (jn special pe gambe) si pe solduri si mai putin pe brate. Pe spate si pe piept este mai grasa, astfel incat de obicei folosesc ori doua produse cu actiune diferita, ori unul singur foarte hidratant, iar pe zonele mai sus amintite il folosesc mai rar si in cantitate mai mica. Pentru portiunile de piele uscata imi trebuie insa un produs puternic hidratant care sa fac fata nevoilor pielii mele. Imi sunt bune uleiurile, insa recunosc ca nu prea ma dau in vant dupa folosirea lor, din cauza faptului ca aplicarea este mai dificila, pielea ramane uleioasa, se penetreza greu, pateaza hainele etc, de aceea limitez folosirea lor (desi le includ in rutina mea de ingrijire).
Ce imi place la aceasta crema? Simplu: faptul ca hidrateaza excelent pielea si o pentreaza repede. Nu extrem de repede, nu foarte repede, insa destul de bine pentru o crema cu o asa putere de hidratare. A facut fata cu brio si momentelor mai putin placute de dupa expunerea la soare, cand piela a avut de suferit si a fost necesara o hidratare mai serioasa.
In prezent pielea de pe gambe nu se mai descumeaza, asa cum patesc mereu, ci este hidratata si catifelata, asa cum ii sta bine unei domnisoare J. Incerc sa o folosesc cu regularitate in fiecare seara si desi nu-mi reuseste mereu, totusi pielea arata inca foarte bine.
Am folosit-o cu acelasi succes si dupa epilat si sunt multumita pe deplin de calitatile sale.
Cel mai bun produs pe care l-am incercat pentru repararea pielii crapate si deshidratate a fost Eucerin – lotiunea cu 10% uree, iar acest produs vine cu succes pe locul doi dupa respectivul cu avantajul ca este mai bine absorbit de catre piele.
Crema hidratanta pentru corp pentru piele sensibila Ivatherm are o consistenta lejera, insa nu este apoasa, nu curge, are un miros usor neplacut din punctul meu de vedere, putin acid imi pare mie, o cantitate de 200 ml si un pret de 55,03 lei pe site-ul de prezentare Ivatherm, un pret maricel.

Se autodescrie astfel: Crema emolienta care hidrateaza, hraneste si calmeaza durabil pielea uscata, iritata, a adultilor si copiilor. Combinatia complexa de hidroxiceramide, acid hialuronic, acizi grasi determina efectul regenerator, filmogen, reparator si asigura aportul de vitamine. Crema Hidratanta de corp, cu textura emolienta si non-grasa restabileste imediat confortul si ajuta in lupta impotriva imbatranirii pielii. Se aplica usor, lasand pielea fina si elastica.

In concluzie, este un produs de care sunt foarte multumita, imi este foarte util, l-am integrat perfect in rutina mea si mi-ar placea sa il testez si pe perioada iernii, cand pielea de pe gambe si solduri se usuca exagerat de mult.
Despre lotiunea micelara Ivatherm pe care o folosesc si in prezent si care imi place mult, puteti citi aici, iar impresiile despre apa termala Ivatherm care mi-a lasat un feedback neutru si pe care nu as mai folosi-o le puteti citi in Jurnal de bloggerita, aici.


Inca o data iti multumesc Simona pentru ca mi-ai oferit ocazia sa incerc aceste produse si multumesc Ivatherm pentru oportunitatea de a ma rasfata cu trei produse create cu cea mai buna apa termala din lume, apa de Herculane – apa vie a copilariei mele ale carei legende le pastrez vii si intacte in minte pentru a le darui cu aceeasi placere cu care le-am primit, copiilor mei intr-un viiior, sper eu nu foarte indepartat.  NOTA: Va rog nu va lasati influentate de ultima mea fraza, recunosc ca sunt subiectiva pana la D-zeu si inapoi cand vine vorba de orasul meu Herculane si de tot ceea ce are el mai bun de oferit, deci se intelege de unde atata entuziasm…

NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 
_____________________________________________________________________

Si daca experienta cu produsele testate a fost una placuta, din pacate am fost foarte dezamagita de deznodamantul campaniei, in care bloggeritele participante au fost oarecum apostrofate public pentru felul in care au gandit si au conceput review-urile. Mi s-au parut deplasate remacile cu privire la formatul “fata-dos” in care au fost prezentate produsele pe blogurile alese si nu este pentru prima data cand observ ca marile branduri din Romania care se implica in campanii de promovare a propriilor produse, blameaza acest tip de review, catalogandu-l lipsit de originalitate si creativitate. Si aici vorbeste o persoana care chiar are pe blog si review-uri creative, insa eu scriu creativ (jn limita intelectului, a inspiratiei si a puterii mele de exprimare), despre anumite produse cosmetice atunci cand acestea ma inspira, insa recunosc ca decizia de cumparare o iau dupa ce citesc un review “fata-dos” si nu povesti despre ce modificari a produs respectivul produs la nivel emotional persoanei care l-a testat. Ma repet, eu am astfel de review-uri si puteti citi aici si aici si mai am si altele, insa sunt create din placerea de a scrie intr-un moment de inspiratie.

