"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 10 mai 2018

Provocarea Sanosan - despre viața mea de mămică, despre schimbare, dragoste și împlinire


 9 zile de viață - cele mai mici piciorușe
pe care le-am atins vreodată
De mult timp am vrut să scriu un articol special despre cea mai frumoasă perioadă din viața mea, despre timpul prezent și despre ce înseamnă să fii cu adevărat împlinită ca femeie, din perspectiva mea. 
S-a scurs mai bine de un an de zile de atunci și nu am găsit niciodată momentul potrivit, dar luna aceasta Sanosan mi-a trimis o invitație cât se poate de directă – aceea de a povesti despre ce a însemnat pentru mine să devin mamă. Pentru că da, de mai bine de un an deja, după cum probabil știți, sunt mama unei minuni pe nume Adnana. 
Minune, miracol, binecuvântare nu e mult spus, ci reprezintă atribute pe care le înțelegi pe deplin abia după ce devii părinte și trăiești la cote inimaginabile emoția fiecărei mici transformări prin care trece puiul tău, fără să le mai poți percepe ca pe lucruri firești, așa cum probabil obișnuiai să o faci până la momentul respectiv, studiind ceilalți bebeluși din jurul tău.



Sunt mamă...


Dar minunea a început din burtică, de când am zărit la ecograf micuțul punct pulsând de viață și s-a intensificat la prima mișcare certă pe care am simțit-o în săptămâna 17 de sarcină. De acolo a început cea mai frumoasă călătorie a vieții mele, cea mai frumoasă așteptare pentru cea mai importantă întâlnire pe care Dumnezeu mi-o pregătise – aceea cu fiica mea. Am mărturisit tuturor că pentru mine sarcina a fost o perioadă minunată, plină de împlinire interioară și de conștientizări profunde. Mi-a schimbat percepția despre viață, despre cei apropiați mie, dar și despre mine însămi. Mi-am înțeles într-un sens mult mai profund locul în raport cu tot ceea ce mă înconjoară, am reușit să-mi percep într-un mod mult mai corect adevărata dimensiune, să înțeleg ce înseamnă în sens creștin iubirea de sine și să mai domolesc din pulsațiile egoului. Contrar a ceea ce spune fiecare femeie însărcinată cu care am discutat, eu mi-aș fi dorit să mai păstrez minunea în burtică pentru încă cel puțin jumătate de an. Conexiunea care se formează între mamă și puiul ei în timpul sarcinii reprezintă o experiență irepetabilă, unică, după care, ca mamă, probabil o să tânjești întreaga viață. Îmi strâng fiica în brațe în prezent și îmi umplu ființa cu mirosul ei unic, dar parcă nu reușesc nicicum să o fac să redevină pe deplin doar a mea, așa cum a fost timp de 9 luni, cât am purtat-o în pântecul meu. De asta îmi e dor câteodată și parcă încă mai trăiesc durerea separării.

După ce puiul tău vine pe lume, lucrurile încep să se succeadă cu o repeziciune incredibilă și cumva, în mod natural, fiecare temere pe care o trăiai în sarcina, dispare. Eu nu am ținut niciodată un bebeluș mic în brațe și îmi era teamă că nu voi știi cum să fac asta, mă frământa teribil gândul acesta alături de alte zeci. Așadar, primul bebeluș pe care l-am luat în brațe a fost fiica mea și cumva, în mod natural, ea a încăput și s-a potrivit perfect în brațele mele neexperimentate, a fost de acolo. Încet, încet mi-am dat seama că voi reuși, voi putea și eu, așa cum au putut atâtea mame de mii de ani, pentru că totul vine în mod natural, cu acceptare, cu emoție, cu dragoste.

Au fost multe momente de panică, de incertitudine, de oboseală teribilă, de frică profundă și cu siguranță ele vor continua pe tot parcursul vieții pentru că, de îndată ce ai acceptat să devii mamă ai semnat un contract de responsabilitate pe viață, pe care nu-l vei putea rezilia niciodată și nici nu îi vei putea schimba termenii. Dar peste tot transcende sentimentul suprem – dragostea. Și nu, nu e vorba despre niciun fel de dragoste pe care ai experimentat-o vreodată, nu se aseamănă cu nimic din ceea ce ai trăit până atunci, e o dragoste mai mult decât profundă, o legătură indestructibilă care se naște din cele mai adânci foruri ale ființei, o dragoste imposibil de controlat, de măsurat, de domolit, de stăvilit. Și conștientizarea aceasta, pentru fiecare femeie în parte, mamă de acum, vine în mod diferit – se instalează treptat cu prima clipă în care faci cunoștință cu mica minune și crește în dimensiune cu fiecare clipă petrecută cu puiul tău în brațe, sau din contră, după perioada de derută și oboseală din primele săptămâni de la naștere, se dezlănțuie peste tine ca o furtună și te împresoară și te umple și te reconectează cu prezentul. Oricum ar fi, mai devreme sau mai târziu, fiecare mamă înțelege cu adevărat ce înseamnă semnificația unui clișeu prea des folosit – dragostea necondiționată.


