"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 12 aprilie 2013

Noutăţi pe Triodeluxe



Produs nou pe Triodeluxe - Balsam instant Bifazic pentru par cret

ANIAN Balsam Intensiv Bifazic, tratament specific pentru par cret care faciliteaza descalcirea instant si incretirea parului cu o combinatie unica de trei proteine ultra-hidratante si reparatoare. Impreuna cu agentii filmogeni definesc buclele, lasand parul moale, sanatos si stralucitor. Contine filtru UV. Reda supletea si stralucirea parului. Actioneaza atât în interiorul cât si în exteriorul firului de par..

Pret promotional 30 lei/400 ml.
Din aceeasi gama:


Noua formula de Tratament balsam instant pentru păr deshidratat si deteriorat cu keratina lichida si ingrediente care hrănesc, protejează, hidratează şi refac părul atât în interior cât şi în exterior, redându-i vitalitatea şi lăsându-l mătăsos, strălucitor şi uşor de aranjat. Ideal pentru părul afectat de permanent, coloranţi, radiaţii solare şi alţi agenţi externi agresivi. Se poate folosi şi pe părul uscat mai ales dacă este deteriorat şi expus la soare.
Pret 30 lei/400 ml.


Noul ANIAN balsam intensiv bifazic, cu tratament hidroreparator, se foloseşte exclusiv pentru părul foarte uscat sau deteriorat de agenţi externi, precum razele solare, coloranţi, nuanţatori, permanent, folosirea excesivă a uscătorului de păr, apă marină sau din piscine, etc. Redă supleţea şi strălucirea părului. Acţionează atât în interiorul cât şi în exteriorul firului de păr. Conţine creatină şi ceramide 3 care acţionează în profunzime, agenţi care înbunătăţesc acţiunea de refacere a părului, proteine esenţiale din plante, un complex multiactiv protejează şi îmbunătăţeşte vitalitatea părului. Aplicat pe părul sănătos sau netratat, acţiunea sa poate fi excesivă dar nu dăunătoare făcând părul să pară greu, efect care dispare după prima spălare.
Pret 30 lei/400 ml.
Noua formulă ANIAN Balsam instant bifazic pentru păr vopsit este special creată pentru a proteja şi prelungi culoarea părului vopsit sau nuanţat. Conţine filtre UVA şi UVB. Macromoleculele sale conferă supleţe părului afectat de coloranţi, în timp ce complexul de vitamine B5 şi vitamina E hrăneşte, hidratează şi protejează părul de oxidanţii care îi afectează culoarea. Mătasea, keratină şi proteinele de grâu repară părul.
Pret 30 lei/400 ml.
Noua formulă al lui ANIAN Balsam instant bifazic pentru pieptănare uşoară este special creată pentru a descâlci părul şi a-l face mătăsos, lăsându-l uşor de pieptănat. Este ideal pentru părul copiilor şi pentru părul foarte fragil. Nu încarcă şi nu unge părul. 

De asemenea, la fel ca toate celelalte balsamuri instant ANIAN bifazice, conţine ingrediente care hrănesc şi hidratează, ajutând părul să-şi recapete vitalitatea, stălucirea şi supleţea.



Pret 30 lei/400 ml.
Pe toate le gasiti in sectiunea de Tratamente par
-------------------------------------------------------------------------------------------

ANIAN Crema de dus Wellness este un pas înainte în igiena si îngrijirea zilnica a pielii. Hidrateaza pielea datorita formulei sale speciale cu continut ridicat de glicerina. Parfumul delicat si moale la atingere, lasat in pielea ta, va aduce un sentiment de bunastare in timpul dusului zilnic.
Datorita excelentelor sale calitati este ideal pentru îngrijirea naturala a pielii.
Cantitate 750 ml. Pret promotional 14 lei.

0% parabeni, 0% coloranti, 0% fenoxietanol, 0% ftalati
Noul sapun lichid  0% ANIAN Skin Care contine doar ingrediente esentiale pentru ingrijirea pielii, avand un puternic efect hidratant datorita continutului ridicat de glicerina. Este exact ceea ce are nevoie pielea pentru a fi curata si sanatoasa. 
Potrivit pentru toate tipurile de piele.
Cantitate 500 ml. Pret promotional 12 lei.

Nu uitati sa verificati si sectiunea de PROMOTII. Spor la cumparaturi!!!

VintageLook 

9 comentarii:

  1. Ma tenteaza bifazicul pentru par cret. Au produse excelente! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tenteaza cel pentru par cret sau cele pentru par vopsit!
    In timp, sigur ma voi opri la unul...:)
    Multumim, Simona!

    Pupicei, draga mea!
    Iti doresc sa te bucuri de fiecare clipa a weekend-ului!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. le folosesc de putin timp si am inceput sa le iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesante noutatile. Am ramas fara bifazic si abia astept sa revina in stoc :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de tentatii!Eu nu am terminat inca masca primita de la Triodeluxe .Este atat de buna...incat imi este greu sa renunt la ea .Ma tenteaza Balsamul instant bifazic hidronutritiv pentru toate tipurile de par .Ador keratina lichida !Face minuni pentru parul meu ....mereu razvratit!O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Zici ca sunt produse de curatat dupa cum au dispozitivul de pulverizare ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Neaparat trebuie sa incerc si eu ceva de la Anian ! :-D

    RăspundețiȘtergere
  8. cum nu ma lasi tu sa-mi respect programul :P abia astept sa termin din produsele pt coafat ce le detin , si neaparat pun o comanda pe triodeluxe , am 3 produse deja pe lista , dintre care bifazicul pt par cret :) am folosit astazi keratina lichida si sunt fascinata de cat de bine a stat parul meu astazi , i-a dat si volum :) am mai folosit-o pana acum dar nu am fost asa incantata

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!