"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 9 decembrie 2019

Cum să fii stylish cu halatul roșu extra soft lady-line.ro

Eu nu sunt neapărat genul de femeie căreia să îi placă pijamalele confortabile, de bumbac sau plușate, cu printuri vesele, colorate, și nici papucii pufoși de casă în care să-mi afund picioarele în serile răcoroase de iarnă, îmi plac mai degrabă abordările ușor sofisticate, cu croieli feminine care urmăresc discret linia corpului și care pun în valoare personalitatea, pentru că eu sunt de părere că o femeie trebuie să se simtă confortabil cu ea însăși în toate ipostazele vieții sale, inclusiv acasă, în intimitatea propriului său cămin, indiferent dacă acolo există o pereche de ochi care să o vadă și să o admire, sau se găsește într-un moment din viața ei, în care doar oglinda este cea care îi cunoaște secretele. 

Toată multitudinea de lucruri mărunte și aparent superficiale ale vieții sunt combustibilul care alimentează această fantastică capacitate a unei femei de a se adapta oricărei situații și de a fi performantă pe toate planurile existenței sale. De la parfumul preferat, rujul roșu, manichiura impecabilă, părul mereu proaspăt spălat și până la alegerea pijamalei, cămășii de noapte sau a neglijeului, toate fac parte dintr-un ritual complex cu importante valențe psiho-emoționale, pe care doar o altă femeie le poate înțelege cu adevărat. 

Și totuși, atunci când devii mamă prioritățile se schimbă, iar confortabil începe să se refere tot mai mult la funcționalitate, devenind o experiență senzorială și mai ales vizuală percepută tot mai slab. 
Eu încă nu-mi încălzesc picioarele reci cu botoșei pufoși de iarnă, dar tentația unui halat plușat, călduros și confortabil m-a prins de mult timp, iar modelul Vienetta Soft and Pure Cozy de la lady-line.ro s-a mulat perfect pe dorințele mele. Aș fi putut alege o culoare neutră, cuminte și discretă, însă femeia din mine încă țipă după roșu, iar acestă obsesie cromatică  continuă să mă urmărească în toate alegerile mele stilistice. 



Așadar, iată superbul meu halat roșu Vienetta pe care vi l-am arătat în story săptămâna trecută și pe care îl port deja cu mare drag. Este un halat de casă din pluș moale Welsoft și tare plăcut la atingere. Mi-am ales mărimea S, adică un model micuț care mie (173 cm) îmi ajunge undeva pe la jumătatea coapsei și îmi îmbracă frumos corpul, așezându-se exact așa cum mi-am dorit, nefiind foarte larg. Totuși, dacă vă doriți ca modelul să cadă puțin mai lejer, eu vă recomand mai degrabă un M.

Este delicat și feminin prin culoare și croială, dar vesel și jucăuș prin printul de pe interiorul reverelor, broderia de pe buzunarul lateral reprezentând un cățel (Teckel pare) și urechiușele negre de pe glugă.


Fiica mea a făcut o pasiune pentru el și încearcă să mă determine zilnic să i-l cedez ei, deși din categoria pijamale pentru copii i-am ales și ei un model foarte frumos - o pijama  copii Barbie roz fucsia din două piese: bluză cu mânecă lungă și pantaloni lungi, ideală pentru acest sezon. Pijamaua este din bumbac 100%, de bună calitate, originală marca Barbie, cu licență, iar fiicei mele îi place tare mult, fiind încântată atât de rozul puternic saturat, cât și de printul viu colorat de pe piept. Toate acestea însă nu o fac să renunțe la halatul meu, că deh, de ce să nu aibă două piese frumoase, dacă se poate. Eram probabil mai inspirată dacă îi alegeam și eu halat de pluș, mai ales că sunt pe site câteva modele foarte frumoase de halate copii, inclusiv un frate mai mic al propriului meu halat roșu, cu printul de pe revers pe exterior și cu aceleași urechiușe de cățel pe glugă Cute Doggy.


Revenind la halatul meu de baie roșu, mai vreau să subliniez ceea ce am spus și în instastory și anume faptul că mi-a plăcut foarte mult felul în care a venit împachetat acest articol, vedeți imaginea în colajul de mai sus. Cred că ar putea reprezenta un cadou foarte reușit pentru orice femeie, impactul vizual la prima interacțiune este foarte puternic, cel puțin eu am fost foarte impresionată când am deschis cutia și l-am văzut atât de moale și pufos, legat cu panglică satinată.


