"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 12 decembrie 2018

Rutina mea de îngrijire a părului în 2018

Rutina mea de îngrijire a părului în anul 2018 a fost una foarte simplistă. Dat fiind faptul că parul meu nu mai are nevoi speciale, îmi este tot mai simplu să am grijă de el și să găsesc produse care să îmi satisfacă nevoile.
În prima parte a acestui am am folosit un șampon (cel mai des această variantă) pentru păr gras și un balsam de păr Tresemme, dar de prin vară am trecut la varianta din imagine și mă declar foarte mulțumită de rezultate. 


Așadar, în prezent pentru îngrijirea părului meu, folosesc:
  • Șampon nutritiv și regenerant Tresemme Botanique cu ulei de cocos și aloe vera
  • Mască de păr nutritivă și regenerantă Tresemme Botanique ulei de cocos și aloe vera
  • Keratina lichidă Anian cu colagen și acid hialuronic
Da, de 8 ani de zile sunt fidelă keratinei lichide, acum folosesc varianta aceasta cu colagen și acid hialuronic și îmi place noua formulă foarte mult. O aplic pe părul umed, înainte de a folosi uscătorul de păr. Este obligatoriu ca ea să fie folosită cu o sursă de căldură ca să își facă efectul, altfel nu este recomandată utilizarea ei. Pentru că nu reușesc să mă usuc mecanic de fiecare dată când mă spăl pe cap, nu o mai folosesc la fiecare spălare, însă e prezentă în rutina mea în continuare. 

Gama Tresemme cu ulei de cocos și aloe vera a fost primită din partea triodeluxe.ro și recunosc că la început mi-am pus câteva semne de întrebare cu privire la compatibilitatea pe care ar putea-o avea cu părul meu, dat fiind faptul că eu nu sunt mare fan uleiuri vegetale pentru îngrijirea părului. Deși toată lumea fuge de siliconi, mie îmi priesc măștile de păr cu diferite tipuri de siliconi în compoziție și le aleg mai mereu în detrimentul celor pe bază de uleiuri. Totuși, nu masca îmi punea probleme, ci șamponul Tresemme care după uleiul de cocos din lista de ingrediente, m-am gândit că mi-ar putea îngrășa părul. 
Din fericire, nu am dat de un șampon foarte nutritiv, onctuos și bogat în uleiuri, ci mai degrabă un șampon light cu aloe vera care i se potrivește de minune părului meu normal cu ușoare tendințe de îngrășare. De când l-am introdus pentru prima dată în rutină a rămas  singura mea opțiune și l-aș recomanda părului normal și gras pentru o curățare eficientă, fără să stimuleze îngrășarea părului. Flaconul uriaș de 700 de ml asigură o utilizare de lungă durată. 

Masca de păr Tresemme este mult mai hrănitoare, uleiul de cocos este chiar pe a patra poziție în lista de ingrediente și mai are în plus și un extract din fructul de cocos, ambele cu efecte de hrănire profundă a părului. Mai posedă în primele poziții și un ingredient antistatic - stearamidopropyl dimethylamine, care este binevenit pentru orice tip de păr. 
Eu o distribui pe lungimea părului de la vârfuri spre rădăcină (fără a atinge scalpul) și încerc să o las să acționeze cât de mult pot, uneori nu reușesc mai mult de două minute, alteori mai trag de timp, dar am observat că rezultatele sunt cu atât mai bune, cu cât o țin mai mult. 
După uscare părul capătă ținută și aspect sănătos, nu rămâne moale și lipsit de personalitate, așa cum mi se întâmplă de obicei de la produsele care abundă în uleiuri vegetale. 
Nu conține siliconi, parabeni și coloranți, dar ambele produse miros frumos a cocos. 

Le puteți găsi pe site-ul triodeluxe.ro (aveți linkuri afiliate mai sus).


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

3 comentarii:

  1. Si mie imi plac produsele TREsemme. :)

    Craciun fericit si sarbatori minunate iti doresc!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Victoria! Cu intarziere: la multi ani cu bucurie si visuri implinite! Te imbratisez!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!