"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 5 iulie 2012

Alte produse iHerb - pensulele mele de machiaj Real Techniques by Samantha Chapman

Din seria: "Cumparaturi iHerb"

Este vorba despre pensulele mele Real Techniques by Samantha Chapman (link). Imi plac mai mult decat cele Eco Tools, mi se par ieftine pentru calitatea lor si intentionez sa imi mai cumpar. 

Asadar incepem cu preferata mea, pensula pentru fond de ten. Caracteristica tuturor acestor pensule este fermitatea, sunt moi, insa nu sunt "par de pisica", au tinuta si le poti manui cu mai multa usurinta, asta imi place mult la ele, personal obtin rezultate mai bune decat cu cele de la Eco Tools.





Nu mi-a cazut absolut niciu fir de par la spalare. Manerul este de foarte buna calitate, partea aramie este metalica, iar cea neagra este dintr-un plastic cauciucat aderent. O pensula extrem de eleganta.

Pensula aceasta este pentru sprancene si este singura care mi se pare cam nefolositoare. Am facut o comparatie injusta cu pensula pentru tus de la Essence doar ca sa vedeti diferenta intre ele, ca sa nu credeti cumva ca ar putea fi folosita ca pensula pentru tus pentru ca e prea lata si prea groasa. Spre deosebire de surorile sale, aceasta nu poseda o fermitate atat de mare.


Pensula pentru tus in schimb este foarte groasa. Am facut o comparatie pentru a vedea cum arata pe langa o pensula clasica de la un tus de pleoape lichid. Desi la inceput credeam ca nu am cum sa o folosesc, am descoperit ca imi place foarte mult pentru liniile groase pe care mi le fac uneori, in consecinta ma bucur ca o am, insa sa nu aveti alte asteptari de la ea. Cred ca pozele sunt destul de concludente.


Aceasta pensula o folosesc pentru blending, desi nu acesa este scopul ei, iar in poze am vrut sa vedeti cum arata pe langa celelalte pensule de blending ale mele (Sigma si Eco Tools)


Setul acesta se "autodescrie" astfel:

Includes 5 Full-Size Brushes + Case
Base Shadow Brush:
  • Applies a smooth, flawless foundation of color
Deluxe Crease Brush:
  • Soft, oversized design for effortless contouring
Accent Brush:
  • Designed for precision detailing, spotlighting, highlighting, and smudging
Pixel-Point Eyeliner Brush:
  • Tapered cut is ideal for dense or fine eyeliner application
Brow Brush:
  • Distinctive shape easily defines eyebrows
Panoramic Case:
  • Dual carrier and stand keeps brushes organized on your counter or on the go


Si acest set de pensule este la fel conceput, partea mov este metalica si restul dintr-un soi de material cauciucat.
Nu a picat niciun firicel de par la niciuna dintre ele pana acum. Pensula de fond de ten se spala cel mai greu, prima data nu am spalat-o bine, am observat abia dupa ce s-a uscat si m-am invatat sa insist mai mult.

In concluzie, sunt sublime, imi plac mult de tot, ma bucur ca le-am luat si mai vreau cel putin inca una.

Pensula de fond de ten a costat 8.99 dolari
Setul de pensule a costat 17.99 dolari.

Codul meu de reducere pentru prima comanda iHerb este VUC076 cu ajutorul caruia puteti beneficia de 5 dolari reducere la prima comanda daca totalul este sub 40$ si 10 dolari reducere daca totalul comenzii voastre depaseste 40$.

Pentru comenzi pana in 40 de dolari aveti un cost al transportului de 6 dolari, intre 40 si 80 de doalari, el se reduce la 4 dolari. Dat fiind faptul ca s-au schimbat un pic conditiile, comenzile sub 40 de dolari vor avea o taxa de transport de 6$, iar cele peste 40 de dolari (nu mai mult insa de 80$) au transport gratuit.

Ce parere aveti voi despre aceste pensule?


                           VintageLook  

56 de comentarii:

  1. si mie imi trebbie noi pensule, cele pe care le am lasa mereu fire de par pe fata mea si ma enerveaza chestia asta. Cred ca am sa-mi comand si eu ;)
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ti-ar placea foarte mult pensulele acestea, uita-te pe site si poate iti comanzi si tu... :)
      Pupici!

