"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 28 iunie 2016

Gerovital SUN - gama de protecție solară| #nuieșidincasăfărăprotecțiesolară

În postările anterioare vă povesteam despre un eveniment frumos care a avut loc în Timișoara și care a avut în centru cei mai activi bloggeri de beauty din zonă. V-am promis că o să vă arăt în postări separate ce produse am primit de la sponsorii evenimentului și câteva impresii personale despre acestea. 


Primele produse pe care le-am încercat încă din seara evenimentului au fost produsele pentru îngrijirea tenului, dar în momentul de față nu ies din casă fără să aplic înainte un produs de protecție solară pe zonele expuse la soare. 
Am primit mai multe produse de la mai multe branduri, dar zilele acestea le-am ales pe cele de la Gerovital - mai exact 3 produse din gama Gerovital SUN, lansată în 2016 și promovată intens. E ușor de recunoscut după designul foarte vesel și modern al ambalajului. 

Pentru față am întotdeauna cremă solară cu factor de protecție 50 (o să vă arăt cât de curând ce folosesc în prezent), dar pentru corp, atunci când nu mă expun în mod voit la plajă, ci doar pentru alergătura din oraș, folosesc pe mâini și pe picioare un produs cu SPF 30.

Spray-ul portocaliu este produsul pe care îl țin acum în geantă și îl aplic ori de câte ori ies afară. Se absoarbe repede în piele și lasă în urmă un miros plăcut fresh. Este foarte comod de folosit, pentru că nu există posibilitatea să păteze hainele sau să lase urme grase pe piele. 
La fel se comportă și loțiunea după plajă din spray-ul albastru. Este de fapt un spray răcoritor (are și mentă în compoziție) care conferă pielii o senzație de răcorire instantanee. Se absoarbe și el imediat. Nu poate înlocui o cremă de corp emolientă, așa cum ar fi indicat să folosești după expunerea pielii la soare. Mai indicat în acest sens ar putea fi probabil acest produs conceput pentru calmarea arsurilor solare. 
Atenție, ambele produse au alcohol denat în compoziție (pe prima poziție chiar), motiv pentru care eu nu le recomand sub nicio formă pentru a fi aplicate pe față. Atenționarea se aplică și pentru cei cu pielea sensibilă!

Uleiul bronzat are un grad foarte mic de protecție solară, doar 10 și conține betacaroten natural pentru un bronz frumos, auriu, precum și ulei de gălbenele, de măsline și vitamina E, cu rol emolient. Nu are alcool în compoziție, motiv pentru care pe piele se comportă întocmai ca un ulei, nu se absoarbe rapid în piele. 
Având un factor de protecție atât de mic, eu l-aș folosi în combinație cu o altă cremă, eventual cu SPF 30, nu m-aș expune la soare cu un SPF atât de mic. 

Gama Gerovital SUN are o mulțime de produse în componență, eu am primit pentru testare, doar trei, dar pe site găsiți și produsele cu SPF 50, cele pentru copii, un produs conceput special pentru față cu SPF 50 și nuanțator pe deasupra și chiar și trei produse de protecție solară pentru bărbați cu un ambalaj pe măsură. 

Până pe 30 iunie, pe site rulează o promoție:

Întreaga gamă Gerovital SUN 2016 o puteți găsi aici.

Și nu uita #nuieșidincasăfărăprotecțiesolară!!!!




                           VintageLook

Mă găsiți și aici:




2 comentarii:

  1. Inca nu le-am incercat (m-a cam speria alcool-ul) dar vedem curand.. Momentan am inceput un tub de la Gerocossen si e neasteptat de fain <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, am specifiacat si eu in articol faptul ca au alcool in compozitie. Eu pentru pielea corpului nu sunt asa de restictiva cu privire la ingrediente iritante, dar chiar am tinut sa specific totusi pentru cei care nu folosesc produse cu alcool nici pentru corp. :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!