"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 6 aprilie 2020

Rochiile maxi de vară pentru o garderobă mereu în tendințe


Chiar dacă actualul context ne obligă să stăm în casă, timpul își urmează cursul său firesc și după această primăvară, de care cel mai probabil ne vom bucura doar de pe geamuri și balcoane, sunt sigură că vara va aduce cu ea entuziasmul unui noi început, străzile și parcurile vor fi din nou exact așa cum le știam,  pline de oameni veseli și cu poftă de viață.

Ca fiecare dintre noi, și eu am o mulțime de planuri pentru mine și familia mea pentru perioada de după izolare. Îmi doresc nespus să le fac cunoștință copiilor cu marea mea, cea pe care ei nu au văzut-o niciodată și de care mie îmi e extrem de dor. Va fi cu siguranță o adevărată aventură să organizăm un concediu cu doi copii, dar am timp suficient pentru a pune la punct toate detaliile, astfel încât totul să iasă perfect. 
Și chiar dacă sunt mama, încă sunt preocupată de look-ul meu la fel ca înainte și îmi aleg hainele și accesoriile cu aceeași plăcere.  Încă de acum doi ani am început însă să fac mici modificări în ceea ce privește garderoba mea de vară, am început să investesc în rochii vaporoase, în culori puternice sau pastelate, modele care să îmi avantajeze silueta în recuperare după sarcină, dar pe care să le pot purta pe termen lung în mai multe contexte.

Pentru această vară îmi doresc cel puțin o rochie maxi casual pe care să o pot purta zi de zi, cu sandale sau platforme și care să îmi permită crearea mai multor look-uri distincte prin schimbarea unor accesorii sau piese vestimentare complementare.

Cum timpul liber îmi permite să caut online mai mult în acest sens, am făcut deocamdată o selecție scurtă de două modele de rochii maxi care mi-au atras atenția și care se încadrează în bugetul meu.


Așadar, probabil modelul de rochie care îmi place cel mai mult, dar pe care o văd mai degrabă ca pe o rochie maxi  și sexy, este această rochie cu volane, asimetrică, în această sublimă nuanță de roz stins care complimentează orice subton al pielii. Deși este o rochie destul de elegantă, cred că ar putea fi purtată și cu încălțări cu talpă joasă, sandale nude sau aurii cu barete pe gleznă sau tip gladiator, frumos împletite pe gambe și de ce nu, chiar cu bocanci sau creând un look boho chic cu ghete sau cizme de tip ciocate. Avantajul acestei rochii îl constituie versatilitatea ei, pentru că poate fi purtată în mai multe contexte, iar asta este exact ceea ce caut de la piesele în care vreau să investesc mai nou.



A doua opțiune este o rochie maxi boho chic cu adevărat, aș spune eu. E roșie, că tot mă obsedează culoarea asta de câțiva ani, cu print floral, volane și mânecă scurtă. Îmi place volumul pe care îl creează în partea de jos și o văd purtată zi de zi, în orice fel de situație care nu impune o ținută elegantă. Poate fi transformată dintr-o rochie maxi casual, într-o rochie maxi de plajă. Poate fi purtată seara cu ghete la o plimbare prin centrul orașului sau chiar la un eveniment de tip garden party.

Ambele opțiuni se înscriu în bugetul meu, sub 150 de lei, se găsesc în același loc, pe site-ul felamo.com și se potrivesc ca stil și cromatic cu restul pieselor pe care le am deja.


Vouă care vă place cel mai mult dintre cele două modele?





                             Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

8 comentarii:

  1. Multumim frumos pentru recomandare! Foarte frumoase aceste rochii😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac ambele în egală măsură, dar dacă ar fi musai să aleg una, atunci prima cred că ar fi alegerea mea finală.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de frumoase sunt rochiile, ambele imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima rochie chiar e wow. Chiar si eu ma vad purtand-o, desi nu prea port rochii maxi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca nu am nici o rochita de aceasta lungime, nici nu stiu daca m-ar avantaja.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt superbe aceste rochii! Lungimea nu este neapărat în topul preferințelor mei, însă recunosc ca arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte frumoase rochiile,sunt genul care îmi plac.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!