Despre asteptarile privind poze cu membrii familiei puse pe blog pentru a sustine aceasta campanie, in ideea de a dovedi oarecum ca respectivul produs chiar a fost testat impreuna cu mama, sora, cea mai buna prietena etc...hmm, nici nu mai vreau sa deschid subiectul. 

Si as avea mai multe de spus, insa inchei adaugand ca imi pare rau daca respectivele companii nu au inteles inca faptul ca noi suntem niste consumatori informati (expresia Pasagerei), “dosul” produsului ne arata lista de ingrediente, adevarul suprem despre produsul in cauza, abia atunci, noi bloggeritele de beauty si cititorii nostri luam decizia finala de cumparare si de aceea vom continua sa facem review-uri cu produsele pozate si pe fata si pe dos.

Un articol care trateaza acelasi subiect si cu care sunt de acord 100% puteti citi aici.


                     VintageLook  



6 comentarii:

  1. Am incercat si eu crema si sincer la inceput nu mi-a placut pentru ca imi lasa scamute si simteam cum curge dupa mine din cauza caldurii. Insa acum cand stau acasa este perfecta si s-a observat rapid gradul de hidratare si m-a scapat si de micile bubite de la epilat pe care le-am rezolvat si cu crema din DM prezentata de tine :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, ce urasc produsele care imi lasa scame pe fata, din pacate patesc si eu la cateva pentru ingrijirea fetei si ma scot din sarite. Crema aceasta chiar nu mi-a provocat asa ceva nici la inceput si nici acum, deci vezi cat de diferiti suntem?
      Deci a functionat si la tine crema de la DM? :D Ce ma bucur, eram tare curioasa sa mai vad si alte pareri...

      Te pup, Gina! :)

      Ștergere
  2. Da, nici eu n-am un gust prea dulce. Voi scrie un text, as fi puttu sa-l scriu inca de la inceput mai cu sentiment, insa, sincer, n-am primit vreun brief in sensul asta. Oricum, mi s-a parut mai oportun sa prezint produsele testate de mine, la cele testate de mama m-am oprit, cand am primit acel mail. Inca ma mai gandesc, insa voi scrie, pana la urma, asa cum simt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta e cea mai buna decizie, sa scrii exact asa cum simti...
      Mie mi-a placut campania, mi-au placut produsele, mi s-a parut ca a fost una dintre cele mai frumoase campanii unde s-au adunat in marea majoritate doar review-uri pozitive si multumiri la adresa companiei Ivatherm, iar comunicatul acela a "dat cu bata-n balta", mi-a lasat un gust amar... :( Pacat!!

      Ștergere
  3. sa stii ca eu iti citesc fiecare postare. de multe ori, imi fac timp si sa ma verific ca nu ratez nici una. ;)

    Multumesc pt. cuvintele frumoase.<3 (sa stii ca-mi sfarcai nasucul in timp ce scriu asta)


    Despre crema, tu nu ai nevoie de ea ca sa fii frumoasa, dar ma bucur ca o folosesti cu drag. Daca as fi stiut ca mirosul nu-i e cel mai grozav, as fi adaugat la cadou un parfumel ...eh..timpul e pierdut. acum. ps: ai un mail :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu am reusit sa-ti multumesc asa cum se cuvine, pentru ca nu gasesc intotdeauna cuvintele necesare prin care sa exprim ceea ce simt, insa te asigur ca eu chiar apreciez din suflet gestul tau... :)

      Si de crema sa stii ca am nevoie, din pacate anumite portiuni ale pielii mele tipa dupa hidratare intensa si crema in cauza chiar rezolva foarte bine problema.
      Mi-au placut produsele per ansamblu si mi-a placut conceputul campaniei Ivatherm, pacat insa ca au ales un deznodamant urat si "romanesc" cumva si ma doare sa spun asta...

      Te pup si te imbratisez si iti multumesc inca o data!

      P.S Sa stii ca nu am primit niciun mail... :(

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!