"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 11 decembrie 2011

Sase rujuri pentru o fata II

Am promis in postarea aceasta ca voi reveni si cu restul de rujuri din colectia mea si, desi spuneam pe atunci ca nu am prea multe, cand le-am adunat pe toate si le-am numarat mi-am dat seama ca am totusi o colectie neasteptat de mare, motiv pentru care m-am hotarat sa nu mai imi cumpar niciunul pana nu le termin pe acestea. Cu gloss-urile numar peste 20 de bucati, ceea ce, din punctul meu de vedere este prea mult. 
Nu am stiut cum sa denumesc postarea acesta, pentru ca evident aici nu mai sunt doar 6, insa m-am gandit ca fiind o continuare a primei, ar fi normal sa pastrez acelai titlu.
Asadar sa incepem:

1. Primul, ca si la postrea precedenta, este tot unul rosu, adica cel de-a doilea pe care il posed. Din punctul meu de vedere, un singur ruj rosu este suficient, nu e ca si cand il porti toata ziua, se consuma deci greu, astfel nu se justifica doua. Eu l-am cumparat pe cel de la Oriflame insotit de un creion de contur din aceesi colectie, iar pe acesta l-am primit cadou de ziua mea. 
Clarins - 120 Fusion Red



2. Channoine - X2151 Sphere Glamour - este a doua mea nuanta nude pe care o am. La fel ca si la cealalata, nu cred ca ma prinde prea bine culoarea. Rujul este cremos, hidratatant, de foarte buna calitate. Asa cum am promsi voi incerca sa port una dintre cele doua nuante la un smokey mov. 



3. Unul dintre rujurile mele preferate pentru vara, este unul dintre rujurile pe care le-am cumparat de vreo 3 ori, ceea ce nu mi se intampla prea des. Este mai mult ca un gloss, usor, apos, nu tine mult, insa are un aspect proaspat pe buze - Oriflame - Peach Nectar. Din pacate ambalajul este ingrozitor, se strica imediat printre celelalte cosmetice din port-fard.



4. Tot de la Oriflame - Sweet Clementine - un ruj normal, neimpresionant.



5. Unul dintre rujurile mele preferate, este si acest ruj-creion foarte cremos si hidratanta, cu rezistenta mare pe buze - Yves Rocher. Si pe acesta l-am primit cadou si am vazut ca nu exista printre produsele din magazin, tare mi-ar placea sa il pot recumpara. L-am  folosit cu masura si trag de el de mult timp.Stiti unde as putea sa gasesc asa ceva?



6. Isabelle Dupont - D101 Diamond Gleams. Am facut doua comenzi pe Lady's si mi-am cumparat cateva cosmetice foarte dragute. Acesta este unul dintre cele doua rujuri pe care le-am luat si este si acesta mai mult un gloss de culoarea buzelor cu mult scipici. Nu este foarte pe gustul meu, tot la fel parca vara ar merge mai bine. 



7. De la Oriflame a trebuit sa imi iau si eu un ruj pentru volum si am ales rozul clasic sidefat. E un ruj care imi place mult, senzatia usoara de piscatura ma amuza nitel - Oriflame 15044 Vibrant Rose.



8. Al doilea ruj de la Lady's este Isabelle Dupont - L213 Terracotta. Imi place rujul acesta foarte mult, mai ales datorita faptului ca il pot combina cu diverse creioane de buze. Consistenta sa permite acest lucru.



9. Un alt ruj nou - nout care m-a cucerit prin culoare si l-am luat abia asteptand sa-l port este Alix Avien nr 6 sau 9 :)))). Din pacate, ca si cel de la Miss Sporty, consistenta este ingrozitor de proasta, pur si simplu nu are aderenta pe buze, lasa dare urate, inestetice, se ia repede, fuge de pe buze...oribil, ce sa mai zic...



10. Pe acest ruj l-ati vazut des in pozele mele. L-am luat asta vara din Florenta - Kiko - 11.



11. Un ruj pe care l-am luat la reducere din Auchan, cu doar 10 lei. Este si acesta un ruj normal, neimpresionant - Maybelline 150 Rose Sequin.



