"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 31 iulie 2018

S-a deschis Kiehl's la Timișoara!

Marți, 24 iulie, am participat împreună cu mai mulți bloggeri timișoreni, la deschiderea primului magazin Kiehl's din Timișoara, un brand mult așteptat și aici de către iubitoarele produselor de îngrijire a pielii și cunoscătoare a tradiției și filozofiei Kiehl's.

Evenimentul a fost unul foarte drăguț, multă lume interesată de produse s-a aflat la deschidere, s-au testat multe texturi și s-a discutat ore bune despre skincare și rutine de îngrijire a pielii. 
O insulă frumos amenajată la intrarea în micul magazin, a permis o interacțiune mult mai apropiată cu produsele Kiehl's, pentru că fiecare invitat, și oricine a fost interesat, a avut ocazia să participe la o diagnoză de ten, cu recomandarea unei rutine de îngrijire în funcție de rezultate
Am participat și eu, desigur, mi-a fost făcut un test pentru determinarea tipului de ten și un altul pentru aflarea gradului de hidratare al acestuia. Pe baza rezultatelor am primit o rutină personalizată pentru nevoile pielii mele. Unele dinte ingredientele recomandate se aflau deja în rutina mea, de altele am luat aminte la consultație, iar unele, cu produsele aferente, desigur, m-au făcut tare curioasă și le-am trecut pe wishlist. 
Pe baza recomandărilor am primit și câteva eșantioane pentru a putea testa mai bine textura produselor și a mă informa acasă cu atenție despre compoziția lor. 

Centrul de diagnoză este deschis în mod permanent, așa că vă invit să mergeți să să aflați care este situația tenului vostru în momentul de față, iar după ce considerați că ați remediat problemele care vi-au fost depistate, reveniți pentru o nouă evaluare. Eu așa voi face, sunt curioasă dacă în toamnă gradul de hidratare al pielii se va îmbunătății. 

Despre Kiehl's nu știam mare lucru, l-am descoperit anul acesta datorită articolelor din comunitatea de beauty blogging (care nu mă lasă să rămân pe din afară cu nimic ce ține de skincare), iar la eveniment am avut ocazia să aflu mai multe lucruri și să cunosc câteva produse, urmând acum să studiez brandul în particular pe zona de ingrediente active și recenzii. 

În mare vă spun că povestea sa a început în anul 1851 în Cartierul East Village din New York de la o farmacie tradițională, care încet, încet s-a dezvoltat în ceea ce astăzi numim Kiehl's. 
Produsele sunt gândite pe mai multe direcții de interes (îngrijire ten, corp, păr și produse pentru bărbați) și au la bază ingrediente naturale, atent selecționate. 



Din cele pe care le-am testat eu la eveniment mi-au atras atenția câteva formule simple pe care mi-ar plăcea să le încerc (cum e această cremă), unele mi s-au părut destul de parfumate (de la uleiurile esențiale din compoziție), iar pe altele le-am studiat doar după ingrediente și m-ar tenta (aici intra această masca cu argilă) , dar cel mai mult mi-a plăcut acestă loțiune tonică

Așadar, dacă sunteți din Timișoara vă invit să descoperiți noul magazin Kiehl's la parter în incinta Iulius Mall, amenajat într-un spațiu mai redus ca dimensiuni, dar asta doar până în luna noiembrie, când va fi amenajat magazinul permanent. Nu uitați să vă testați și tenul la centrul de diagnoză. Iar pentru cele care nu aveți Kiehl's în oraș, există varianta cumpărăturilor online pe site-ul oficial



***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu





2 comentarii:

  1. Popa Oana-Gabriela2 august 2018 la 08:47

    Ma bucur ca sa deschis un nou magazin Kiehl's❤️❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes2 august 2018 la 13:11

    Daca voi ajunge pe la Timisoara voi face o vizita acestui magazin.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!