Mamă și blogger


În prezent asta fac toată ziua și mare parte din noapte – am grijă și încerc să-mi cresc fiica așa cum pot eu mai bine, punând în slujba asta întreaga mea experiență de viață, instinctele proaspăt dobândite de mamă, informațiile pe care le culeg din diferite surse și medii, și mă străduiesc să o fac cât mai bine posibil, să minimizez greșelile, să nu le repet și să mă accept pe mine așa cum sunt eu, cu limitele și cu întreg potențialul meu, sperând nu doar că voi reuși sa cresc un copil, ci că voi reuși sa formez un adult echilibrat din punct de vedere fizic, mental, emoțional și spiritual.

Mare parte a timpului meu i-l dedic ei, așa cum este și firesc, dar în același timp încerc să nu uit că sunt și femeie, și soție, și fiică și prietenă și mă străduiesc să depun energie în toate aceste direcții. Nu îmi iese mereu, e și normal, dar mă chinuiesc și depun eforturi în mod constant.

Pe blog scriu mult mai rar, dar încerc să mențin calitatea articolelor și cumva mi-am comutat centrul de interes pe instagram. Îmi e mai ușor să răpesc o clipă să urc o poză sau să scriu o postare scurtă despre un produs de pe telefon, dar încet, încet voi reuși să redevin mai activă și aici.

Am redus din timpul cu machiajul, de care eram dependentă emoțional și mă axez mai mult pe partea de #skincare în încercarea de a-mi păstra un ten cât mai sănătos în condițiile unui timp foarte redus de somn și nu e lucru ușor, vă spun. Probabil ați observat că în ultima vreme, cel mai mult scriu despre produse de îngrijire a pielii.

Desigur, atenție în acest sens îi asigur și Adnanei, pentru că și pielea bebelușilor și a copiilor trebuie îngrijită cu mare atenție și corespunzător vârstei. Încă de la naștere am folosit mai multe game de îngrijire, inclusiv uleiuri vegetale naturale, fără adaos de uleiuri minerale sau conservanți, dar nu am putut adopta rutina aceasta pe termen lung, bebelușa mea fiind una foarte activă și fără drag de masaj și răsfăț cu iz de spa.  În prezent avem câteva produse cărora le-am rămas fidelă și le pot prezenta într-un articol separat, dacă există dorință în acest sens.


Sanosan - produse blânde pentru îngrijirea pielii delicate a bebelușilor


Despre Sanosan am acceptat să scriu pentru că mi-a plăcut invitația de a vă povesti despre experiența mea de mamă la nivel de transformare emoțională și a constituit impulsul de care aveam nevoie ca să pot așterne sentimentele mele aici, dar și pentru că am făcut deja cunoștință cu brandul de dinainte și îi cunoșteam calitatea.

piele sensibila, spuma de curatare, gel de dus, sampon

Produsele Sanosan sunt produse în Germania, au o tradiție de peste 35 de ani și nu conțin parabeni, siliconi și uleiuri minerale. Gama Pure + Sensitive au fost testate de Spitalul Universitare Charite si Berlin și poartă marca ECARF – Fundația Centrului European de Cercetare a Alergiilor.
La baza produselor Sanosan (cu excepția gamei Pure + Sensitive) stau două elemente comune
  • Uleiul de măsline organic
  • Proteinele hidrolizate din lapte
Ambele au rol de protecție a pielii, de hrănire și de reducere a iritațiilor.

