"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 12 noiembrie 2022

Canadiană maro nucăriu pentru sezonul toamnă-iarnă

 

geacă de iarnă cu glugă

Întotdeauna mi-au plăcut tonurile de pământ indiferent de trendurile care s-au perindat în fashion de-a lungul timpului sau de propunerile anuale Pantone. În garderoba mea am o paletă impresionantă de marouri, oliv, tonuri stinse de oranj, ocru, cărămiziu ș.a.m.d

Pentru sezonul rece am ales să îmi înnoiesc și colecția de geci (una modestă ca număr de articole) cu o canadiană foarte călduroasă într-o nuanță de maro nucăriu, după cum este descrisă pe site-ul celor de la Bonprix. 



Ca de obicei, am ales mărimea 34 și pentru acest model consider că se potrivește pentru S și M. Este un model lărguț care permite cu siguranță și o mărime M. 

Șnurul din talie permite ca geaca să fie ajustată pe talie, astfel încât poate fi adaptată foarte ușor și pentru o siluetă S, cum e cazul meu. 

Mi-a plăcut deosebit acest aspect, acesta fiind primul criteriu după care mi-am ales geaca în acest an. Mi-am dorit un articol casual, ușor de purtat în activitățile cotidiene, dar care musai să sublinieze frumos talia și să confere acea ușoară eleganță.


geacă vătuită de iarna


Canadiana de iarnă marca Rainbow este prevăzută cu căptușeală vătuită, potrivită pentru temperaturi cu minus, are lungimea aceea pe care mi-o doream eu, adică peste șolduri și este prevăzută cu o glugă care se poate închide etanș cu cele două capse de sub bărbie. 

Are manșete strânse pe încheietura mâinii protejând astfel și mai bine de frig. Se închide cu fermoar și capse și are două buzunare verticale. 

Am purtat-o cu tricou pe sub și chiar mi-a fost foarte cald, sunt sigură că la iarnă îmi va oferi confortul termic pe care mi-l doresc. 

Per ansamblu, consider că este una dintre cele mai bune achiziții Bonprix de până acum și am curaj să o recomand fără rezerve. Și dacă totuși nu sunteți fani ai acestei culori, găsiți canadiana disponibilă și pe negru. 


geaca groasă de iarna

Pentru acest outfit de toamnă am gândit ansamblul cu o pereche de pantofi casual chunky marca Bodyflirt, tot de pe Bonprix și ei. De fiecare dată când am comandat încălțăminte de pe Bonprix, mărimile au corespuns perfect, așa că vă sugerez să alegeți măsura potrivită. 


pantofi sport


Tot nuanțe pământii am ales și pentru pantofii sport, plus niște inserții aurii foarte drăguțe, și m-am riscat alegând un model cu imitație din piele. Sunt foarte fashion și pot fi integrați într-o mulțime de ținute, inclusiv în cele cu rochii și fustițe. Sper ca materialele să fie de bună calitate și să mă pot bucura de ele pe termen lung. 



Sper că vă plac alegerile mele din această toamnă. 

Căsuța de comentarii de mai jos vă stă la dispoziție pentru impresii!



Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!