"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 20 noiembrie 2016

Șamponul Anian Cola are ceva în comun cu celebra băutură?

Una dintre noutățile anului 2016 pe site-ul triodeluxe o reprezintă șamponul Cola, un produs pe care este imposibil să nu-l sesizezi printre celelalte produse ale site-ului, fie că este vorba despre produsele vechi prea binecunoscute sau despre alte noutăți. Acest lucru se datorează recipientului inspirat de celebrul brand Coca Cola - acele caractere albe pe fond roșu, brand atât de bine cunoscut la nivel mondial. 

În mod evident am fost tare curioasă de acest nou produs, așa că l-am supus testării imediat ce l-am primit. 

Primul lucru, și poate cel mai evident dintre asemănările sale cu celebra băutură, îl reprezintă aroma, care într-adevăr este similară cu cea a băuturii cola. Este destul de intensă, se simte imediat ce deschizi flaconul și se păstrează în baie mai mult timp după spălare. De asemenea și culoarea șamponului o imită perfect pe cea a băuturii, astfel încât experiența folosirii unui astfel de șampon nu are cum să nu-ți aducă zâmbetul pe buze și să nu-ți creeze o stare de bine, mai ales dacă ești un fan al celebrei băuturi. 

Ingredientul de bază din compoziția șamponului, așa cum era de așteptat, este cafeina. Despre beneficiile cafeinei din compoziția cafelei se cunosc destul de multe lucruri, dar probabil la fel de multe ați auzit și despre folosirea cafeinei în șampoane și tratamente destinate stopării căderii părului. Studiile au demonstrat efectele benefice pe care le are cofeina asupra rădăcinii firului de păr prin stimularea creșterii părului și stoparea căderii acestuia. 


Pe lângă cafeină, Șamponul Anian Cola mai conține și vanilie și scorțișoară, ingrediente care de asemenea se regăsesc în celebra băutură. Iată un aspect pe care nu l-am cunoscut, deși sunt consumatoare de Cola. 
Deși nu este specificat în descriere, eu am mai observat în lista de ingrediente, chiar pe primele poziții, și extras din bulb de ceapă roșie (nu se resimte în aroma produsului, vă asigur), ingredient cu nenumărate beneficii pentru păr. Despre Șamponul cu ceapă, prezent și el pe triodeluxe, am scris un articol mai amplu aici

Curăță foarte eficient părului și scalpul, mi se pare a fi un șampon foarte bun pentru părul normal și gras, iar aroma sa de cola cu siguranță vă va încânta dacă aveți o bună relație cu celebra băutură. Datorită mirosului său îl consider a fi un șampon unisex, astfel încât poate fi folosit fără rezerve de întreaga familie. 

Îl găsiți în categoria șampoane alături de alte produse Anian și nu numai. 


Ei, ce spuneți, v-ar tenta un astfel de șampon? 😊



VintageLook

Mă găsiți și aici:


8 comentarii:

  1. L-am folosit si eu si imi place , imi lasa parul pputin aspru dar mirosul e divin si nimic nu mai conteaza :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma bucur ca-ti place! :D Si eu m-am gandit ca e mai potrivit pentru parul normal si gras si de aceea am si specificat in postare. Nu am vazut niciun ulei hidratant in compozitie. :)

      Ștergere
  2. nu l-am folosit, dar recunosc ca mi-a atras atentia. l-am tot vazut pe site-ul lor, pe net... chiar ma intrebam ce e cu el.

    RăspundețiȘtergere
  3. am vazut ca a aparut si la ei si tare curioasa sunt sa il incerc, mai ales ca ador cola..dar in curand va trebui sa ma multumesc doar cu mirosul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, probabil o sa-ti treaca de pofta cand il vei folosi sau din contra :)) Inteleg ca renunti din decembrie?! :p

      Ștergere
  4. Hmmm...e chiar tentant samponul asta :D Daca am si parul gras, cred ca fi sanse sa mi se potriveasca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, pentru parul gras e cel mai potrivit, din punctul meu de vedere :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!