Sanosan are o plaja de produse foarte, foarte largă. Nu cunoșteam acest aspect dinainte, recunosc, și am fost foarte uimită când am primit pliantele de prezentare, să descopăr o multitudine de produse grupate pe diferite categorii. La raft se pot diferenția ușor după culoare, astfel:
  • Albastru – curățare
  • Roz – îngrijire
  • Portocaliu – schimbarea scutecului
  • Verde – pure + sensitive
  • Colorat – kids
  • Roz – mama

Gama de curățare cuprinde mai multe produse cu dublu rol: de gel de duș și șampon, și vin sub formă de spumă, loțiune de spălare sau șampon. Toate sunt foarte delicate cu pielea sensibilă a bebelușului și au o textură mătăsoasă, fină, extrem de hidratantă, deloc agresivă cu pielea și vei simți asta de la primul tău contact cu pielea mâinilor.

În gama de îngrijire, Sanosan are ulei, loțiune și cremă hidratantă, toate având la bază cele două elemente comune: uleiul de măsline organic și proteinele din lapte. În general bebelușilor le place masajul de după baie, iar pentru mama contactul cu pielea fină a bebelușului, masându-l cu dragoste, reprezintă un moment plin de afecțiune și plăcere, dar bineînțeles că mai există și bebeluși care nu sunt foarte încântași de experiența spa și preferă brațele calde ale mamei și contactul mai apropiat cu aceasta, așa că mama trebuie să se adapteze nevoilor sale și masajul se face pe repede înainte, pe măsura timpului disponibil. Un produs care se absoarbe mai repede în piele va fi de mare ajutor în acest sens, mie îmi place loțiunea din gama de îngrijire, pentru că, așa cum spuneam mai sus, prințesa mea nu a făcut niciodată vreo pasiune pentru masaj și o mi-a impus o loțiune rapid absorbabilă în piele, dar cu mare putere de hidratare.

lotiune de hidratare Sanosan

La schimbarea scutecului, Sanosan pune la dispoziție șervețele umede, creme pentru eritem fesier pe bază de oxid de zinc sau panthenol. La noi cele mai bune rezultate le-am obținut cu cremele cu un conținut cât mai mare de oxid de zinc și mergem în continuare pe această formulă. Gama aceasta mai conține și pudră cu ulei de măsline organic și alantoină, pe care însă eu personal nu o recomand dacă ea are în compoziție talc (nu am avut lista de ingrediente la dispoziție pentru acest produs, dar trebuie verificată). Consider că cele două formule menționate mai sus sunt alegeri mult mai sănătoase și mai potrivite pentru pielea sensibilă a bebelușilor, în detrimentul produselor pe bază de talc.

 Sanosan - îngrijire specială adaptată nevoilor mamei

O gamă destul de bogată este și cea destinată femeilor însărcinate și proaspetelor mămici. Eu am avut mare grijă în sarcină de pielea mea și chiar dacă o mare parte din vergeturile apărute în această perioadă sunt cauzate de factori genetici, cred sincer că și hidratarea și emolierea puternică a pielii de pe abdomen și șolduri, contribuie la preîntâmpinarea acestor probleme. Am luat destul de mult în greutate, cam 16 kg, dar am reușit să scap fără nicio urmă, ci chiar mi-am îmbunătățit calitatea pielii din zonele unde am aplicat cremă în mod intensiv. Din păcate, după naștere nu am reușit să mențin aceeași rutină, oboseala m-a obligat să fac multe compromisuri, iar partea de cremuire zilnică a fost una dintre primele răsfățuri la care am renunțat, alături de muuulte altele. Acum, de când fetița mea e mai mare, încerc să revin la vechile bune obiceiuri. Așadar, în această gamă, găsiți produse de tipul:
  • Spray antivergeturi
  • Cremă antivergeturi
  • Balsam de îngrijire mameloane
  • Lichid curățare zona intimă
  • Ulei de masaj
  • Tampoane protecție sâni
  • Cremă de duș cu ulei - pe acesta vreau să-l încerc și eu
  • Cremă revitalizantă picioare



Sanosan - Pure + Sensitive - pentru pielea bebelușului cu adevărat sensibilă


O gamă specială, care mie mi-a atras atenția foarte mult este Pure + Sensible, gamă destinată îngrijirii bebelușului, desigur. De ce este specială această gamă? Pentru că este creată și destinată copiilor cu pielea sensibilă, predispusă la mai multe tipuri de alergie. Așadar ea nu conține coloranți, conservanți, parfum, ulei de parafină și din câte văd eu nici proteina din lapte. Din păcate există copii cu alergii la proteina laptelui de vacă, iar marea majoritate a acestora nu pot consuma niciun produs care are în componență lapte animal sau urme ale acestuia, iar produsele de îngrijire a corpului care au în componență acest ingredient, altfel dezirabil pentru piele și păr, ar trebui și ele evitate.
Desigur ea poate fi folosită de orice bebeluș, nu neapărat de unul alergic, atât timp cât doriți să aduceți în rutina sa de îngrijire produse lipsite de posibili iritanți.
Noi nu am încercat încă această gamă, dar am pus-o pe lista pentru următoarea tură de cumpărături, îmi place cum sună descrierea și cred că ne vom înțelege bine cu ea. Ofer feedback în acest sens dacă vă doriți și mai multe informații despre lista de ingrediente. Abia aștept să o studiez!

