"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 18 iunie 2018

7th Heaven lansează măștile de față cu cărbune! | Open the Black Box!



La începutul lunii, 7th Heaven mi-a făcut o surpriză foarte plăcută - sub solganul ”Open the Black Box!”, mi-a trimis o cutie neagră  care promitea o experiență inedită cu elemente de relaxare și bună dispoziție. 
Știam că va fi vorba despre măști de față, dar nu aveam nicio idee despre cum va fi gândită campania Black Box, deși mă așteptam la ceva interesant pentru că 7th Heaven a dat mereu dovadă de creativitate și inspirație în modul de prezentare al produselor sale. 
Așadar, ambalate într-o cutie neagră (desigur) măștile 7th heaven au venit însoțite de o carte (cum să nu te bucuri?!) și un pahar perfect pentru o limonadă cu ananas așa cum îmi place mie să savurez vara pe șezlongul din grădină, totul garnisit cu muuulte confetti (pentru a bifa cu succes și partea de bună dispoziție).



Cartea mea este Eu sunt Malala, a cărei autoare Malala Yousafzai a câștigat Premiul Nobel pentru Pace în anul 2004. Nu am apucat încă să o citesc, doar am răsfoit-o puțin, dar mă bucur nespus să o am în bibliotecă, am programat-o pentru următorul concediu. 


Noua gamă de măști de față 7th Heaven din cutia neagră primită de mine sunt gândite în mai multe variante, toate având la bază cărbunele negru. Din câte am observat eu, cărbunele negru este un ingredient aflat în trend în momentul de față, multe branduri având produse care îl au în compoziție. 


Ce rol are cărbunele negru în îngrijirea pielii? 

Cărbunele este un ingredient natural folosit de mii de ani în tratarea diferitelor afecțiuni atât intern cât și extern, fiind non toxic și fără potențial iritant. În industria cosmetică este folosit pentru curățarea în profunzime a tenului, fiind ideal pentru curățarea porilor obstrucționați de sebum și impurități. 


Acesta este practic și rolul acestor măști de față 7th Heaven - curățarea porilor în profunzime și îndepărtarea impurităților, a murdăriei și a excesului de sebum și vin în două variante:
- măști de față 7th Heaven cu cărbune negru Peel-off:
  •     Charcoal peel-off (Cleansing and Detoxifying)
  •     Charcoal + Black Clay peel-off (Deep Pore Suction)
  •     Charcoal + Black Sugar peel-off (Deep Pore Detox)

- măști de față 7th Heaven cu cărbune negru și argilă
  •     Charcoal Mud (Detox away oils and impurities)


Vestea și mai bună legată de măștile 7th Heaven este de legată de faptul că noile măști se pot găsi de acum și în varianta la tub, precum se vede mai sus, pentru o utilizare mult mai facilă și de lungă durată. Eu am primit o varianta peel-off cu cărbune negru și o variantă cu argilă, cu nămol de la Marea Moartă, mai exact. Flacoanele au 100 de grame și chiar dacă le utilizați pe întreaga față și decolteu, tot o să vă ajungă mult timp. 

Ideea de bază a campaniei 7th Heaven a fost una foarte simpatică: aplică-ți una din măștile 7th Heaven cu cărbune negru, citește o carte în timp ce savurezi o limonadă rece. Relaxează-te în timp ce masca lucrează pentru curățarea în profunzime a tenului tău, iar apoi clătește

Cu o combinație ușor diferită de ingrediente adiacente, eu am ales varianta Charcoal Mud, cea mai potrivită pentru tenul meu, printre altele cu început de cuperoză pe anumite zone. Acesta are în compoziție mai multe tipuri de argilă (Bentonite, Kaolin, Illite - Mediterranean Clay), Pumice (pudră de rocă vulcanică), pudră de coajă de nucă și pudră de cărbune și nu conține alcool denat ca celelalte variante, însă are câteva tipuri de parfum. 

Am aplicat-o doar pe zona T, acolo unde am probleme cu porii și excesul de sebum și, am lăsat-o vreo 20 de minute, până s-a întărit, și am îndepărtat-o cu apă călduță și un prosop de față umezit. 
Am urmat cu loțiunea tonică pentru reechilibrarea ph-ului și cu un ser ușor pentru a conferi pielii o infuzie de ingrediente benefice. 


Măștile cu argilă sunt foarte benefice pentru tenurile grase sau mixte cu pori dilatați, alături de un bha și un ulei de curățare a tenului. Acest trio ajută la curățarea în profunzime a porilor fără să fie nevoie de folosirea instrumentului de extracție sau de orice altă metodă mecanică de extracție a punctelor negre|albe, după cum explică în mărturiile sale celebra bloggeriță Fifty Shades of Snail. Eu sunt parțial de acord cu ea, dar în plus aș mai adăuga și un produs potent bogat în niacinamide. Așadar, din punctul meu de vedere, pentru curățarea și micșorarea porilor, rutina ar trebui să conțină:
- bha minim 2%
- ulei de curățare 
- mască cu argilă
- niacinamide
Iar ritualul ar trebui folosit o dată pe săptămâna, cu aplicarea produsului cu niacinamide zilnic, pentru rezultate vizibile. 

Măștile peel-off nu sunt potrivite tenului meu, după cum am menționat mai sus, de obicei acest tip de măști au alcool în compoziție, iar eu nu mai folosesc de foarte mulți ani produse de îngrijire a tenului cu acest ingredient în formulă, indiferent de tipul|textura|modul de folosire al acestora. 

Dar indiferent de tipul acestora, toate măștile din cutia neagră, adică cele pe bază de cărbune, sunt destinate tenurilor grase sau mixte, cu exces de sebum, puncte negre și|sau acnee.  Le găsiți foarte ușor pe rafturile supermarketurilor în foarte multe variante, pentru toate tenurile și  toate așteptările! Sunt produse cu ingrediente naturale, nu sunt testate pe animale și sunt aprobate de Vegetarian Society. 

Pentru a fi la curent cu noutățile, vă invit să vă abonați la pagina de facebook 7th Heaven!

Voi le-ați încercat? V-ar tenta măștile 7th Heaven?


***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu

8 comentarii:

  1. Valeria Chertes21 iunie 2018 la 18:09

    Nu am incercat aceste masti dar as fi tentata sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa lansez un concurs in curand, poate ai noroc pe pagina mea :)

      Ștergere
  2. Popa Oana-Gabriela21 iunie 2018 la 18:27

    Inca nu am incercat nicio masca 7th Heaven dar am auzit ca sunt foarte bune. Ma tenteaza varianta cu castraveste sau carbune activ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi lansa in curand un concurs cu masti cu carbune si poate ai noroc :)

      Ștergere
  3. dead sea mud ma tenteaza, chiar am fozt zilele trecute la cumpaaturi si am vazut varianta asta in tub dar am prea multe masti sa mai termin din ele si dupa imi iau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi, tu chiar ai o multime, tine-te de ele sa le consumi :P

      Ștergere
  4. Interesante aceste masti,eu am incercat doar cateva.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!