"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 1 mai 2013

Astazi, 1 mai, transport gratuit pe MiniPrix

Veste foarte buna pentru iubitoarele articolelor miniprix - astazi, de 1 mai, miniPRIX are transport gratutit pentru orice comanda
Pentru detalii si comenzi intrati AICI

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mie imi plac foarte mult aceste sandale (link):

Sandale smarald cu toc animal print

Au tocul de 10,50 cm, adica putin sub maximul pe care il pot purta eu. Din pacate gasesc cam greu pantofi/sandale frumoase cu toc de 10-11 cm, cei mai frumosi pantofi au tocul peste 12 cm.

Si acest model mi se pare foarte dragut (link):

Sandale dusty pink cu toc animal print

Ambele perechi costa 89 de lei si imi plac cel mai mult pentru faptul ca nu au platforma, am prea multi pantofi cu platforma si abia de curand am redescoperit cat de frumos arata o sanda clasica pe laba piciorului si cat de frumos evidentiaza gamba tipul acesta de talpa. Din pacate  la niciunul dintre cele doua modele nu se afla pe stoc numarul meu.


                               VintageLook 



 * Aceasta postare cuprinde linkuri de afiliere prin platforma 2parale!

8 comentarii:

  1. Prima pereche de sandale sunt mai mult decat superbe, foarte, foarte frumoase. Si eu gasesc greu sandale cu toc mai mic si sa fie superbe. Daca imi iau cu toc mai mare risc sa-l intrec pe sotul meu:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si asta este o problema in ceea ce priveste tocurile prea inalte, eu am 1.73 cu mai mult de 11 cm chiar ca intrec pe toata lumea in inaltime :P
      Sunt absolut superbe sandalele si din punctul meu de vedere, insa din pacate sunt numai numere mari pe site, probabil s-au vandut foarte bine! :)

      Ștergere
  2. Sunt superbe sandalele...dar nu port cu toc .Multumim pentru veste!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim pentru informație, Simona!
    Eu una n-am primit mail cu oferta de transport gratuit, doar un reminder de la 2parale (si nu m-am decis inca daca e cazul să mă complic cu bannerele, căci am așa un talent în a șterge și-a modifica aiurea lucrurile de pe blog, încât mai bine stau în banca mea). Intru chiar acum pe site să bag un ochi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot prin 2parale am aflat de oferta asta, a mai fost una ieri dar am ratat-o. :P
      MiniPrix e singura campanie pe care am ales sa o promovez si prin postari, nu numai bannere pentru ca mi se pare ca e printre singurele care merita. Preturile sunt chiar decente si am vazut atat pe site cat si la alte fete, lucruri foarte frumoase. Vreau sa pregatesc si eu de o comanda, am incercat una saptamana trecuta, insa nu am putut plati deloc cu cardul si am anulat-o. Acum as vrea sandale foarte mult! :P

      Ștergere
  4. ce frumoase sunt , primele imi plac mai mult :) stau si ma uit la ele .. si nu cred ca as putea merge pe ele , adica la modul .. comfortabil :) cred ca ma inteleg mai bine cu platforma .

    RăspundețiȘtergere
  5. Really cute :)

    http://petitemini.blogspot.se/

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!