"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 11 decembrie 2013

Rose D

Fete dragi, vreau să încep prin a vă mulțumi din suflet pentru feedback-ul vostru de la postarea precendentă, m-ați făcut să mă simt cu adevărat ... frumoasă!!! :) Fiecare femeie știe cum este procesat acest sentiment la nivel emoțional, așa că nu cred că trebuie să spun mai multe ... Vă mulțumesc încă o data!!! Să fiți iubite!!!

Pentru astăzi, v-am pregătit poze cu bluza despre care vă spuneam luna trecută că mi-a fost trimisă de către site-ul romwe printr-unul dintre colaboratorii săi (și ai mei). Se pare ca am fost aleasa printre cele 50 de bloggerite care au avut ocazia să imbrace această bluză creată de o tânără designer aflată la început de drum, pe nume Jessie. 

Deși nu mai port roz de câțiva ani, nu pentru că nu-mi place, ci pentru că mi s-a părut că încet-încet începe sa nu mă mai avantajeze această culoare, am primit totuși cu mare interes propunerea de a purta această controversată bluză cu trandafiri mari și ... foarte roz și cu o ostentativă înscripție Dior, intitulată Rose D




Piesa aceasta se pare că a avut parte de o primire mai mult decât excelenta, pentru că într-o singură lună au fost văndute peste 1000 de bucăți...





Așadar, aceasta este povestea și aceasta este bluza, curioasă sunt eu, care este părerea voastră? 
Unde se poziționeaza româncele vis-a-vis de roz și printuri mari florale?



Vă trimit pupici de la Timișoara!



VintageLook

28 de comentarii:

  1. Imi place tare mult cum se vede bluza im combinatie cu blanita! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant print-ul bluzitei. Cel mai mult imi place vestuta de blana, iarna aceasta port aproape zilnic asa ceva! :X Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. este minunata bluzita si-mi place tare mult parul tau, parca ai fi o papusica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu sunt cu roz-ul, fiind blonda mi-e frica sa nu dau in barbie-pitzi :)). Dar e tare faina bluza, am mai vazut-o prin poze dar parca la tine se vede altfel, se vede wanted :P, iti sta tare bine in ea!
    As fi vrut sa vad blanita mai bine, foarte darnica Laura :D.
    Sa le porti cu placere! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Waw, cat de dragute sunt cizmele. De unde le-ai luat? :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Hi Simona! You look so fantastic! The sweater is very nice and the colors suit you! Love the whole combo, you are really beautiful! Kisses and hugs my dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi place rozul! Rezerve am (doar in ceea ce ma priveste) in legatura cu printul acesta! E i mare voga dar, desi nu am probat nimic de acest fel, mi-e teama sa-l abordez! N-as putea spune de ce!

    Tie iti vine minunat! Ai combinat piesele tinutei in mod foarte inspirat! Fara cusur, din punctul meu de vedere! Vestuta din blana imi place mult!

    Pupicei pentru cea mai frumaosa fata de la Timisoara!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac mult trandafirii asa ca nu se putea sa nu imi placa si bluza :) E foarte frumoasa , iar tu la fel .Si mie mi-ar fi placut sa vad mai bine blanita :D Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  9. E o piesă interesantă, iar tu ai ales s-o porţi într-un mod foarte frumos. Iubesc nuanţele de roz şi le port destul de des, atât în vestimentaţie, cât şi în mici accesorii (cerceluşi, brăţărele, eşarfe), dar cu printurile mari nu mă prea împac, e şi firesc, silueta nu-mi permite, asta-i realitatea. În schimb, le port cu mare drag pe cele mici, indiferent de ce piesă aş alege (fustă, rochiţă, bluziţă, chiar pantaloni mai nou, dar genul acela lejer, care pică drept pe picior, nu aş putea să evidenţiez prea mult, nu-i cazul la mine :-)
    Te pup, Simo. Cu drag, pe curând! :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. Paternuri ca cel de pe bluza pe care o porţi sunt foarte în vogă la momentul curent. Am observat că şi Mango, dar şi ASOS au piese în această temă.
    Tu eşti foarte norocoasă că ai primit-o cadou pe a ta şi te felicit.
    Să o porţi cu mare plăcere, e foarte frumoasă.

    RăspundețiȘtergere
  11. Este foarte frumoasa bluza si te prinde foarte bine culoarea aceasta..
    Insa site-ul asta ma omoara.Am o luna de cand astept o comanda.Cred ca atunci am primit si un mail care face reclama bluzei purtate de tine.Frica cea mai mare e ca am pierdut si banii si hainutele. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, draga mea, ca sa te linstesc putin, sa stii ca eu am cred ca am peste 30 de comenzi pe acest site si niciodata nu s-a intamplat sa mi se piarda coletul, deci chiar nu cred sa fii tu asa de ghinionista. Unele comenzi au ajuns in 3 saptamani (niciodata mai devreme) iar altele intr-o luna si jumatate. O singura data mi-au trimis altceva decat ceea ce am comandat eu, in rest nu am avut nicio problema. Unele colete vin la posta vamala, unele la cea din cartier, iar unele sunt aduse acasa de catre postas sau curier...ciudat putin!
      Eu iti urez bafta, nu te impacienta inca, sunt mai mult ca sigura ca o sa-ti ajunga si tie! :)

      Ma bucur ca-ti place aceasta bluzita, iti multumesc frumos! Sa ne auzim cu vesti bune! Pupici!!!

