"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 15 decembrie 2015

Am testat tratamentul Trind cu keratină pentru unghii fragile


     


Unghiile fragile au rămas una dintre problemele mele chiar dacă au trecut 6 ani de când am scris această postare. Între timp am mai încercat și alte tratamente pentru unghii casante, dar în continuare consider că tratamentul Trind pentru unghii fragile a fost cel mai bun pe care le-am testat

Și pentru că încă are vizualizări acest articol al meu mai vechi, am decis să îl readuc în prim plan!

Tratamentul Trind - soluția pentru unghii lungi și sănătoase


Vă spuneam luna trecută ca am început un nou tratament menit să-mi rezolve problema unghiilor fragile. Este vorba despre binecunoscutul tratament Trind pe care cu siguranță l-ați văzut în postările mai multor bloggerițe în cursul acestui an. 

Eu îl folosesc de circa o lună și jumătate și, deși instrucțiunile de folosire îți indică să-l folosești în fiecare seară, eu l-am aplicat la un interval de circa 3 zile, atunci când îmi coloram unghiile cu altă ojă. Nu e o testare tocmai corectă, nu-i așa?

Trind Keratin Nail Restorer - primul pas al tratamentului


             Tratamentul Trind în doi pași este compus dintr-o soluție bogată în keratină - sticluța cu conținut rozaliu - care este un balsam cu o consistență ușor vâscoasă, care poate fi aplicată pe unghie într-un strat destul de gros (nu seamănă cu consistența apoasă a acelui tratament de la Farmec)
Eu îl aplic într-un strat subțire, care în circa 2-3 minute se absoarbe în unghie, iar apoi mai aplic un strat pe care îl masez pe suprafața fiecărei unghii până la absorbția totală. Nu afectează cuticulele și nici nu lasă peliculă uleioasă/lipicioasă pe suprafața unghiilor.


Trind Keratin Nail Protector - pasul 2 al tratamentului


Sticluța cu conținut alb-lăptos conține o bază protectoare, asemănătoare unui lac incolor de unghii și pe care îl port de fiecare dată sub oja, fie într-un strat, fie în două. 

             Pentru a vă vorbi despre efecte, trebuie să vă reamintesc faptul că eu chiar sunt posesoarea unor unghii foarte fragile, se exfoliază foarte tare și se rup imediat ce îmi cresc câțiva milimetri, așa că pot să afirm fără rezerve că sunt cel mai bun subiect de test pentru acest tratament :D . Rareori am reușit prin cine știe ce minune să îmi las unghiile să crească puțin peste linia degetelor, dar mai mult de o săptămână nu au rezistat la această lungime. 

                  De când folosesc acest tratament, unghiile mele au crescut încet, dar singur și într-o lună și jumătate, nu mi s-a rupt niciuna. Ca sa fiu foarte sinceră cu voi, nu aveam așa de mari așteptări de la aceste două sticluțe, mereu m-am gândit că acest soi de probleme se tratează din interior, însă fie că s-a nimerit așa, fie că într-adevăr acest tratament funcționează - unghiile mele chiar rezistă și rezistă și rezistă... :)


Evoluția unghiilor mele pe parcursul tratamentului Trind


Pe la jumătatea tratamentului am ajuns la această dimensiune:



               Mă simt nevoită să specific faptul că unghiile mele nu sunt murdare, aceasta este culoarea lor naturală, motiv pentru care nu le pot lăsă necolorate :(
Nu am pilit deloc forma lor până la această dimensiune, sunt ușor rotunjite, precum se poate observa, exact așa cum au crescut ele în mod natural. Folosisem gelul rozaliu, care, precum se vede, a fost absorbit în mod complet, fără peliculă. 

În urmă cu circa o săptămână am făcut cel de-al doilea set de poze, începusem să-mi pilesc unghiile pentru a le aduce la o formă ușor pătrată. 


Se văd urme de sclipici pe degete, tocmai îmi îndepărtasem o ojă cu sclipici.


În aceste poze aplicasem un strat de bază lăptoasă - al doilea pas al tratamentului. 