Nu uitați de cremele cu factor de protecție solară pentru bebelușii mai mari de 6 luni. Ele trebuie să conțină obligatoriu  DOAR filtre minerale (oxid de zinc și titanium dioxid), să nu conțină alcool denaturat și de preferat nici parfum. Hainele UV, pălăriuțele de soare și evitarea expunerii la soare în orele critice, vin, de asemenea, la pachet cu cremele menționate mai sus.
 *****
Produsele Sanosan se găsesc în majoritatea hypermarketurilor și supermarketurilor, la prețuri foarte decente, lucru foarte important de menționat.!!!
Mai multe informații despre gamele puse la dispoziție și tot ceea ce înseamnă Sanosan în ansamblu, găsiți pe pagina de Facebook Sanosan.


La final, dragile mele mămici, eu vă doresc să aveți parte de o vară minunată alături de puii voștri, să vă bucurați de fiecare clipă și să îi țineți mereu în brațe, la pieptul vostru, atât de mult cât vor ei, cresc mult, mult prea repede...


Vă îmbrățișez cu drag!



*********


Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu! Vă aștept!





                               VintageLook


    38 de comentarii:

    1. Cat de frumos ai sriiis. Si mie imi e dor de momentele de cand era bebe in burtica. Tot la 17 saptamani am simtit prima miscare .. Si as fi vrut sa traiesc mai intens primele zile, fara teama pe care am avut-o , nestiind lucruri, si noptile in care ma trezeam sa vad daca mai respira sau nu. Sunt clipe minunate. :)

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Ooo, da, despre noptile acelea cand ma trezeam sa verific daca mai respira nu am scris, de fapt sunt atat de multe momente si trairi pe care nu ai cum sa le descrii intr-un singur articol... Da, te inteleg perfect, si mie mi-ar placea sa pot sa pot derula totul si sa nu mai imi fie atat de frica...dar nu cred ca o sa scapam de sentimentul asta in totalitate niciodata :)
        Iti multumesc frumos pentru vizita! :)

        Ștergere
    2. Foarte frumos scris! Nefiind mamă, nu mă sensibilizează prea ușor textele de acest gen, dar tu ai reușit. Nu pot înțelege toate aceste trăiri, dar încerc să îmi imaginez, mai ales că eu am avut contact cu bebeluși de câteva ori. Chiar acum câteva zile mă minunam de fragilitatea nepoțelei din partea unei verișoare, în timp ce o țineam în brațe.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Imi amintesc perfect de faptul ca nici pe mine nu ma sensibilizau deloc articolele despre copii sau mame, nu intelegeam si nu rezonam cu scriitura respectiva, de fapt nici copii in sine nu ma emotionau prea tare si am avut si contact limitat cu ei. Acum totul s-a schimbat insa :)
        Ma bucur mult ca ai avut rabdare sa citesti, iti multumesc pentru aprecieri!
        Pupici!!

        Ștergere
    3. Ce frumos ai scris! De abia astept sa fiu si eu mamica.

      RăspundețiȘtergere
    4. Ps: mi se pare minunata relatia si conexiunea dintre tine si copilasul tau.♥️

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Iti multumesc mult, Raluca, iti doresc sa ti se intample cand esti pregatita, vei vedea ca nu am reusit nici 1% sa descriu aici trairile pe care le vei avea mai ales in primele luni...e greu, dar e minunat! :)

        Ștergere
    5. ma bucur mult pentru voi, draga mea! sa aveti zile frumoase si sanatoase!
      ma bucur!

      RăspundețiȘtergere
    6. Doamne, cât de frumos ai scris despre această perioadă ❤️

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Iti multumesc mult, Kate, esti o draguta! Imi amintesc cu drag, as putea sa scriu la nesfarsit :P

        Ștergere
    7. Ce frumos ai scris! Parca am simtit din nou toate emotiile cu bebe in burtica, toate trairile...

