"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 2 noiembrie 2012

Royal Care - gama de ingrijire a parului cu biotina si keratina lichida

        Pe la inceputul verii va spuneam cu incantare ca, intr-una dintre comenzile mele pe site-ul Triodeluxe, am primit si cele doua produse Royal Care, nou aparute pe site, pentru a le testa. 

    Gama Royal Care este produsa de aceleasi Laboratoare Forenqui care au creat renumita gama Anian, despre care nu cred ca mai este nimic de spus. Cred de asemenea, ca stiti cu toate cat de mult imi plac mie produsele Anian si ca pana acum, din tot ceea ce am incercat, nu m-a dezamagit niciun produs, insa cele pentru ingrijirea parului sunt de departe preferatele mele pentru ca sunt perfect potrivite nevoilor parului meu. 
Primul produs Anian l-am folosit acum trei ani si jumatate si de atunci nu m-am mai oprit. 
***
        Gama Royal Care este un tratament pentru parul deteriorat si este compusa dintr-un flacon de sampon de 1000 ml si o masca de par cu cantitate normal de 250 ml. 
Este imbogatita cu biotina (vitamina B7) si keratina lichida. Directiile principale pe care le urmareste combinatia celor doua componente sunt:
- repararea parului deteriorat, 
- combaterea caderii parului,
- incetinirea procesul de incaruntire a parului.
        Samponul se prezinta sub forma unui flacon foarte mare de 1l, are o consistenta normala, transparenta si lipsita de miros. Inca de la a doua utilizare mi-am dat seama ca nu este un sampon potrivit parului meu. Din pacate imi accelereaza procesul de ingrasare a parului, deoarece este mult prea hidratant pentru nevoile actuale ale parului meu. L-am simtit greu pe radacina parului si am renuntat la el dupa vreo patru spalari. L-am plasat prietenului meu care se spala zilnic pe cap. El l-a primit cu incantare pentru ca este in cautare de produse care sa stopeze caderea parului. Are un scalp extrem de sensibil, dar nu a avut nicio reactie neplacuta de la acest produs. Mai mult nu am reusit sa scot de la el despre eficienta samponului. 
       Masca de par am folosit insa mai mult timp si inca mai am putin produs din ea. La inceput nu am simtit nimic special in legatura cu eficienta ei si am folosit-o de mai multe ori pana sa-mi formez o opinie. 
Are o consistenta mai lichida decat masca rosie Repair and Protect, insa mai densa decat cea mov fara clatire si un ritm normal de consumare.
        Daca la inceput nu mi s-a parut ca ar produce nimic deosebit firului meu de par fata de celelate masti pe care le-am folosit, dupa mai multe spalari am constatat ca firul meu de par este mai aspru si mai putin "fluid". I-a schimbat textura dintr-un par matasos intr-unul mai teapan, dar in continuare greu. 
Deci nu am apreciat nici masca aceasta ca fiind un produs potrivit tipului meu de par.
       Simt ca gama Royal Care este destinata unui par foarte detriorat cu firul de par extrem de subtire si moale, fara tinuta. Apreciez ca aceasta masca (probabil si samponul) imbraca firul de par intr-un start protector care il face mai teapan si poate unui par foarte moale i-ar prii acest fenomen, insa parul meu mai este foarte putin deteriorat pe partea care mai pastreaza inca ramasite de vopsea, partea nou crescuta este perfect sanatoasa si fara prea multe nevoi de ingrijire speciala. 

       Cu aceasta ocazie mi-am dat seama ca sunt o mare fana a produselor de ingrijire a parului pe baza de silicon. Texturile siliconate, care imbraca firul de par in acel strat lucios, fluid, care confera parului tinuta, greutate, stralucire si nu lasa firele de par sa se incurce intre ele, este exact consistenta pe care o caut eu de la un astfel de produs. 

        Masca mea preferata este cea mov fara clatire, insa si masca rosie este pe aproape din punct de vedere a calitatii (strict aplicate nevoilor parului meu si a propriului meu filtru de apreciere) si pentru ca prima are tedinta sa se consume foarte repede pe parul meu, am ales ca in mod constant sa folosesc masca Repair and Protect, ies mai avantajos la pret, iar parul meu este perfect multumit. 

