"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 12 decembrie 2019

Rujul roșu, un must-have al oricărei femei| Melkior Blood Collection A II




Sunt de părere că indiferent de vârstă, statut social, stil vestimentar și alte criterii care ne definesc, orice femeie ar trebui să aibă rujul ei roșu. Cred cu tărie că nu există femeie și fizionomie căreia să nu i se potrivească un ruj roșu, iar cine are această impresie, înseamnă că nu a reușit să găsească acea nuanță potrivită. 
Mie mi-au trebuit câțiva ani buni să-mi fac curaj să port roșu pe buze, de fiecare dată când aplicam un astfel de ruj aveam mereu impresia că mă poartă el pe mine și nu eu pe el, și asta din cauza personalității mele de om care preferă să stea pe margine și nu se implică în vâltoarea acțiunii. Pe măsură ce m-am maturizat, mi-am dat seama că am numeroase instrumente la îndemână pentru a-mi ascunde slăbiciunile și pentru a-mi activa resorturile psihologice care să mă determine să acționez exact așa cum îmi doresc în circumstanța dată, fără frică, fără emoție. Rujul roșu reprezintă unul dintre aceste instrumente, alături de un parfum ales cu mare, mare atenție și alte câteva artificii de-ale femeilor.


În ultima vreme, dacă mă urmăriți pe instagram, ați văzut că am tot purtat și promovat un ruj Melkior lansat în luna noiembrie. Este vorba una dintre cele patru variante Blood Collection - un concept foarte interesant și unic lansat de Melkior - 4 rujuri roșii inspirate de cele 4 grupe sanguine și ambalate în mici flacoane asemănătoare acelor binecunoscute vatacutaine din laboratoarele de recoltare. 

Eu am primit în campania de testare pentru bloggeri, nuanța A II, corespunzătoare grupei mele de sânge, ceea ce se traduce printr-un roșu clasic, potrivit pentru mai multe tipologii, subtonuri ale pielii și culori ale părului. L-am purtat foarte mult pentru că dincolo de culoare, îmi place el în sine, ca textură, saturație, calitate. 
Ca nuanță cred ca B III este cu subton oranj și mai potrivit, poate nu neapărat pielii, ci  mai degrabă preferințelor mele. Intenționez să îl achiziționez pe viitor, dar aș vrea să ajung la un stand Melkior mai întâi și să testez toate celelalte trei nuanțe. 


După cum spunem mai sus, înainte de nuanță și look-ul deosebit, am fost cucerită de calitatea acestuia. Este un ruj lichid extrem de saturat în pigment, este necesară o singură atingere cu aplicatorul pentru a îmbrăca perfect buzele într-o culoare puternică
Textura este foarte plăcută, catifelată,se întinde frumos, fără urme inestetice. Este nevoie de un creion pentru contur, eu personal nu am reușit să trasez un contur perfect fără ajutor, fiind foarte pigmentat se vede imediat orice mică nesiguranță a mâinii. 
Poate pentru o persoană mai experimentată sau pentru buze mai bine definite și conturate, este posibil o aplicare simplă, însă eu nu reușesc fără un creion de contur ajutător. 
În prezent am unul de la Nyx pe care obișnuiesc să îl folosesc cam pentru toate rujurile mele roșii. 
După aplicare se usucă mat, însă nu este perfect rezistent la transfer (un pic, un pic tot rămâne pe șervețel dacă ștergi buzele) și nici nu rezistă toată ziua precum alte rujuri din aceeași categorie. Dar vine cu marele avantaj că nu usucă deloc buzele, chiar nu îl simt deloc agresiv din acest punct de vedere și tocmai de aceea nu m-am sfiit să abuzez de el în ultima perioadă. 
Am început de ceva vreme să prefer o textură mai puțin rezistentă, dar mai prietenoasă cu buzele și încerc să merg pe astfel de variante. Chiar dacă nu rezistă de dimineața până seara, mi se pare mai important să nu-mi deshidrateze peste măsură buzele și să se șteargă de pe buze într-un mod plăcut, fără să te facă să arăți ridicol. Prefer așadar o reaplicare la nevoie.



Rujul roșu îl puteți găsi în toate cele 4 variante în magazinele fizice Melkior și online pe site-ul acestora - link către produs → Ruj lichid Melkior Blood Collection
Din punctul meu de vedere îl consider un produs de calitate superioară care își merită pe deplin fiecare bănuț. Nu trebuie decât să descoperi care dintre cele 4 subtonuri ți se potrivește ție.

Pe site găsești mereu reduceri atractive, cadouri la anumite promoții, dacă te abonezi la newsletter ai reducere 20% la prima comandă, transport gratuit la comenzi de minim 69 de lei  (12.90 lei sub acest prag) și uneori este gratuit indiferent de valoarea comenzii (există și zile cu astfel de oferte). 



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

14 comentarii:

  1. iil am, l. am primit cadou, iil adoor, e genial, imi sta super bine, nu ma asteptam, imi doream o culoare asa indrazneata dar nu aveam curaj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, eu am tot zis ca e potrivit pentru oricine, ma bucur ca mi se confirma :D

      Ștergere
  2. Un ruj cu o nuanta foarte frumoasa, il am si eu si abia astept sa o port in seara de Craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici ca poti face o alegere mai buna pentru o seara asa de speciala :D

      Ștergere
  3. Ador rujul asta. Il port continuu, de cand l-am primit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu unul din cele patru rujuri din aceasta colectie si il ador.

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am purtat si eu zilele trecute si mi-a placut tare mult cum arata pe buze

    RăspundețiȘtergere
  6. Rujul are o nuanta frumoasa, dar mi se pare ca formula nu e aceeasi ca la lip stainuri, acesta se cam ia de pe buze cu usurinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am specificat si eu ca nu e super rezistent, dar nu mi se pare ca se ia foarte repede. Oricum eu am cam inceput sa renunt la rujurile foarte rezistente, nu mai reusesc sa hidratez buzele ca lumea dupa ce le folosesc :(

      Ștergere
  7. Este superb acest ruj,îmi place nuanță.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine iti sta cu el, eu inca nu am gasit un ruj rosu despre care sa zic ca imi sta bine

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!