"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 9 mai 2011

Sexy motherpucker - gloss cu efect de volum





        Cu banii castigati din vanzarea primelor mele produse handmade mi-am cumparat mai multe produse cosmetice, printre care si acest gloss de buze cu efect de marire a volumului. 
       Se gaseste in farmaciile Sensiblu, este produs in Marea Britanie, si este disponibil in doua variante ( cel putin asa avea la farmacia de unde l-am luat eu ), gloss transparent la pretul de 20 de lei si cutie cu 3 bucati, culori diferite, destul de naturale si usor de asortat.

      L-am luat pe cel transparent nestiind exact despre ce este vorba, auzisem doar ca este un produs bun insa fara niciun alt detaliu, asadar l-am incercat, peste creionul de contur, niciodata nu folosesc glossul altfel, si pot sa spun ca mi-a placut de la inceput cum s-a comportat pe buze - este usor dulceag, miroase frumos si se fixeaza foarte bine, nu curge, nu se imprastie pe margini, este lipicios, insa nu deranjeaza, nu are niciun fel de sclipici, ceea ce mi-a placut foarte mult, iar dupa cateva secunde incepe senzatia de furnicatura, mici piscaturi peste intreaga suprafata aplicata, mai intens am simtit-o pe buza de sus, evident buzele se irita destul de tare si se produce efectul de crestere in dimensiune, la mine se vede cel mai bine pe buza de sus, ceea ce ma avantajeaza. Efectul se mentine aproximativ o ora, glossul rezista si el extrem de bine chiar dupa ce senzatia de amortire a buzelor dispare.

           In concluzie, este un produs care m-a convins, cel putin la mine efectul chiar se vede, recomand sa-l incercati, cu mentiunea sa nu aveti buze sensibile pentru ca senzatia este destul de puternica si s-ar putea sa va creeze disconfort.

Am atasat poze before and after












2 comentarii:

  1. super fain!!! abia astept sa-l incerc si eu :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa rezultatele obtinute care sunt vizibile in poze,se pare ca este un produs eficient!
    Si eu as avea nevoie de asa ceva pentru ca am buzele subtiri si mai mereu trisez si trec un pic peste conturul natural.
    Am un ruj de la Oriflame si un balsam de la Elf care au acest efect de marire insa gloss chiar nu am.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!