Am studiat puțin oferta de pe site și pot să zic că mie mi-au plăcut foarte multe articole ale acestui brand Vienetta, inclusiv pijamale - feminine și delicate, în culori uni, cu printuri discrete, stilizate. Dar evident, acestea corespund propriilor mele preferințe, pe site puteți găsi pijamale damă într-o multitudine de stiluri, pentru toate gusturile, sezoanele și categoriilor de vârstă. 
Am văzut și câteva cămăși de noapte care mi-au atras atenția, dar și papuci de casă, halate și pijamale bărbați. Oferta este foarte mare și foarte variată, fiind imposibil să nu găsești ceva pe gustul și stilul tău. Categoriile sunt foarte bine organizate, există filtre și descrieri amănunțite pentru fiecare produs, astfel încât, dacă citești cu atenție, ești sigur 100% de ceea ce vei primi acasă.

Așadar, pentru mine, experiența lady-line.ro a fost una foarte reușită și sunt mulțumită de ambele alegeri.



Vouă vă plac halatele pufoase, purtați astfel de articole?



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

25 de comentarii:

  1. Arata super bine halatul, asa moale si pufos, pare de foarte buna calitate. Nu prea port in general halat dar parca ma faci sa imi schimb parerea 😜 O sa intru pe site sa ma uit 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E asa de confortabil, si usor de imbracat in orice context. SIgur ti-ar placea :)

      Ștergere
  2. Ce frumos e halatul. Eu nu am niciunul, in schimb am niste pijamale faine de la Lady Line.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am pijamale, dar am vazut vreo doua care mi-ar placea si mie. :D

      Ștergere
  3. Exact aceeasi pijama cu Barbie am luat-o pentru fetita mea. Si eu am doua perechi de pijamale de la ei, sunt superbe si calitative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, am mai vazut-o la cineva, cred ca fetelor le place tare modelul acesta de pijama :D

      Ștergere
  4. Ador hainele pufoase ! Foarte dragut halatul tau !

    RăspundețiȘtergere
  5. halat nu am purtat pana acum, dar parca si mie imi plac pijamalele mai feminine. mai am vreo doua cu personaje animate, pentrtu copilul din mine, ca eu ma maturizez mai greu :)).
    uimitor, rosul a castigat mult teren in ochii mei in ultimii doi-trei ani :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, si tu cu rosu, colega?! Nu as fi zis...dar ma bucur sa aud :P Mie imi plac doar anumite nuanțe si pentru aminte haine sau accesorii. Unele chestii rosii nu as putea sa le port.

      Ștergere
  6. Nu prea port halaturi prin casă, dar îmi place să am unul pufos pentru atunci când ies din baie, al tău e foarte drăguț

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, e perfect acesta si pentru a iesi din baie, minunat chiar! :D
      Ma bucur ca iti place!

      Ștergere
  7. Arata minunat acest halat. Imi plac mult halatele pufoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie de acum, mi se par foarte confortabile in sezonul rece :)

      Ștergere
  8. Halatul este prietenul meu de incredere in serile reci de iarna, unul rosu mi-ar trebui in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, eu nu stiam ca sunt atat de confortabile aceste halaturi, il port foarte des de cand l-am primit. :)

      Ștergere
  9. Da, imi plac halatele moi si pufoase, am unul, nu la fel de pufos ca al tau, din molton. Iarna e nemaipomenit de bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, te cred, eu nu am stiut pana acum ca poate fi asa de confortabil :P

      Ștergere
  10. Chiar dacă ador halatele, dețin doar unul care nu mai este in cea mai buna forma. Văzându-l pe al tău, mi-am dat seama ca ar fi cazul să-mi comand și eu un mic cadou de Crăciun de la mine pentru mine 😅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zis eu ca nu e o ideea rea asta de cadou, iar daca e pentru tine cadoul, e si mai bine :P

      Ștergere
  11. Folosesc si eu halat pufos prin casa doar ca nu este atat de sexy ca al tau. Te prinde tare bine culoarea rosie si modelul te avantajeaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, asta e fain la acest halat, ca e si feminin si jucaus in acelasi timp. Chiar ma simt super confortabil cu el!

      Ștergere
  12. imi placee mult😍👌 si pijamua fetitei este fosrte frumoasa sa le purtati sănătoase

    RăspundețiȘtergere
  13. Este superb halatul și roșu te prinde de minune.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!