12. Si la sfarsit am lasat rujul meu preferat - Rimmel - 030 Tell no one. Este al doilea pe care il cumpar, are o consistenta mai tare, rezista mult pe buze, pigment puternic, paleta variata de culori. Pretul este de 19.38 lei in  Auchan la standul de cosmetice. Mi-as lua muuuulte nuante, insa imi dau voie numai dupa ce mai termin din ceea ce am. Minus primeste ambalajul, foarte kitch, care se si jupoaie foarte urat precum ce la la Oriflame de mai sus. 



Nici acum nu am terminat toata colectia, precum am spus preferatele mele sunt creioanele de buze si mai nou mi-am cumparat un Lip Stain de la ELF, dupa ce le-am vazut la Choco si sunt foarte incantata de el, insa precum am mai spus, ma opresc aici deocamdata. 

Sunt foarte curioasa, voi cum procedati cu rujurile voastre, le folositi pana le terminati chiar de tot, adica pana la fundul recipientului folosind pensula pentru buze sau doar pana la baza superioara, atat cat permite aplicarea?  Eu recunosc ca nu "sap" niciodata dupa produs, desi la unele rujuri acolo e circa o treime din el :P

Va pup! 

37 de comentarii:

  1. Eu nu am resuit sa folosesc nici macar jumatate de ruj si tu intrebi daca sap dupa produs? =))
    Si ca te linistesc, sa nu ti se mai para multe rujuri, eu am peste 40. Crede-ma ca nu le mai stiu numarul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai o colectie impresionanta de rujuri,eu nu ma pot mandri decat cu doua,si acelea mostre!
    De lipstain-ul de la ELF si eu sunt incantata,tocmai ce mi-am mai dat comanda de doua si le astept cu nerabdare.
    Te pup,imi place mult cum te machiezi,ai niste ochi minunati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahah, stiu ca tu ai peste 40, am vazut intr-o postare, insa mie mi se par prea multe cele peste 20 pe care le am eu, e vorba de cateva sute de lei acolo si am mustrari de constiinta deja... :P Eu chiar m-am hotarat sa scap de o buna parte din ele consumandu-le, sper sa si reusesc, oricum nu mai am de gand sa cumpar altele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Descude sa ne arati si noua culorile la lip-stain-urile tale, sunt foarte curioasa, pe site chiar nu-ti dai seama ce nuante sunt...
    Machiajul e cu Sleek Sunset! :) Am pus-o ieri la treaba... :P

    pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am in jur de 10 rujuri dar nu am terminat nici unul inca :D Parca nu vor sa se consume :))
    PS : Imi place foarte cum iti sta cu rujul de la Channoine si cel de la Oriflame - Sweet Clementine . Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  6. iti sta minunat cu toate...si nu ai multe :)))...stai linistita...eu le desfac pe toate si ma dau dupa cum am chef...dar mi-e lene sa le scobesc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Super! MY Fav sunt 3 si 12 :D Rujurile Rimmel Color Show Off sunt grozave :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu reusesc sa termin niciodata un ruj!! :(

    RăspundețiȘtergere
  9. @It's Friday Somewhere, la 10 vreau sa ajung si eu sa ma mentin acolo, pentru bugetul meu nr acesta mi se pare de bun simt. Acum am prea exagerat, stiu ca in comparatie cu alte fete am putine, insa pentru mine e prea mult.
    Tie iti plac cele care mie imi plac cel mai putin din lista mea :P
    Te pup!

    @Coco, si mie mi-e lene sa le scobesc recunosc. Cum spuneam probabil sunt putine pentru unele fete, pentru mine, cand le convertesc in bani mi se par prea multe...

    @Krista, 3 si 12 sunt chiar rujurile pe care am reusit sa le termin si sa le recumpar. :)

    @Dora, te cred, insa postarea asta, pe mine m-a provocat sa incerc sa le consum pe toate sau, ma rog, 10 din ele... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac toate dar in mod special 8 si 9 cu care cred ca mi-ar sta si mie bine :P.

    Nu stiam de lipstain de la Elf, sa ni-l arati si noua, sunt curioasa cum e.
    Eu am putine rujuri, pana in 10 cred, la fel si glossuri...deci sunt linistita ;)). Aveam impresia ca am multe :D.

