"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 13 octombrie 2019

Noutăți Paula’s Choice, octombrie 2019

În ultima perioadă pe site-ul Paula’s Choice au fost lansate numai produse super interesante care mi-au mărit considerabil wishlistul pe partea de skincare. 
Ultimele produse din această toamnă se anunță a fi la fel de intresante:





1. Super Hydrate Overnight Mask este o mască hidratantă cu extracte de plante nordice, peptide, alge și Reishi care hrănește pielea, o repară în profunzime și redă vitalitatea tenului tern. 

2. Clear Purifying Clay Mask este o mască purificatoare și matifiantă cu argilă și minerale care calmează iritația pielii și ajută la reducerea erupțiilor acneice.

$&
"#!
!
3. Defense Triple Algae Pollution Shield formează o barieră invizibilă pe suprafața pielii pentru a hidrata și a proteja împotriva poluanților din aer. În plus, algele protejează pielea de efectele luminii albastre emise de dispozitivele electronice cu ecran.


Așadar, acestea sunt cele trei lansări Paula’s Choice din această toamnă. Eu recunosc că cel mai tare mă face curioasă serul din gama Defense. Se autodescrie ca fiind un gel cu textură cremoasă care hrănește și conferă luminozitate pielii și care îmi amintește de un alt produs din gama Defense, un gel souffle pe care pur și simplu l-am adorat -  Nightly Reconditioning Moisturizer . Mai multe despre acest produs și despre cum l-am folosit eu, puteți citi în acest articol.


Ce spuneți de cele trei noi produse? Vă tentează vreunul?

***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

3 comentarii:

  1. Am cumpărat deja o miniatură Super Hydrate Overnight Mask și-mi place foarte mult pe post de cremă de seară. E prea bună astfel, mi-ar părea rău s-o risipesc aplicând prea mult produs și ștergând surplusul la final. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, dreptate ai, clar la fel as folosi-o si eu. De altfel am avut si eu doua pliculete de masca (alta decat asta) si la fel le-am folosit, pe post de crema :)))

      Ștergere
  2. nu cunosc personal acest brand :) dar mereu am auzot numai de bine

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!