        Masca Royal Care nu am "plasat-o mai departe", cred in continuare ca este o masca foarte profund hidratanta, de aceea o alternez cu cea rosie o data la doua-trei spalari, o intind pe partea de par vopsita si tin parul in prosop circa jumatate de ora. O voi folosi pana la terminare, insa nu o voi mai cumpara.

O gasiti de cumparat AICI.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de par, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile la acest produs si impresiile despre el sa fie diferite! 


                           VintageLook  

16 comentarii:

  1. Inca nu am incercat produse Anian, dar ma gandesc serios sa cumpar un sampon, ceva care nu accelereaza ingrasarea parului, caci si eu am probleme la capitolul asta. Pana acum doar Wella PRofessional mi-a facut fata, dar as cauta ceva la un pret mai acceptabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, eu folosesc e mai bine de un an samponul pentru par gras: http://www.triodeluxe.ro/anian-cosmetice/sampoane/par-gras.
      Pentru mine e samponul perfect, iar pretul e foarte bun: 16 lei pentru 400ml.

      Sper sa ti se potriveasca daca ai de gand sa-l comanzi. :)

      Ștergere
  2. Pe mine ma batea gandul sa incerc gama Royal, dar dupa atata tratament cu Anian nu mai am parul deteriorat, asa ca nu cred ca mi s-ar potrivi gama asta. Raman totusi la Repair&Protect pe care o iubesc :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca ti se potiveste mai bine gama Repair and Protect :)

      Ștergere
  3. MAsca mov e aia din care mi-ai dat si mie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da, ti-am dat din prima cutie pe care am folosit-o, exact dupa ce am descoperit-o :)

      Ștergere
  4. Tot ce e de la Triodeluxe, n-are cum sa nu fie bun...Tocmai bine, caci vroiam sa dau si eu o comanda. Pupici, scumpa! Mi-era dor sa te mai citesc...Imi facui si eu putin timp :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa as zice si eu, din pacate gama aceasta nu este pentru mine.

      Amandoua avem aceeasi problema cu lipsa timpului...asta este!
      Pupici! :)

      Ștergere
  5. Masca de par m-ar tenta si pe mine. Eu am parul fin, ondulat si destul de uscat. Te pup, week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil sa fie potrivita unui par ca al tau, nu stiu ce sa spun sincer, suntem asa de diferiti in ceea ce priveste nevoile...

      Week-end placut si tie, pupici si de la mine! :)

      Ștergere
  6. Conservantul folosit pentru aceste doua produse a fost catalogat drept iritant inca de prin anii '70. A fost interzis a fi folosit in orice alt produs in afara celor rinse off, tocmai din cauza potentialului iritant f mare.

    Formula samponului este una banala, mie imi pare ca este un sampon clarifiant. Nu inteleg de ce au pus biotin si keratina lichida - mi se pare ca e risipa de ingrediente, mai ales ca ,totusi, rolul samponului este sa curete parul, nu sa depoziteze ceva fie pe firul de par, fie sub cuticule. In balsam da, foarte bine ca sunt acolo. Dar , la balsam iarasi, acel conservant ma face sa fug mancand pamantul :( Pentru curiosi, siliconul despre care spui este Amodomethicone :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar nu aveam de conservantul respectiv. Nu am avut nicio reactie neplacuta dupa folosirea acestor produse, insa samponul imi ingreuneaza teribil radacinile, iar masca e prea putin bogata in siliconi pentru a obtine efectul pe care il doresc eu pentru parul meu. :)
      Multumesc mult de vizita! :)

      Ștergere
  7. Nu am folosit pana acum produsele anian...tu ai un par superb.
    te pup!
    http://ramy-s.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ramona, desi aceasta gama nu este pe placul meu, folosesc de mult timp produsele Anian si imi sunt foarte potrivite.
      Pupici!

      Ștergere
  8. vreau sa il folosesc si eu,cum pot face rost de gama royal ? imi puteti da un un raspuns va rog frumos....multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, din cate vad eu masca nu mai este pe stoc, dar samponul inca este si e la reducere aici: http://www.triodeluxe.ro/anian-cosmetice/sampoane/sampon-biotina-royal Se poate comanda prin posta romana, gasiti toate informatiile pe site.

      O zi buna! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!