"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 23 decembrie 2011

Gel de dus Zero Anian (review)


In urma cu doua saptamani am primit spre testare, unul dintre produsele nou intrate pe site-ul Triodeluxe, si anume Gelul de dus Zero - Anian.

L-am folosit in fiecare zi pana acum si astfel pot sa va povestesc cateva lucruri despre el.
De foarte mult timp nu am mai folosit niciun gel de dus, ci numai sapunuri naturale, cunoasteti predilectia mea spre acestea, in detrimentul gelurilor de dus, insa era timpul sa mai diversific putin, iar acest gel de dus “cuminte” cu pielea a fost potrivit pentru debutul unei “noi povesti de dragoste”.

Asadar, ce spune eticheta: “Noul gel de dus 0% Anian Skin Care contine doar ingrediente esentiale pentru ingrijirea pielii, avand un puternic efect hidratant, datorita continutului ridicat de glicerina. Este exact ceea ce are nevoie pielea pentru a fi curata si sanatoasa. 0% parabeni, 0% coloranti, 0% fenoxietanol si 0%flatati”

Produsul de prezinta sub forma unui gel destul de dens, incolor cu miros proaspat, placut, nu foarte intens, ambalat intr-un recipient clasic, de 750 ml.

Intr-adevar, cum se poate observa pe lista de ingrediente, este bogat in glicerina, aceasta aflandu-se pe locul al treilea, imediat dupa nelipsitul SLS SLES din componenta oricarui gel de dus, astfel incat efectul hidratant este justificat.
Restul de ingrediente va las pe voi sa-l analizati, eu nu sunt foarte priceputa.


Efectul sau pe pielea mea a fost unul pozitiv, intr-adevar pe tot parcursul folosirii pielea mi-a ramas la acelasi nivel de hidratare, practic nu am simtit nicio diferenta fata de sapunurile naturale, in sensul vreunei tendinte de uscare si mai intensa a pielii ( pielea mea este de felul ei foarte uscata, iar un produs de curatare prea agresiv intensifica acest aspect ). Evident nici nu a reusit sa mi-o hidrateze suplimentar, insa pana acum niciun produs de curatat nu a reusit acest lucru, insa de aceea exista uleiurile si laptele de corp, nu? :P

Produsul in sine este destul de dens, este necesara o cantitate foarte mica pe buretele de dus pentru a face spuma abundenta, ceea ce denota caracterul sau economic.
Daca va place sa va umpleti baia de arome delicioase, atunci acest produs nu este unul potrivit voua, mirosul sau este unul proaspat, fresh, foarte placut, insa unul discret, nu il va simiti decat pielea vostra si mai putin atmosfera din jur.
L-am folosit pe intrg corpul, adica si in zona intima si nu am simitit nicio senzatie neplacuta de iritare sau uscaciune. Pentru mine este important ca sapunul/ulei/crema/gelul de dus sa fie bland si cu aceasta zona a corpului, dat fiind faptul ca de vreo doi ani am renuntat la a mai folosi un produs special pentu zona intima, astfel incat orice produs de curatare, pentru a-mi fi pe plac, trebuie sa treaca si aceasta proba. Asadar gelul de dus Anian Zero a trecut si acest test!!

Concluzia mea in urma folosirii acestui gel de dus : este un produs care curata eficient pielea, este bland cu aceasta, o parfumeaza discret, este economic si nu provoaca iritatii, deshidratare sau alte neplaceri pentru piele (inclusiv zona intima)

Nu uitati ca reducerile de 5% si 10% de pe site-ul Triodeluxe continua pana la data de 31 decembrie 2011.

Denumire produs: Gel de dus Zero 
Marca: Anian
Termen de valabilitate: 12 luni
Cantitate: 750 ml
Pret: 22 lei (18 lei la promotie inca 7 zile)

*Acest produs a fost primit spre testare.


Acesta a fost ultima mea postare inainte de Craciun, voi reveni saptamana viitoare, pana atunci insa, va doresc ca Nasterea Domnului sa va gasesca alaturi de cei dragi, in pace, armonie si liniste sufleteasca. 
Nu uitati ce sarbatorim cu adevarat in aceasta perioada a anului. 

Va pup si va imbratiez cu drag! 

11 comentarii:

  1. Gelul asta de dus nu are SLS, ingredientul acela e SLES, nu este nici pe departe la fel de iritant ca si SLS. Nu sunt experta la ingrediente, si in general ma intereseaza ingredientele din creme nu dintr-un produs pe care il clatesc, dar am observat cativa iritanti pe la sfarsitul listei, sa bu-ti dauneze pe termen lung folosit in zona intima.
    Craciun fericit si tie, Simona!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Coconut, am modificat, nu mi-am dat seama de prescurtare. :)
    Te pup! Sarbatori fericite! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, Coco!
    Craciun fericit si tie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eram curioasa de aces gel de dus dar oricat de pozitiva ar fi parerea ta despre el tot nu l-as cumpara ;)). Si tot vina ta e sa stii :D. Mi s-a pus pata pe sapunul de galbenele de la tine, vreau sa-l folosesc si pe corp asa ca mi-am mai comandat unul, a sosit ieri :P.

    Te imbratisez cu drag si doresc Craciun fericit alaturi de cei dragi! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu mai folosesc acum sapun decat pentru fata, am cu propolis tot de pe site-ul acela, pentru corp o sa-mi ajunga o vesnicie acest gel de dus, chiar mi-am notat ziua inceperii folosirii pentru a evalua si durata de folosire in timp ( de fapt cam asa fac cu toate produsele cosmetice) :p
    Ma bucur ca ti-a placut asa de tare sapunelul de la mine si ti-ai si facut unul cadou de Craciun :P
    Te pup, draga mea, Craciun fericit iti doresc si eu, liniste si armonie in familie! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, sarbatori binecuvantate iti doresc.
    te colind. daca vrei :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Suna bine!Great review!Craciun fericit, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulumesc frumos, fetelor, va pup si va imbratisez cu drag!
    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  9. Good ideas and wonderful pictures!

    http://paquetevistasbien.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!