    Nu am terminat niciodata un ruj, pur si simplu il arunc dupa o perioada indiferent cat mi-a placut...daca simte nascul meu ceva in neregula la revedere! Am aruncat si ruj nou, abia desfacut pentru ca sunt sigura ca era vechi, era un rosu superb dar cum sa ma rujez cu el daca miroasea urat?!

    RăspundețiȘtergere
  11. ...si 5 imi place foarte mult, mai ales TU in poza si felul cum ti-ai conturat ochii peste nuanta aia superba de mov-rozuliu :X..
    Te pup tare!

    RăspundețiȘtergere
  12. 8 este cel pe care il ai si tu, iar 9 nu te sfatuiesc sa-l cumperi, culoarea este frumoasa, insa calitatea lasa muuult de dorit.
    Recent am descoperit si eu lip stain-ul, Descude are si ea, culoarea pe care o am eu sigur o sa-ti placa, o asortez cu creionul nostru Flormar. Promit ca-l prezint intr-o postare. Astept si de la Descude o postare cu mai multe culori.

    Off, stiu cum e cu aruncatul, in mod periodic fac curat in cosmetice si atunci atat de multe...off, am de gand sa fac ceva in sensul asta si sa ma eficientizez un pic, trebuie sa cumparam numai ceea ce avem nevoie si sa incercam sa le si folosim... :P

    Poza de la nr 5 am mai postat-o si in Visiniu de catifea, acolo mi s-a parut ca se vede cel mai bine culoarea.
    Te pup si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. pentru mine indiferent ce ruj porti,esti superba! xxx

    RăspundețiȘtergere
  14. Postarile acestea sunt preferatele mele. Realizez cat de mult te schimba rujul. Vad ca ai rujuri de calitate. Vreau sa iti recomand un ruj care este foarte ieftin si pe care il iubesc : Farmasi- gama True Color. Incearca-le daca ai ocazia.... Mie imi plac nuantele 20,02,29...etc. Tu esti foarte frumoasa, iti sta foarte bine cu oricare :)

    RăspundețiȘtergere
  15. ah, stai sa mai zic ceva :) Ti-ar sta grozav cu rujul Yves Rocher- Couleurs Nature no. 05. Eu l-am cumparat impreuna cu revista femeia. Mda, ce ma mai distrez gandindu-ma cu ce ti-ar sta tie bine:)) Te pup. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc foarte frumos, am acolo de toate felurile, cele mai scumpe in general le primesc nu prea imi place sa dau mai mult de 20 de lei pe un ruj, si la 20 de lei chiar trebuie sa fie bun.
    Sa stii ca Farmsi nu am incercat, m-am tot uitat la ele, insa nu mi-am cumparat niciodata.
    Promit insa ca o sa incerc gata True Color, insa, dupa cum am promis mai sus, vreau sa raman cu 10 in medie, pana atunci trebuie sa consum ceea ce am. Mumltumesc frumos pentru sugestie si pentru aprecieri! pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. :)) Ce tare esti! Mai gasesc inca la standuri revista cu rujul?
    O sa ma duc la magazinul YR sa vad despre ce e vorba, acum m-ai facut curioasa...off, ce femei suntem... :)))

    RăspundețiȘtergere
  18. Iti sta foarte bine cu toate pentru ca iti evidentiaza ochii. Cel mai deosebit mi se pare primul, cel de Clarins. Imi plac postarile de genul asta, cu multe poze cu tine <3 :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, inca il mai gasesti. Eu am vazut revistele la mic.ro si la inmedio ;)

    RăspundețiȘtergere
  20. Ehheei. 1 si 6 imi plac si mie .
    Te-am tzucat.

    Eu am 2 rujuri si fac cu ele tot felul de amestecuri :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc, Maria, e fain primul, insa nu l-as cumpara niciodata, nu as putea da atatia bani pe un ruj. :p
    Ma gandeam ca poate se deschide greu o postare de genul cu multe poze...ma bucur ca iti place! Te pup!