      Ștergere
  12. E draguta ea per ansamblu, dar deloc pe stilul meu. Imi place, in schimb, cum iti sta tie cu ea, mai ales cu blanita.

    RăspundețiȘtergere
  13. E foarte draguta! :) Si iti sta foarte bine cu ea,mie chiar imi place cum iti sta :-*
    Eu nu prea port roz,cred ca nu ma prinde :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Iti sta foarte bine cu roz, nu ar trebui sa te feresti de aceasta culoare :P Foarte draguta bluzita...

    RăspundețiȘtergere
  15. Mie imi place printul foarte mult, l-as purta fara rezerve, iar tie iti vine minunat.Am rezerve doar vis-a -vis de printul Dior, as fi preferat sa nu fie prezent.

    RăspundețiȘtergere
  16. Wow... great style! I like your look from head to toe! Perfect :) Check out my blog... and what do you think... do you wanna follow each other?
    www.styleofdarina.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Cum deja stiu ca tu ma iubesti si cand sunt rea, imi permit sa ti zic ca nu mi place deloc bluza.
    E urata. Arata de parca creatoarea a pierdut o gramada de timp sa gaseasca un print mai deosebit si nu a mai avut rabdare sa i mai creeze si o forma.
    Pe piata sunt putine creatii care au forma de sac si sunt superbe...la acelea atat textura cat si printul sunt extraordinare.
    Nu mi place si cam atat :)

    Ma bucur enorm ca porti vestuta, poza sa te vad cu ea.
    Pupici tone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, eram sigura ca nu e pe gustul tau, dar ma asteptam la mai multe reactii de genul acesta din partea fetelor, in schimb chiar si cand am purtat-o am cules numai aprecieri si sunt sigura ca erau sincere :P

      O sa mai pun poze cu vestuta, fii sigura, o ador si o port f des!
      Te pup si eu si mi-e dor de tine! :)

      Ștergere
  18. Eu nu ma inteleg deloc bine cu roz. Port orice culoare exceptand roz, verde si galben. Verde & galben - nu imi plac, roz - nu ma prinde deloc.
    Printul imi place mult. Vara asta m-a cuprins "febra" printurilor florale si mi-am cumparat 2 rochite si un top inflorat (asa..pentru inceput:D).
    Eu printul floral il vad parca mai mult pentru primavara-vara, iarna tind mai mult spre bluze simple, fara print.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu nu am curajul sa port printuri de genul asta, nu ma atrag deloc si mi-e si teama sa nu arat ca o bunicuta. Mi se pare ca ai facut niste combinatii foarte curajoase cu bluza asta, daca m-ar pune cineva sa o port, probabil ca restul tinutei ar fi all black. Nu mi se pare o bluza urata, dar ma deranjeaza inscriptia DIOR, practic bluza se da altceva decat e :)
    In rest, nu pot sa nu remarc cum reusesti sa te transformi de fiecare data in altcineva prin coafura si machiaj. Imi place cum iti sta cu parul cret :). Cred ca tu ai fi putut fi actrita sau model, esti foarte usor "transformabila".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....da, pai, e si o poveste in spatele inscriptiei, dar e asa de fantezista ca nu am mai reprodus-o, adevarul e ca scrie mare cat casa Dior si e produsa de romwe, deci...ce rost mai are sa mai zici ceva, nu?
      Mie mi-a facut placere sa imbrac bluza asta pentru blog, pentru voi, ma gandeam ca va starni reactii diametral opuse, dar vad ca e destul de apreciata, insa nu e stilul meu, nu fug nici de culori puternice si nici de printuri mari, agresive, dar nu imi provoaca nicio emotie, asa ca va pleca spre cineva care a apreciat-o mult mai mult decat as putea-o eu face vreodata. :)

      In alta ordine de idei, mi-a placut concluzia ta, esti a doua persoana care imi spune acest lucru, adica faptul ca in fiecare poza reusesc sa fiu altcineva si mi s-a parut un compliment pur si simplu minunat. Acesta este unul din motivele pentru care iubesc cosmeticele si toate produsele de machiaj, pentru aceasta magie a lor :P
      Cat despre ipotetica mea cariera de model/actrita, nu prea cred ca as fi avut succes, sunt inhibata, timida si antisociala :))) Nu sunt atribute bune pentru o asfel de cariera! :P

      Merci frumos, pupici, ma bucur nespus sa te vad din nou asa des pe blogul meu!!! :)


      Ștergere
  20. Imi place mult bluzita, este feminina, dragalasa si vesela :) iar restul tinutei o completeaza perfect :D
    Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  21. mie imi plac mult ciorapii ador culoarea lor, si vestuta din blanita!

    RăspundețiȘtergere
  22. You look so FAB :) that outfit really suits you

    Check out my blog today…8 personal ways to wrap Xmas gifts :)

    Have a wonderful week dear

    LOVE Maria at inredningsvis – Swedish decor, food, and fashion

    RăspundețiȘtergere
  23. Desi nu sunt fan haine roz si nu numai ca nu port, dar nu ma omor sa le vad nici pe altcineva, pe tine te face parca mai tanara, iti scoate trasaturile finute in evidenta.Insa mai mult mi-a placut vestuta, imi doresc si eu una de mult timp.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!