"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 19 martie 2019

Fiolele cu acid hialuronic Anian de pe triodeluxe.ro

Precum știți de atâta timp, sunt fidelă consumatoare a produselor Anian încă din anul 2011, nu îmi lipsesc niciodată din baie keratina lichidă și|sau unul dintre bifazicele deja celebre, iar mai nou îmi completez rutina de îngrijire a părului cu produse marca Tresemme, comercializate de același magazin on line triodeluxe.ro


Anul trecut însă am avut ocazia să primesc și un produs pentru îngrijirea tenului și anume cutia cu cele 7 fiole cu acid hialuronic Anian

Fiecare fiolă conține 1 ml de produs corespunzător unei singure aplicări, deci o cutie înseamnă o săptămâna de tratament, dacă doriți să le folosiți în mod intensiv sau le puteți aplica ocazional pentru un ușor efect instant de fermitate (de exemplu înaintea unui eveniment). 

Acidul hialuronic din compoziție se regăsește sub formă de hydrolized hyaluronic acid, un derivat de acid hialuronic de calitate superioară. 
Vorbim despre o moleculă de dimensiuni mai mici decât cea a acidului hialuronic pur, ceea ce îi permite acestuia să acceadă mai adânc în piele, livrând astfel o cantitate mai mare de apă. Folosit cu regularitate, totul se traduce printr-un efect de netezire, piele mai fermă, mai plină și strălucitoare. Adică acel efect pe care îl creează acidul hialuronic și despre care vă tot vorbesc eu aici și pe instagram, motivul pentru care eu consider că acest ingredient este indispensabil în orice rutină de îngrijire a tenului, indiferent de condiția pielii, vârstă sau alți factori. 
Datorită capacității sale de a atrage apa în piele și a o menține, acidul hialuronic și derivații săi sunt considerate a fi ingrediente de top cu efect de hidratare, antioxidant, antiîmbătrânire și de reparare a pielii (în caz de arsuri, răni, urme de acnee etc). 


Pe lângă hydrolized hyaluronic acid, fiolele Anian mai conțin și 

  • o peptidă - hexapeptide-9, cu rol antiîmbătrânire, de reparare a pielii și de stimulare a producției de colagen (alt ingredient de care mă declar îndrăgostită și dependentă, începând cu anul trecut), 
  • o proteină din soia - hydrolyzed soy protein, ingredient provenit din culturi nemodificate genetic, cu acțiune antioxidantă, de uniformizare a culorii tenului și de diminuare a semnelor de îmbătrânire cutanată,
  • glycerin (glicerină) - un ingredient de top cu puternic rol de menținere a nivelului optim de hidratare a pielii, precum și de refacere și protejare a barierei naturale a pielii. 

Nu conțin parfum, parabeni și niciun fel de ingredient cu potențial iritant, deci eu personal le consider a fi sigure chiar și pentru pielea sensibilă. 

Așa cum v-am mai spus în repetate rânduri, recomand aplicarea oricărui produs cu acid hialuronic pe tenul curat și umezit cu apă sau loțiune tonică, spray termal etc. Acest lucru este important pentru că acidul hialuronic, așa cum am menționat mai sus, atrage apa în straturile profunde ale pielii, iar în lipsa acesteia se poate produce un fenomen invers, adică acela de deshidratare. Se continuă cu crema obișnuită cu spf, dacă fiola este folosită ziua, sau serumul și|sau crema de seară, după caz. 

Produsul este incolor, nu are niciun fel de miros și are o textură foarte ușor uleioasă. Mie o fiolă îmi ajunge pentru o aplicare pe întreaga față, inclusiv zona ochilor, și pe gât până peste bază. Așa cum am menționat mai sus, îl aplic pe tenul umezit cu tonic, apoi pulverizez apă termală, las să se absoarbă bine în piele și mai pulverizez o dată. Aplic următorul produs din schema de îngrijire din ziua respectivă.
Este compatibil cu orice fel de serum sau cremă aplicate ulterior. 



Cutia cu fiolele Anian cu acid hialuronic o puteți găsi pe site-ul triodeluxe.ro 



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

10 comentarii:

  1. Fiolele cu acid hialuronic sunt preferatele mele, momentul meu de rasfat, le aplic seara, dar dimineata am o piele minunata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar sunt curioasa de ceea ce pot face aceste fiole cu tenul meu. Multumesc pentru recomandare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat niciodata acid hialuronic, dar sunt curioasa de efectele lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat niciodata acid hialuronic, chiar sunt curioasa de efectele lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred că am folosit vreodată produse cu acid hialuronic, chiar mi-a atras atenția aceste fiole, o să le cumpăr și eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat niciodata fiole cu acid hialuronic. Chiar mi-ai starnit curiozitatea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am sa le incerc si eu! Chiar am nevoie de asa ceva! Multumim pentru recomandare😘

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac tot felul de tratamente pentru ten, iar Acidul Hialuronic chiar face minuni pentru ten. As incerca si de la Anian, fiindca am folosit produse in trecut de la ei si mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  9. le-am avut acum doi ani si mi-au placut :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa le incerc si eu. Am inceput sa apreciez si eu fiolele cu produse minune si serurile miraculoase

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!