             Unghiile se exfoliază în continuare, însă mult, mult mai puțin, adică deocamdată niciuna dintre unghii nu s-a rupt, așa cum am spus mai sus. Nu sunt foarte tari, nu cred că vreun tratament le poate schimba într-o asemenea măsură, însă se simte o diferență în mod categoric. 

Într-o altă zi, o manichiură cu ojă și sclipici:



Lungimea aceasta reprezintă o adevărată performanță pentru unghiile mele!



               În concluzie, dacă unghiile mele atât de frumoase sunt rezultatul acestui tratament și nu doar alinierea a cine știe căror planete/ forțe ale destinului :P, atunci consider că acesta își merită fiecare bănuț  și categoric îmi doresc să-l achiziționez din nou după terminare. 
Apropo de asta, în perioada asta de timp, abia dacă se vede că l-am folosit, deci este un produs foarte economic. 

Și o poză mai actuală făcută cu telefonul:


Deocamdată nu doresc să le las mai lungi de atât, deși simt că aș putea, încă mai este loc, însă mă încurcă la tastat, iar munca mea de birou, asta mă obligă să fac 8 ore pe zi. 

 

               În concluzie cred că este de la sine înțeles că sunt foarte mulțumită de acest tratament, voi continua să îl folosesc de fiecare dată când îmi reînnoiesc oja în speranța că va fi la fel de eficient și pe viitor. 

Dacă vreuna dintre voi este curioasă de impresiile mele și pe viitor, pe parcursul folosirii, vă învit să-mi scrieți pe mail sau pe pagina de facebook și vă voi răspunde. Dacă rezultatele se mențin, intenționez să-l cumpăr din nou. 





                                Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

12 comentarii:

  1. :) Dar din dar se face Rai!!!
    Chiar se aplica in situatia de fata zicala aceasta frumoasa!

    De-ai sti cat ma bucura sa aud ca a functionat astfel! Ti-am spus ca ai fost prima persoana la care m-am gandit cand l-am primit, stiind ce probleme ridica unghiutele tale! Continua tratamentul, Simo drag! Ma mai gandeam - daca imi permiti sugestia - ca poate renunti, macar pentru o perioada, la a aplica lacurile cu glitter (acesta "mananca" mult din sanatatea unghiilor - iar daca ele tot dau semne atat de bune de revenire, acorda-le si acest sprijin!)...

    Merg acum la somn cu zambetul pe buze! Am bucurat o prietena! :)
    Multumesc si eu, inca o data, celor de la Rouge-Boutique!

    Calda imbratisare!!!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar sunt foarte bune produsele lor! unghiile mele au trecut printr-o pasa foarte proasta pe fontul lipsei de calciu ( exfoliate, rupte in ultimul hal) si acum arata in sfarsit ca in vremurile bune, poate chiar mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am unghiile fragile, chiar pare tentant acest tratament

    RăspundețiȘtergere
  4. OK....... m-ai convins sa dau si eu o sansa acestui tratament

    RăspundețiȘtergere
  5. din fericire nu am probleme cu unghiutele. chiar sunt puternice si ma bucur de ele. doar ca nu prea imi mai place sa le port lungi. :)

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu prea am probleme cu unghiile, dar deja ma face curioasa trind=ul acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte detaliat review-ul. Nu am incercat niciodata produse Trind, dar stiu ca sunt de calitate. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am să îi dau și eu p șansă acestui set cât de curând. Am citit atâtea păreri de bine despre el încât m-a făcut curioasă tare. Sper doar să nu fie precum tratamentul de la Farmec care imediat după ce am încetat să îl folosesc unghiile au revenit la obiceiul lor de a se rupe imediat :( Chiar sunt curioasă de cum se comportă și mai târziu.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Mă bucur mult că te-a ajutat acest tratament, ai niște unghiuțe foarte frumoase. Poate de acum ni le vei arăta mai des pe blog în postări de tip notd.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă bucur că te-a ajutat tratamentul de la Trind! Eu zic să continui atât cu lungimea lor, cât şi cu tratamentul!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu le-am si nu le-am folosit asa de mult, doar cand am avut nevoie si pentru cat le-am folosit m-au surprins si mi-au placut :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!