"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."

luni, 20 iunie 2011

campanie Vichy in TimisoaraBuna fetelor,

Ieri am fost in mall-ul din orasul meu, Timisoara, unde este amplasat un stand Vichy ( la demisol, langa magazinul Amely ) care desfasoara o campanie de promovare a produselor prin teste de masurare a nivelului de hidratare a pielii, a elasticitatii precum si a nivelului de protectie solara de care are nevoie pielea ta.

Mi-am facut si eu un astfel de test, imi mai facusem unul in urma cu vreo doua luni cu un aparat similar, Avene, si m-am bucurat sa vad ca rezultatele sunt inca destul de bune. Am primit si cateva mostre si multe sfaturi de ingijire cu produse Vichy.

- AQUALIA THERMAL - crema hidratanta 24h
- AQUALIA ANTIOX – fluid hidratant 24h
- AERATEINT PURE – fond de ten 12h
- LIFTACTIV FLEXILIFT TEINT – fond de ten antirid
- CELLU DESTOCK – crema anticelulitica

De asemenea, ar trebui sa stiti, ca la achizitionarea oricarei crème de fata sau a unui fond de ten din orice farmacie si prin prezentare cu bonul fiscal la standul acesta Vichy, veti primi gratuit o apa termala sau o crema de ochi, este o informatie utila, cred eu, celor interesate.


Partea care mi-a placut cel mai mult, a fost insa, cea in care dna doctor dermatolog, cea care mi-a facut testul, m-a intrebat despre produsele de ingrijire pe care le folosesc si, evident, printre altele, i-am spus despre descoperirea mea - Flavo C, despre care v-am povestit AICI, iar dna a fost extrem de incantata de produsul pe care il folosesc, m-a felicitat sincer ca am facut o alegere extrem de buna si s-a mirat sa decopere pe cineva care a auzit de acest produs si il foloseste in rutina sa.
M-au bucurat foarte mult aprecierile ei pentru ca astfel mi s-a confirmat practic, printr-o parere avizata ca am facut o alegere extrem de potrivita pentru ingrijirea tenului meu. Asta tinand cont de faptul ca nu este un produs ieftin, s-a dovedit pana la urma ca imi ajunge in jur de 2 luni o sticluta ( 60 lei/ 15 ml ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta este foarte importantă pentru mine, iți mulțumesc pentru comentariu!