"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 16 iulie 2018

Canmake Mermaid Skin Gel - cremă spf 50 pentru ten gras, fără aspect uleios sau albicios

Canmake Mermaid Skin Gel - părerea mea




În prezent am mai multe creme cu spf pe care le folosesc pentru protejarea feței de acțiunea nocivă a soarelui, dar ca textură Canmake Mermaid Skin Gel este de departe preferata mea. Cum lesne v-ați dat seama este un produs asiatic cu spf 50 ambalat într-un recipient simplu de tip tub, de doar 40 de ml. Cantitatea este foarte mică pentru o folosire zilnică, în condițiile în care, pentru o protecție optimă, este necesar 2.5 ml de produs pentru față și gât, deci un tub se consumă foarte repede. 


Canmake Mermaid Skin Gel - ingrediente


Ce îmi place foarte mult la acest spf este faptul că, deși textura este foooarte light, Canmake Mermaid Skin Gel nu conține alcool!! 
Are atât filtre chimice cât și minerale, zinc oxide și titanium dioxid, asigură atât protecție UVB cât și UVA completă, prin zinc oxide si BisEthylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Tinosorb S). 
Vă las aici link către cosdna cu lista de ingrediente, dacă doriți să o verificați!


Canmake Mermaid Skin Gel - textura 


Și dacă tot vorbeam sus de textură, aflați că acest spf este absolut grozav. Nu am mai întâlnit la niciun alt produs o textură atât de light și de ușor de aplicat. Este o cremă-gel cu fine particule care reflectă lumina, dar care nu se observă absolut deloc pe ten (mă speriasem inițial), o consistență mai degrabă apoasă decât cremoasă, se absoarbe foarte repede în piele fără să lase film gras. Nu face scămițe în combinație cu alte creme|seruri aplicate anterior, iar pentru machiajul aplicat deasupra constituie o bază excelentă. 

Partea mai puțin plăcută a acestui produs o constituie însăși textura aceasta grozavă, care absorbindu-se atât de repede și de frumos în piele, nu te face să simți că ar proteja atât de bine pe termen lung. Practic simt prea puțin acea peliculă de protecție pe care ar trebui să o creeze un spf ca să te protejeze de razele nocive ale soarelui. Din acest motiv am decis să îl folosesc doar în anumite circumstanțe, cum ar fi ieșirea afară după-amiaza sau purtarea lui la anumite evenimente unde îmi doresc un machiaj cât mai bine realizat, iar o bază cum este Canmake Mermaid Skin Gel este ideală pentru a păstra fondul de ten în siguranță cât mai mult timp. 

L-aș purta în afara sezonului rece atunci când nu petrec foarte multe ore afară în orele cu soare puternic și aș alege altă variantă pentru sezonul de vară sau atunci când aș fi obligată să stau multe ore afară în soare. 

În concluzie, deși nu este perfect, Canmake Mermaid Skin Gel este un produs care îmi place enorm de mult și intenționez să îl păstrez mereu în rutină. L-am cumpărat de două ori de pe ebay la un preț cuprins între 11 - 13 dolari. 


Aș îndrăzni să afirm că trebuie musai încercat măcar o dată!



***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!