"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 13 februarie 2017

Ce produse de machiaj am mai testat în ultima perioadă


  •         Fond de ten Max Factor Whipped Creme #50 natural
  •         Pudră Revlon Colorstay #medium
  •         Rimel Benefit They're Real
  •         Nyx Soft Matte Lip Cream #amsterdam

Încă de la începutul anului am avut ocazia să încerc mai multe produse de machiaj, spre bucuria mea, și mai mult decât atât, încă mai am o listă de ”jucării” care își așteaptă rândul. Dar dintre toate cosmeticele posibile, cea mai mare plăcere mi-o aduce testarea fondurilor de ten. Ador sa descopăr texturi și nuanțe noi, trăind mereu cu speranța că voi reuși să-l găsesc pe ”acela”. Deocamdată, dupa cum prea bine știți, cel mai bun fond de ten pe care l-am testat eu, și cel mai potrivit nevoilor tenului meu, este Double Wear Stay-in-place de la Estee Lauder, nuanța 2W2 rattan. Deși am testat foarte multe branduri până în acest moment, următoarele fonduri de ten din topul meu se situează mult după Double Wear, astfel încât curiozitatea de a găsi cel puțin o textură apropiată, dacă nu asemănătoare, este destul de mare.

Luna aceasta am profitat de eșantionul pe care îl aveam într-un sertar cu mostre și am încercat Max Factor Whipped Creme în nuanța #50 natural. Nuanța este destul de potrivită tenului meu, dar categoric nu și subtonul. Am descoperit un fond de ten cu textură cremoasă, care se întinde foarte ușor pe piele și are o acoperire medie. Cel mai important atribut al său îl reprezintă aspectul catifelat, semi-mat pe care îl conferă tenului, cu adevărat plăcut la vedere. Nu se agață de zonele uscate, cu rugozități, din contră, așa cum spuneam mai sus conferă un aspect foarte frumos tenului. Din păcate nu excelează la capitolul rezistență și nu simt că acoperă/camuflează suficient de bine zona cu pori dilatați, ceea ce pentru mine constituie un minus. Nu îl consider potrivit pentru un ten gras. Nu l-aș cumpăra fullsize, nu este potrivit tenului meu, dar mi-a plăcut să-l încerc. 

Revlon Colorstay reprezintă un fond de ten care nu-mi lipsește din casă de mai mulți ani. Deși calitativ mi se pare a fi un produs supraestimat, este totuși un fond de ten excelent din punct de vedere al raportului calitate – preț și obișnuiesc să îl recomand foarte des fetelor/femeilor din jurul meu. Și pentru că, așa cum am menționat mai sus, îl folosesc și eu foarte des, m-am gândit să încerc și pudra din aceeași gamă, cu gândul că voi descoperi un produs la fel de bun precum fondul de ten.
Am ales nuanța #medium, are subton ușor galben, foarte potrivita tenului meu, fiind totuși usor prea închisă pentru pielea mea pală din acest moment. Cu siguranță în primăvară mi se va potrivi perfect. Așadar face echipă bună cu Double Wear ca nuanță, dar totuși mi se pare că încarcă tenul prea mult și dacă nu se dozează bine, poate conferi un aspect bătrânicios tenului. Nu consider că este mai bună din punct de vedere calitativ decât această pudră, care până în prezent, reprezintă cea mai bună pudră pe care am testat-o eu.
Produsele de la Nyx ma poartă dintr-o extremă în alta, unele îmi plac deosebit de mult, iar altele m-au dezamăgit cumplit. Soft Matte Lip Cream este unul dintre produsele pe care le folosesc cu deosebită plăcere de mai mult timp. Am mai multe nuanțe, iar Amsterdam este una dintre preferate. Este un roșu cu subton cald, o nuanță care se potrivește de minune tenului meu și pe care o port cu plăcere deseori. Textura este cremoasă, ușoară, culoarea este saturată, iar la câteva minute după aplicare devin mat. Nu usucă buzele chiar atât de tare precum un produs standard rezistent la transfer, asta și pentru că nu este foarte performant din acest punct de vedere. Rezistă mult dacă nu consumăm băuturi sau alimente, dar nu este un lipstain in adevăratul sens al cuvântului. Soft Matte Lip Cream este un produs pe care îl voi cumpăra din nou cu plăcere.

Deși de mai mulți ani promovez în online, dar și în offline rimelurile Oriflame, mai exact celebrul Wonderlash, la care nu am de gând să renunț prea curând, rimelul Benefit constituie o adevărată surpriză pentru mine. Nu vreau să vă spun mai multe despre el pentru că intenționez să-i dedic un articol separat, dar până una, alta, vă mărturisesc că-mi place! 😊



Sunt curioasă dacă ați încercat vreunul dintre produsele din postarea mea!!!





VintageLook

17 comentarii:

  1. Nu am incercat nici un produs din cele prezentate, insa am fondul de ten Revlon Colorstay cred ca ar face casa buna cu pudra ta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt sigura ca se potrivesc, doar sa ai grija la dozaj, cam incarca tenul (pudra)...