    Simona, chiar o sa ma uit maine sa vad daca mai gasesc si eu. Merci, pupici! :)

    Sakura, pe mine 6 nu ma prea incanta, e foarte sclipicios, insa nu se vede asa de bine in poza.
    Tu ai doua rujuri pentru ca esti o femeie decenta, peste 20 cum am eu acum deja e exagerare, pentru bugetul meu cel putin...
    Si stiu ca tu ai de gand sa iti faci propriile tale rujuri, asa ca astept sa vad ce anume creezi...
    pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. wow, ai o colectie chiar impresionanta. Eu am doar 5 sau 6 rujuri si nu-mi cumpar unul nou decat cand epuizez inca unul sau doua. Cel mai mult imi place cum iti vine culoarea rujului de la Alix Avien (am si o slabiciune pentru rosu-oranj) si ultimul , preferatul tau. Daca vrei ceva asemanator culorii aceleia, incearca nuanta 08 de la Farmasi- costa 12 lei si este minunat- eu sunt chiar impresionata de calitatea sa ;)

    RăspundețiȘtergere
  23. esti foarte dragutza si toate nuantele te prind perfect :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc, fetelor, voi incerca si Farmasi cu siguranta, insa numai dupa ce mai termin din cele pe care le am deja.
    Va pup! :)
    O saptamana minunata va doresc tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Rujurile ca rujurile, dar tu esti o dragutica :) Eu in ultimul timp m-am enervat cand am ajuns la concluzia ca imi sta mai bine fara culoare pe buze ;)) Pe tine observ ca te prind foarte bine si culorile mai stridente!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  26. Probabil tie iti sta bine cu nuante nude, care mie nu prea imi vin. :) Recunosc ca imi plac nuantele mai stridente, insa tonuri neaparat calde.

    Te pup si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce nuante frumoase ai!Cel mai mult imi place cel rosu!Este fantastica culoarea dar si textura.

    Rozurile acelea nude iti fac buzele senzuale iar cele in nuante mai aprinse le fac de-a dreptul apetisante :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt de acord cu Ela :P.
    Am vazut ca seamana putin cu rujul meu dar mi-a fost lene sa verific eticheta :D. In poza ta se vede "glossuit", ai dat cu altceva peste el?

    RăspundețiȘtergere
  29. Oh, toate sunt super!Cred ca al 3-lea e preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ela, intr-adevar, este un ruj de calitate nu am ce sa spun, sta foarte bine lipit de buze si nu le usuca totusi, insa cand ma gandesca cat costa...l-as mai cumpara pe cel de la Oriflame, din postarea precedenta mai bine. Te pup! :)

    Federova, nu am dat cu nimic, poate de la aparat, ca mai schimba realitatea, plus ca il mai are o colega de birou si la ea arata altfel, la mine altfel si la tine altfel :P Depinde mult de culoarea tenului cred...
    Te pupacesc!

    Multumesc, Alina, acela este rujul pe care l-am cumparat de cele mai multe ori in viata mea, ce-i drept se si consuma foarte repede, insa vara pe acesta il port cel mai mult.
    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  31. al doilea si al treilea imi place cel mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc, Alina, precum am mai zis, al treilea este si cel mai cumparat de mine :P

    RăspundețiȘtergere
  33. si eu am strans ca un soricel o groaza de chestii pentru buze,preste 50 la numar:))insa n am mai cumparat niciunul de vreo luna..inafara de carmexul de la sensiblue,caci era la oferta:)) acum sunt in perioada de stand by:))doar consum:) foarte frumoase celede la lady ..nu am comandat niciodata,insa mi ai facut pofta:))

    RăspundețiȘtergere
  34. Si eu sunt in aceeasi perioada, mi-am promis solemn ca Sleek va fi ultima achizitie in materie de cosmetice si ca de acum numai voi consuma, NU MAI VREAU SA CUMPAR NIMIIIIIC! :p
    Si tu nu te lasa influentata de produsele mele Lady's. Ai voie numai dupa ce termini ceea ce ai cumparat deja. :P

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  35. Mie imi plac al treilea, al patrulea si ultimul :X Oricum sunt super toate sa le folosesti sanatoasa! :D

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!