      Ștergere
  2. Setul asta l-am mai vazut laudat si-l am in vizor. Eu inca n-am comandat nimic de pe iHerb, can you belive? :P
    Sa le folosesti cu placere!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, cum ai reusit sa te tii departe? Mai esti tare virtuoasa, ce sa mai zic... :P Numai sa ai grija la lista cand vei comanda pentru prima data, prevad ca e una luuunga!

      Sa te gandesti bine daca iti trebuie toate pensulele de acolo, poate e mai avantajos sa le iei separat, de exemplu cu cea pentru sprancene chiar nu prea am ce sa fac, iar cea pentru tus s-ar putea sa nu-ti placa din cauza dimensiunii, sa te gandesti bine inainte!

      Pupici!

      Ștergere
  3. sa le folosesti cu drag...ma tot chinui sa fac si eu o comanda pe iherb si uit si cumpar alte chestii...si deja am multe...etc
    o zi buna si mai racoroasa , am auzit ca este foooarte cald pe la tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si listele mele sunt atat de lungi mereu si imediat dupa ce am pus comanda imi dau seama ca am uitat mai stiu eu ce si o iau de la capat.
      Da dependenta site-ul asta!! :P

      E caaaald rau, sufocant!! :(
      Multumesc, asemenea!

      Ștergere
  4. Si mie tocmai mi-a ajuns setul de ochi de la Real Techniques, si am mai comandat si un set de la Eco Tools, tot de ochi :D
    Sunt incantata de pensulele RT, desi le folosesc de doar 2 zile :P Si la fel ca si tine, o sa mai comand cu siguranta.
    Sunt curioasa insa ce altceva iti mai iei de pe iHerb, pe mine in afara de pensule nu m-a mai atras nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca iti plac ambele seturi, eu am fost foarte incantata de Eco tools la inceput, pana l-am primit pe acesta, insa le folosesc combinat si acum si ma bucur de faptul ca le am pe toate.

      Si zici ca nu te-a mai atras altceva? Hmmm, la mine problema se pune, ce nu ma atrage :))))
      Eu mi-am luat suplimente alimentare, masti cu argila, exfoliator cu acid gycolic, creme de fata... destul de multe chestii. O sa le prezint pe blog pe parcurs. Mai am in "Cuprins" vreo doua-trei postari.

      Pupici!

      Ștergere
  5. Comenzile de la Iherb vin la posta vamala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu, vin la posta normala, fara nicio taxa in plus, numai ca mai nou dureaza cam o luna pana ajung. Pe mine nu ma mai deranjeaza, de ajuns vad ca au ajuns de fiecare data...deci nici tu nu ai comandat niciodata pana acum?

      Ștergere
    2. Nu am comandat niciodata...de fapt nu prea comand de pe site-uri din strainatate, deoarece la mine in oras nu e posta vamala si coletul imi ajunge in alt oras si nu am timpul necesar sa ma deplasez sa il ridic.
      Dar poate o sa fac o comanda pe Iherb daca ajunge la posta normala :D

      Ștergere
    3. Eu tot ce am comandat pana acum (nu asa de mult oricum) mi-au ajuns la posta normala : iherb, asos, romwe, oasap. Doar pensula Sigma mi-a ajuns la posta vamala, in rest nu am mai fost acolo niciodata.

      Bafta la cumparaturi daca te decizi! pup!

      Ștergere
  6. sunt minunate, la fel si manechiura ta ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Perioada sclipicioasa continua!!! Mai am noi achizitii de ieri :P

      Pup si ma gandesc la voi!

      Ștergere
  7. Nici eu nu am reusit sa comand nimic de pe iHerb...banii astia:(
    Sa le folosesti cu placere,sunt convinsa ca sunt foarte bune,pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, sper ca atunci cand o vei face sa te si poti opri, nu ca mine :P
      Multumesc frumos, iubita, te puuup!!!

      Ștergere
  8. Ma bucur sa aud ca nu le pica parul, urasc sa aplic pudra in doua cu fire de par. Pe mine ma tenteaza http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Base-Flawless-Core-Collection-4-Brushes-Case/41367, in special pentru buffing si contour brush. Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am studiat si setul respectiv acum nu demult, l-am comandat pentru prietena mea odata cu cel de sus. Si de acolo pensula pentru fond de ten mi s-a parut nefolositoare, prea mica pentru gusturile mele, asa cum din acest set pensula pentru sprancene nu ma satisface, in rest ce sa spun...aceeasi calitate ca si la restul.
      Chiar nu am sesizat niciun fir de par cazut in nicio circumstanta pana acum...

