"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 12 iulie 2021

Outfit pentru o drumeție cu copiii la Zoo Land Arad


Outfit casual sport

Într-o duminică dimineața ne-am hotărât să mergem cu copiii în vizită la Zoo Land Arad, un loc despre care am auzit numai lucruri bune de la cunoștințele care l-au vizitat. 

Așadar, după micul dejun, am pus la aparatul de vafe 4 porții de gofre cu iaurt grecesc și telemea, am umplut sticlele cu apă, am adăugat la pachet și două banane și gata am fost de drum. 

Cele mai spontane idei sunt cele mai frumoase, deși când ai doi copii mici e destul de greu să faci astfel de ieși, pentru că totul presupune o pregătire minuțioasă. Pe parcurs mai capeți însă experiență și mereu ai trucuri la îndemână pentru gustări rapide, sănătoase și sățioase și un pachet cu haine de schimb, șervetele umede și altele, special pregătit pe o evadare spontană din confortul casei. 

outfit de drumeție

Vremea a fost mai răcoroasă și eu mi-am pregătit un outfit compus lejer, numai bun pentru o drumeție scurtă. Am ales bocancii mei înalți din piele, o pereche de colanți lucioși marca Gatta și un top casual-sport supradimensionat ales într-o colaborare Femme Luxe. Rucsacul negru din piele, o piesă vintage cu elemente aurii, mă însoțește mai mereu în astfel de excursii. 

Realizat dintr-un material mi grosuț, îl văd potrivit pentru primăvară și toamnă sau pentru o seară răcoroasă de vară cu pantaloni scurți din jeans prespălați și teniși albi. 

Mai multe astfel de piese puteți descoperi în categoria hoodies de pe site-ul mai sus menționat. 

outfit Simona Tucu

Mie mi-a plăcut mult printul de mari dimensiuni de pe spate și chiar dacă nu este un articol comun în garderoba mea, am încercat să îl integrez într-o ținută care să mă reprezinte pe mine și stilul meu ușor feminin. 

Pe site-ul celor de la Femme Luxe găsiți multe articole extrem de feminine, sexy chiar (vezi secțiunea dresses), precum și multe sugestii inedite de purtare și stilizare a acestora. 


Voi ce stil abordați? Ați purta combinația propusă de mine?


                                  Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!