"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Noua mea baza de machiaj

Dupa ce am vazut postarile Corinei de aici si aici, unde am observat ca a inclus in rutina ei si o crema pentru maini cu SPF 30 (aplicata insa pe ten) si cum crema mea baza de machiaj era pe terminate, m-am gandit ca aceasta varianta ar fi foarte buna pentru bugetul meu dezechilibrat din momentul de fata, asa ca miercuri am sunat la salonul Corinei ca sa verific daca respectiva crema e pe stoc si dupa serviciu am fost sa o ridic.

Crema se numeste Ultimate anti-aging hand cream with SPF 30 and antioxidants, face parte din gama Resist si are 50 ml. 

Consistenta este una destul de ciudata, mai lichida decat un lapte demachiant, foarte alba (de la oxidul de zinc probabil - 6%), este foarte repede absorbita in piele, este usoara si nu lasa urme grase.

Valabiliatatea flaconului meu este doar pana in august 2013, ceea ce m-a intristat putin la inceput, insa cand am testat-o si am vazut ce constistenta lichida are si pentru ca pe tenul meu cu tendinta de uscare trebuie aplicata o cantitate mai mare, m-am linistit, pentru ca o voi termina cu siguranta inainte sa expire. 

Cred ca este o crema foarte buna pentru tenurile mixte si grase, pentru tenurile uscate apreciez ca gradul de hidratare este insuficient.

M-a costat 90 de lei, voi vedea pe parcus cum ma inteleg cu ea si voi reveni cu impresii.

Voi ati folosit-o, v-ati gandit sa o folosit pentru ten?






                          VintageLook   

14 comentarii:

  1. nu am folosit-o niciodata si nici nu m-am gandit sa folosesc o crema de maini pentru fata... dar cred ca nu e nici o problema daca este o crema buna. sa ne zici cum e cand o termini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu m-as fi gandit pana sa vad postarile Corinei, insa adevarul este ca nu am avut niciodata o crema de maini oricum, nu suport deloc senzatia pe care mi-o ofera cremele pe maini :P

      Ștergere
  2. Fix crema asta e pe lista de comanda din urmatoarea perioada. Ce bine ca aipus o poza sa imi dau seama de textura. Abia astept sa o incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat cumva sa se vada ca e destul de lichida, sper sa-ti fie potrivita daca o sa o cumperi, eu o sa aleg ceva mai hidratant data viitoare.

      Ștergere
    2. eu o vreau pt SPF mineral, crema hidratanta am :D

      Ștergere
    3. Eu am vrut o crema cu SPF, care sa intre repede in piele - obligatoriu, sa fie o buna baza pentru fondul de ten, dar sa imi mentina si nivelul de hidratare pe parcursul zilei. Le are pe toate mai putin ultima parte.
      In momentul de fata am numai creme puternic hidratante pe care le folosesc seara, dimineata mi-ar fi imposibil sa aplic pe ten vreuna dintre ele.
      Intr-un final reusesc sa obtin si de la aceasta ceea ce-mi doresc, numai ca trebuie sa aplic putin mai multa :P

      E ideala daca vrei sa o aplici strict pentru SPF, e atat de usoara, sigur o sa-ti placa! :)

      Ștergere
    4. Nu am incercat-o niciodata, dar daca o recomanzi tu cu siguranta o sa o am in vedere :)

      Ștergere
  3. Urme albe lasa? Ma gandeam s-o iau pentru mama, foloseste numai aiureli pe ten, insa daca lasa urme albe n-o sa-i placa. Oricum nu cred c-o sa-i placa nici asa lichida.
    Oare daca aplici inainte de crema asta o picatura de ulei (care iti place mai mult) nu-ti rezolvi problema cu lipsa hidratarii? Asta ca sa nu mai investesti in inca o crema mai grasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,nu lasa urme albe, garantat, m-am gandit si eu cand am vazut cat e de alba, insa se absoarbe frumos fara nicio urma (nici de culoare, nici de grasime).
      Nu stiu ce sa zic de mama ta, daca e genul careia ii place sa nu simta nimic pe ten, o sa-i placa crema asta...

      Cat despre ulei, nu am incercat inca nicio varianta pana acum, de abia de 3 zile o folosesc, am pus doar o cantitate mai mare a doua zi dupa ce am observat ca in prima mi s-a uscat piele cam tare pe anumite portiuni, o sa vad pe parcurs ce si cum, de investit in alta crema chiar nu mai vreau, ma incapatanez sa ma descurc cu ceea ce am, intr-un fel sau altul :P

      Ștergere
  4. Si eu am comandat-o, in maxim 2 saptamani o voi avea :) Chiar doream un produs cu SPF 30 de la PC, altul in afara de cremele hidratante sau spray, asa ca postarile Corinei au venit la fix. Te invidiez ca o poti vizita la salon oricand doresti si sa poti lua produse PC fara sa astepti :(
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca o sa-ti placa foarte mult acest produs, daca si tu il doresti mai mult pentru SPF.
      Cat despre salonul Corinei, sa stii ca nu stiu inca ce produse are pe stoc si daca pot gasi orice. Intentionez sa merg la o consultatie la ea pe viitor, insa deocamdata mi-am impartit bugetul altfel. Abia astept sa o cunosc si eu personal, in primul si in primul rand.

      Abia astept sa vad tie cum ti se pare crema! :)

      Ștergere
  5. Uite ca la asta nu m-am gandit , crema pt maini pe fata :) Dar daca stau sa ma gandesc ,mai bine:) , depinde de textura , nu cred ca e daunatoare in vreun fel . Eu chiar folosesc crema pt maini , intotdeauna am una in geanta , mai ales in perioada friguroasa , folosesc foarte mult apa si detergentul la munca , daca nu as avea crema as simti ca mi se usuca mainile si-mi cad :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, foarte bine faci ca iti protejezi mainile, eu am oroare de texturi grase pe maini si nu pun absolut nimic (doar ce ramane de la crema de corp sau cele de fata). Nu am avut in viata mea o crema. :P
      Cred ca primul lucru care o sa imbatraneasca oribil la mine, vor fi mainile :P Uite, o chestie la care ar trebui sa meditez...

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!