      Multumesc, draguta!! Pup!

      Ștergere
  9. Si eu am vrut odata sa imi comand de pe iherb unele suplimente dar nu le am cu engleza si m-am lasat pagubasa:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti trebuie decat putina rabdare, si nu nu stiu ce cunostinte de limba engleza pentru ca denumirile sunt aproape identice, iar tabelul de vitaminte si minerale este acelasi indiferent de limba. O sa vezi ca daca te inarmezi cu rabdare si atentie o sa fie extrem de simplu...
      Pupici! :)

      Ștergere
  10. Am pe wishlist pensula de pudra si cea de contur, si pe urma jur ca nu-mi mai cumpar nicio pensula :).
    Incearca sa le speli cu alcool izopropilic, e super rapid si le curata extra-bine. A scris Camelia de la Coltul Cameliei despre metoda, si are si Wayne Goss un video.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Si eu am zis din astea cu "Jur ca nu mai cumpar nicio...." dar nu m-am prea tinut de cuvant. Iti doresc sa ai ambitie mai mare decat a mea.

      Multumesc mult pentru pont, neaparat o sa citesc postatea Cameliei sa vad despre ce e vorba si de unde pot sa comand, cumva tot iHerb, nu de alta, dar am jurat ca ma potolesc cateva luni :))))


      Pupici!

      Ștergere
    2. Ah, m-am linistit, se pare ca e un produs "autohton", l-am si pus pe prietenul meu sa se uite la Metro dupa el, dar se pare ca nu l-a gasit, insa nu ma dau batuta prea usor, trebuie sa-l cumpar zilele acestea. Multumesc muuuult de tot!

      Ștergere
  11. Eu am primit pensulele pentru fata recent si chiar imi plac.Dar nu mai mult decat Sigma.Te pup si sa le folosesti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, da, te cam cred ca nu mai mult decat Sigma. Una amarata am si eu din vechiul program, insa sunt nedezlipita de ea, e super buna. Sper si eu sa imi pot cumpara pe viitor si cateva Sigma, dar deocamdata la acest pret sunt mai mult decat multumita de cele RT.

      Multumesc frumos, pup!

      Ștergere
  12. Si eu le am pe amandoua si de cand tot zic ca le fac review pe blog, dar mereu apare altceva :))
    Sunt super incantata de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum se pare ca numai pareri pozitive, astept si postarea ta sa vad si impresiile despre celalalt set... Pup!

      Ștergere
  13. Arata super bine pensulele, comparativ cu pretul pe care il au si mai ales daca zici ca isi fac treaba si nu au probleme cu parul, gen sa cada sa se deterioreze, super investitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu Oana, la pretul acesta sunt mai mult decat multumita de ele, pana acum nu am avut nici cea mai mica problema cu ele! PUP! :)

      Ștergere
  14. I like these brushes, u got a nice stuff! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt tare frumoase. Eu astept un colet de la iherb, am comandat acum doua zile setul Core Collection si abia astept. Eu sunt cam varza la machiaj, adica nu am nici indemanare, nici rabdare, prefer un look natural nude - fond de ten, rimel etc. Insa pensulele astea prea m-au bantuit pana le-am comandat. sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa nu astepti dupa colet o luna ca in cazul meu :P
      Sper sa-ti placa, pentru un look natural, ai tot ce iti trebuie acolo.

      Multumesc, pupici! :)

      Ștergere
  16. Wow,arata super!chiar ma atrag mai mult decat cele Sigma.
    Sa le folosest cu placere!
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel putin la pret sunt mai atragatoare :P Nu le pot compara pentru ca am doar una Sigma din pacate...

      Pupici!

      Ștergere
  17. Tare bine arata...As vrea sa te intreb daca isi lasa perii pe fata, ca am mai patit-o cu alte pensule, pe care am dat si o caruta de bani :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu, chiar niciun firicel nu le-a cazut la nicio spalare, sunt super, pe bune!!!

