"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 27 aprilie 2020

Peter Thomas Roth - Cucumber Gel Mask - impresiile mele după testare


În perioada asta de izolare, într-un mod paradoxal, nu am prea avut dispoziția necesară pentru a construi rutine de îngrijire a pielii complexe, așa cum am făcut lunile trecute. Cu toate acestea, am încercat câteva combinații inedite de produse, unele reușite, iar altele mai puțin. 


Tot cu această ocazie am introdus și o mască nouă de la un brand mai puțin cunoscut la noi Peter Thomas Roth - Cucumber Gel Mask. Eu am un eșantion de 3o ml în flacon din plastic, dar în varianta full size, el este ambalat într-un borcan transparent de 150 ml. 

Masca în sine se vrea a fi o mască hidratantă care calmează iritațiile pielii, mai ales cele produse de radiațiile solare, decongestionează pungile de sub ochi, dacă este aplicată în zona respectivă. 

Culoare măștii este chiar acel verde artificial care se vede în poză și este dată de doi pigmenți aflați la finalul listei, un galben și un albastru. 

Este o mască în bază de apă care are în componență o mulțime de ingrediente din plante, alantoină și glicerină, dar și două extracte din citrice, care însă nu se simt absolut deloc, pentru că masca este total lipsită de miros. Altfel, nu conține parfum sau alcool. 

Personal era convinsă că mă va izbi un miros puternic mentolat la deschidere, probabil am asociat verdele acesta cu extracte de eucalipt sau mentol, dar acestea nu se regăsesc printre ingrediente. 

Se aplică pe piele în strat generos, se lasă să acționeze circa 10 minute, după care se îndepărtează cu apă călduță.


Nu mi se pare a fi un produs prea hidratant, spre deosebire de alte măști pe care le-am încercat, puterea sa de hidratare este una foarte mică, însă conferă o senzație de prospețime binevenită atât seara, după o zi stresantă, cât și dimineața, dacă timpul o permite. 
Am simțit-o extrem de blândă cu pielea, nu mi-a cauzat niciun fel de disconfort, însă nu știu dacă ar face față în cazul unui ten iritat din cauza expunerii la soare. Probabil ținută în prealabil la frigider, efectul de prospețime i-ar fi sporit, însă nu știu cât de bine ar putea lucra pe refacerea barierei de protecție a pielii. 

Produse Peter Thomas Roth am văzut că se găsesc în România pe notino, lookfantastic și emag, dar prețurile sunt destul de mari. Nu sunt foarte sigură că se justifică. 


Voi ați încercat vreun produs Peter Thomas Roth?



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

3 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!