      Ștergere
  2. Pudra Colorstay mi se pare ca incarca tenul, chiar si aplicata cu o mana usoara. In schimb, fondul de ten e FTW! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, de aceasi parere sunt si eu in ceea ce priveste pudra, trebuie aplicata cu atentie si cu o pensula supradimensionata, ceea ce, de exemplu, eu nu prea folosesc, dar ma adaptez.. :P

      Ștergere
  3. Din păcate Whipped Creme a fost scos de pe piață între timp, nu știu din ce motiv, că era un fond de ten minunat ca textură și aspect, iar mie și rezistența mi se părea ok (tot de un ten gras mă bucur și eu) pentru cât de lejer era pe ten.
    Am și eu două nuanțe de lip cream Soft Matte și-mi plac, sunt faine.
    Mult timp am fost tentată de pudra Colorstay în ideea că ar putea fi la fel de bună ca fondul de ten, dar mă bucur că n-am luat-o, am citit/auzit ulterior mai multe păreri nu tocmai bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am stiut ca a fost retras de pe piata fondul de ten, eu nu am esantionul de asa mult timp, nu m-as fi gandit... :( Ma bucur ca la tine a rezistat bine pe ten, esti norocoasa daca ai un ten gras si totusi rezista asa multe fonduri de ten, imi amintesc ca am mai citi la tine si despre alte fonduri de ten/bb cream-uri cu care ai obtinut rezistenta buna pe parcursul zilei. Te invidiez pentru asta, in cazul meu, principala problema o reprezinta rezistenta si tocmai de aceea a devenit criteriul cel mai important atunci cand aleg si evaluez un astfel de produs. De obicei ma machiez la 6 si ceva dimineata si uneori ajung acasa la orele 20-21, este asadar musai ca tenul sa arate cat de cat decent cu un minim de efort (retusuri) pe parcursul zilei. :(

      Pudra, in schimb, nu e la fel de faina precum fondul de ten Colorstay, nu e rea, eu o sa o folosesc, dar cu mai mare atentie la dozaj, atata tot. Oricum m-a costat si foarte putin - doar 21 de lei, deci nu-mi pare rau deloc ca am cumparat-o :)
      Te pup, Miha, merci de vizita!

      Ștergere
  4. Mi-am propus ca in acest an sa testez cat mai multe rujuri lichide iar Nyx ocupa un loc important in wishlist-ul meu. Tot Amsterdam-ul ma tenta si pe mine si sper sa reusesc sa il bifez cat mai curand.
    Astept cu nerabdare articolul dedicat rimelului de la Benefit. Oricum stiu ca e bun, toata lumea il lauda dar imi place sa-ti admir ochisorii. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita incercat rujurile acestea, nu am auzit pe nimeni care sa fie dezamagita de el, doar sa ai asteptari corecte in ceea ce le priveste...Amsterdam o sa-ti vina grozav la nuanta tenului tau, sunt sigura :D
      Hihi, o sa revin si cu review-ul rimelului, sper sa reusesc sa scot cateva poze inainte si dupa de buna calitate :)

      pup!

      Ștergere
  5. Am si eu rimelul, dar pentru genele mele nu mi se pare ca face in plus fata de altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place foarte mult, sper sa reusesc sa fac niste poze inainte si dupa relevante in acest sens. Nici sistemul de concepere super interesant si efiecient al periutei nu te-a impresionat? :)

      Ștergere
  6. Eu eram chiar curioasa ce parere ai despre rimelul Benefit :)), dar voi astepta articolul pentru a afla exact. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, da, revin cu un articol separat, doar sa-mi iasa pozele bine si relevante :)

      Ștergere
  7. nu am incercat nici unul dintre aceste produse insa m-ar tenta rujurile lichide de la Nyx.. :D
    Pupicei!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recomand rujurile de la Nyx, din pacate nu toate produsele Nyx mi se par nemaipomenite, dar rujurile Soft Matte sunt mninunate!! :)

      Ștergere
  8. colorstay cel mai bun fdt incercat de mine, il folosesc zilnic nu mi s-a incarcat tenul din contra.
    nyx is the best, are de toate, culori frumoase opace mate si hidratante din pacate se tranfera cam 80% cand bei sau mananci
    am vrut sa incerc si eu their real dar am luat better than sex varianta mini si nu m-a dat pe spate, am altele de la loreal full size la acelasi pret mult mai bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu consider ca incarca tenul Colorstay-ul (fondul de ten), in postare ma refeream la pudra din aceeasi gama, care calitativ mi se pare inferioara fondului de ten, tocmai pentru ca are tendinta de a incarca tenul. Ma asteptam sa imi placa si pudra in aceeasi masura ca si fondul de ten, dar nu este asa.
      Despre Nyx am si eu aceeasi parere, desi nu am incercat niciun produs Nyx pentru buze care sa promita rezistenta, asa ca le iau ca atare :P Rujurile stick sunt mult prea cremoase pentru mine, dar imi plac mult in schimb rujurile lichide Soft Matte si creioanele de buze.
      Cat despre Benefit, in cazul meu este primul rimel pe care il incerc, nu am termen de comparatie cu altele din cadrul aceluiasi brand, dar mi-ar placea sa mai incerc si altele :)
      Merci pentru vizita, Diana, te pup!! :)

      Ștergere
  9. Imi plac mult lip creams de la Nyx, nu usucă buzele comparativ cu alte game. Am si eu 4 nuante si colectia e in crestere. O primavara frumoasa!:*
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!