      Ștergere
  18. Ce de bunatati!! Sa le folosesti cu placere!! :x

    RăspundețiȘtergere
  19. Numai lucrusoare frumoase au cei de la IHerb...sa le folosesti cu placere!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, numai lucrusoare care te indeamna sa le cumperi... :))
      Multumesc frumos, pupici! :)

      Ștergere
  20. Am comandat cu 10$reducere pe codul ISE143 in valoare de 40$la prima comanda Acum ma intereseaza o crema de fata exfolianta ce imi recomanzi

    RăspundețiȘtergere
  21. Am comandat peste 40$si am avut reducere 10$ la produsele IHerb pe care le folosesc cu multa incredere Acum ma intereseaza o crema de fata exfolianta Ce imi recomanzi Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, eu nu am folosit decat Alpha Cell Exfoliator, este un exfoliator chimic cu acid glycolic, in rest alt produs nu cunosc, dar daca aflu ceva interesant, dau de stire... :)

      Ștergere
  22. Buna...plata se face la livrare sau inainte pe acest site?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, plata se face cu cardul, deci inainte, de fapt pe orice site din strainatate se procedeaza astfel, se plateste cu cardul sau prin paypal inainte.

      In momentul de fata codul de reducere la prima comanda valoreaza 10$, codul meu este VUC076 si transportul este de 6 dolari sub 40 de dolari si 4 peste aceasta suma.
      Bafta, daca te hotarasti sa comanzi! :)

      Ștergere
    2. Multumesc...cu siguranta am sa fac o comanda cat de curand:)

      Ștergere
  23. Buna, vreau sa mi comdand si eu pensulele Real Techniques de iHerb, si vroiam sa te intreb ce metoda de livrare sa aleg, pt ca am impresia ca cele cu 6$ si 4$ sunt pt US. Pt Romania am vazut ca exista 2 posibilitati, DHL si UPS si costurile sunt de 18$, respectiv 30$. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Symy, sub un total de 40 de dolari costul este de 6 dolari cel mai iefin si nu, nu este doar pt US, ci international, insa dc comanda ta este de minim 40 de dolari, transp este gratuit, o sa-ti apara o a treia optiune "free airmail"(cred ca asa apare).
      Daca esti la prima comanda nu uita sa folosesti si un cod de reducere (al meu este VUC076) care iti ofera 10 dolari reducere din totalul comenzii tale. De asemenea sa nu uiti sa te duci si la sectiune Freebies, de pe pagina principala si sa alegi un produs gratuit de acolo. Dc mai ai nevoie de ceva informaii, nu ezita... :)

      Ștergere
  24. Nu stiu ce nu am facut eu bine, dar nu mi apare optiunea gratuita, sau daca imi apare nu o pot bifa. le pot bifa doar pe cele 2. Am folosit si codul.si am comanda in valoare de 100$ si ma obliga sa aleg una din cele 2 variante cu plata la livrare si nu inteleg dc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah,da, am uitat sa specific, suma totala tr sa fie maxim 80 de dolari si greutatea de 1880 gr, ai depasit suma maxima de aceea nu-ti da transportul gratuit. Pune doua colete si atunci ai la unul reducere de 10 dolari si transport gratuit la ambele. :)

      Ștergere
    2. Si eu cand vreau sa fac o comanda mai mare, fac tot felul de incercari sa nu depasesc maximul de 80 de dolari si nici greutatea, dar sa fie totusi si peste 40 de dolari ca sa prind transport gratuit. Pana la urma le combin in asa fel incat sa imi iese doua colete cu transport gratuit. Specific ca le-am pus totusi in zile consecutive, poate sunt paranoica, dar am vrut sa ma asigur ca sunt tratate ca doua comenzi distincte :P

      Ștergere
  25. aaa, am inteles acum. multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu vreau sa te intreb ceva...de obicei imi aplic fd de ten cu degetele...tenul meu este mixt. Am vazut ca pensula ta de fond de ten e pt acoperire medie...cum se vede dupa? adik nu ai cake face?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie personal mi se pare ca obtin o acoperire putin mai mica decat cu degetele, dar e mai "curata", mai naturala, dar in anumite zone tot trebuie sa intervin cu degetele (zona ochilor, aripile nasului)pentru ca raman usore urme ale perilor... Deci aspectul nu e incarcat, ci din contra, mai natural. Cel putin asa apreciez eu. :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!