"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 31 august 2019

7th Heaven Renew You - noi măști de față cu ingrediente de top

Măștile de față 7th Heaven îmi sunt cunoscute de mulți ani, încă de când se găseau pe piață sub denumirea de Montagne Jeunesse. Am încercat mai multe variante, mai ales cele cu argilă, pe care le-am considerat preferatele mele, dar asta până când am făcut cunoștință cu gama nouă Renew You!

Prin această nouă gamă, consider că 7th Heaven a trecut la un alt nivel în ceea ce privește îngrijirea pielii prin intermediul măștilor de față

Nu doar ambalajul este nou și atractiv la aceste produse, după cum bine se poate observa, ci întreg conceptul după care sunt gândite este schimbat și mult îmbunătățit. 

Așadar, luna trecută am avut ocazia să primesc aceste 4 măști, într-o campanie de promovare prin intermediul blogurilor de beauty, și mare mi-a fost bucuria să găsesc 4 produse pe care le-am folosit cu drag, curiozitate și interes. 
Dintre cele 4 variante primite, 3 sunt produse chiar în Coreea, ceea ce întărește ceea ce am spus mai sus, și anume faptul că noile măști de față sunt structural gândite altfel și mult îmbunătățite. Că dacă nici coreenii nu se pricep la măști de față...! 
Se știe prea bine faptul că asiaticele au o adevărată obsesie pentru aceste produse în cadrul rutinei lor de skincare și au inventat tot felul de variante, extrem de complexe din punct de vedere a ingredientelor și care mai de care mai interesate. 

Dar, ca să nu divaghez prea mult, acestea sunt cele 4 variante 7th Heaven Renew You: 

  • Mască hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure
  • Mască de față cu foită de aur 24k pentru fermitate
  • Mască Pro Age pentru echilibrarea profundă a pielii
  • Mască gold pentru ochi cu Q10 și extract de boabe de soia

Prima mască pe care am testat-o cu mare entuziasm, fiind de altfel și preferata mea, a fost Detox & Replenish Hydrogel Mask, o mască pentru minimizarea porilor și pentru hidratarea tenului. Mi-am dat seama imediat ce am scos-o din ambalaj că, cel puțin din punct de vedere a texturii, va fi o experiență foarte plăcută. 

Masca cu cărbune și 7 tipuri de fructe de pădure este compusă din două părți, ceea ce facilitează aplicarea pe față. Abundă în produs, are consistență gelatinoasă și conferă o senzație de revigorare extrem de plăcută. Da, seamănă cu produsele coreene foarte mult și mi-a plăcut foarte mult acest lucru. 

Se aplică pe fața curată și se lasă să acționeze minim 20 de minute. După expirarea timpului pe față rămâne un strat de produs care se masează până la absorbția completă. M-am simțit exact ca la un tratament complex cu produse pe bază de acid hialuronic și colagen, cam asta este textura produsului. 


Masca folosită, încă umedă, am aplicat-o pentru zona decolteului. 
În cazul feței mele a fost nevoie de ușoare ajustări în zona ochilor și la bărbie (am detensionat-o puțin cu ajutorul foarfecei pentru a sta perfect lipită de piele). 

Mi-a plăcut extrem de mult senzația de hidratare pe care mi-a conferit-o tenului, de prospețime și de revigorare, dar și acea senzație de fermitate pe care o caut eu la astfel de produse. Nu am simțit efecte sesizabile pentru porii din zona T. 
Mi-a plăcut și datorită faptului că nu am regăsit niciun miros puternic de parfum, nici la deschidere și nici după aplicarea pe față, deși are în compoziție ceva parfum la finalul listei. 

După o astfel de mască, pentru un ten mixt sau gras nu cred că mai este nevoie de niciun alt produs aplicat ulterior, iar pentru un ten uscat se poate sigila cu o cremă emolientă pentru un ritual complet de îngrijire. 
Aș cumpăra-o din nou cu certitudine!



➤ 24k Gold Firming Sheet Mask este o altă mască produsă în Coreea și face parte din categoria sheet mask - o mască textilă cu aur de 24k, infuzată cu aminoacizi, extracte vegetale, acid hialuronic, alantoină etc. 


Este indicată pentru redarea fermității și pentru hidratare, ceea ce din nou, îmi place tare mult cum sună. Are și ea parfum, și chiar dacă nu este la finalul listei, ca în cazul măștii de mai sus, se află totuși după cea de-a doua jumătate a listei și nu deranjează atunci când este aplicată pe ten. 



Singura mască dintre cele 4, care este produsă în Marea Britanie, este Pro Age Deep Skin Balance - o mască pentru echilibrarea profundă a pielii. Este o mască de tipul sheet mask - o foiță de bambus infuzată cu panthenol, ulei de argan, vitamina E, aloe vera, ceai verde etc. Este singura dintre cele 4 care are parfum destul de sus în listă.



➤ Gold Radiance Eye Masks este masca pentru zona ochilor care țintește cearcănele, pungile și pielea deshidratată, având în compoziție coenzima Q10, panthenol, extract din boabe de soia, acid hialuronic, vitamina E etc. Parfumul este ultimul din lista de ingrediente. 
Tipurile acestea de măști sunt cele mai ușor de folosit, mi-ar plăcea să am zilnic în rutină un astfel de produs. Este simplu de aplicat chiar și înainte de machiaj și foarte ușor de îndepărtat pentru un efect de ochi revigorați. 





Așadar, acestea sunt cele 4 măști 7th Heaven Renew You - un concept total nou care mie, personal, îmi place foarte mult. Le găsiți în supermarket-uri la raionul cu produse pentru îngrijirea pielii. Le recomand, chiar consider că merită încercate. 






Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

15 comentarii:

  1. ma tenteaza masca pentru fermitate. masca mea preferata tot de la 7th heaven e, cu argila neagra si carbune :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea pentru fermitate e infuzata cu foarte mult produs, se poate folosi de doua ori, pentru ca efectiv ai irosi enorm de mult produs daca o pui o singura data. Am scris pe instagram inspresiile mele despre ea. Eu recomand cu incredere gama aceasta noua, sunt altceva... :)

      Ștergere
  2. Imi plac foarte mult măștile lor,pe aceste inca nu le am incercat, sgur sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mult mai faine decat precedentele, sigur vei fi impresionata! :)

      Ștergere
  3. Si eu le folosesc, nu doar pe acestea cam toate de la 7th heaven si imi plac foarte mul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti plac anterioarele, sa vezi ce faine sunt astea, total altceva :D

      Ștergere
  4. Varianta hydrogel m-ar tenta si pe mine. O sa ma uit dupa ea pe rafturi ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e preferata mea, dar si celelalte sunt super, oricare ai lua-o iti va placea. Mai ales ca tu esti obisnuita cu produsele coreene, sigur tr vor impresiona aceste masti

      Ștergere
  5. Multumesc pentru recomandare :) Le caut si eu sa vad cum vor face treaba la mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit si eu o parte din mastile lor si ma impac tare bine cu ele. Mi se par de vis

    RăspundețiȘtergere
  7. Masca pentru ochi vreau sa o încerc, cu prima ocazie o voi cumpara și eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti va placea, mai ales ca are suficient de mult produs incat sa aplici si pe gat si pe restul fetei :)

      Ștergere
  8. dintre toate detox mi-a placut cel mai mult, vreau sa imi mai iau cateva bucati cand prind oferta la dm

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!