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Si eu am rememorat totul in timp ce am scris, am resimtit acele emotii de atunci :) Ce bine face pentru spirit o astfel de incursiune printre amintiri :)

        Ștergere
    8. Cat de frumos ai descris totul! Ma bucur ca ai impartasit cu noi aceasta experienta plina de emotii! :)

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Iti multumesc frumos! Am vrut demult sa scriu despre asta, dar nu am avut impulsul necesar pana acum :P

        Ștergere
    9. simo, toate articolele tale sunt scrise din suflet, dar asta a trecut inaintea tuturor! inca o data demostrezi ca esti un om extraordinar, profund, care evolueaza si care se intelege pe sine si experientele prin care trece.

      ca prietena esti de nota 10, asa ca nu ma indoiesc ca esti si vei fi mama 99,99 ideala :). si dau acest procent tocmai pentru ca stiu ca perfectiunea nu exista, dar tu te vei apropia foarte mult de ea.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Oh, ce frumos .... am ramas fara cuvine, ai reusit sa ma emotionezi teribil si sa ma faci sa lacrimez.
        Nici nu ai idee cat de mult inseamana pentru mine cuvintele tale. Apreciez si pretuiesc tare mult prietenia noastra, chiar daca e virtuala.!

        Te imbratisez si abia astept sa impartasim exerientele astea de mama impreuna! :)

        Ștergere
      2. prietenia e prietenie, indiferent unde si cum se naste :). vad ca nu renunti la ideea sa ma vezi cu un copil :)).

        Ștergere
      3. Oooo, Alina, și eu vreau sa te vad in postura de mama! :)

        Ștergere
    10. Un articol superb,mi-ai adus aminte de cum eram eu in acea perioada,amintiri frumoase,va doresc sa aveti sanatate,bucurii si tot binele ,draga Simona!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Doamne ajuta! Iti multumesc din suflet si iti intorc gandurile frumoase! Te imbratisez!!!

        Ștergere
    11. Frumos ai scris!! Felicitări ! Exact p interesul meu 😍😍😍

      RăspundețiȘtergere
    12. Frumos articolul, induiosator!
      Voi testa si eu ceva,vad eu ce, studiez cand am vreme. Acum e maimuta mica pe mine ��

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Multumesc mult pentru aprecieri!
        Recomand gama Pure + Sensitive pentru cel mic si Kids pentru cel mare. Si eu caut prima gama, in Auchan nu am gasit-o inca, de acolo cumpar eu mai des, dar merg si la Carrefour in curand.

        Ștergere
    13. Mariana Petrisor14 mai 2018 la 16:03

      Cat de frumos:-), ma regasesc intru totul in vorbele tale, se pare ca avem experiente si trairi similare ca mamici alaturi de miracolul lor:-). Noi folosim produsele Weleda dar voi incerca si produsele Sanosan. Ma bucur pentru voi si va doresc sa fiti sanatoase:-*

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Ce frumooos! Ma bucur sa aud asta, am incercat sa sintetizez cateva trairi care mi s-au parut mie a fi comune majoritatii mamicilor, dar nu stiam care va fi feedback-ul pana la urma. Ma bucur tare daca cineva a reusit sa se regasesca in ceea ce am scris aici. Mi-ar placea sa ne vedem si sa povestim si live :)
        Te imbratisez!

        Ștergere
    14. Am aflat relativ târziu ca ai o fetița. Nu prea ai arătat asta pe blog. Sunt convinsă ca ești o mama grijulie și foarte iubitoare. Și eu am folosit Sanosan pentru fetița mea la început.
      Doamna care ii făcea masaj i le-a recomandat! M-am împăcat tare bine cu ele

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Da, asa este, am decis impreuna cu sotul meu sa nu expunem fetita pe internet sau cel putin nu inca, mai vedem, deocamdat exclus. Nu am facut prea multa parada cu asta pentru ca imi place ca unele lucruri sa le pastrez in privat si sa ma bucur de ele impreuna cu familia. Emotiile din timpul sarcinii si cele din perioada imediat urmatoare nasterii au fost prea coplesitoare pentru a le impartasi cu cineva. Asa am simtit eu. :)

        Ma bucur mult ca ti-au placut produsele Sanosan, voi acum puteti trece la Sanosan Kids deja :)
        Te puuup!!

        Ștergere
    15. Valeria Chertes15 mai 2018 la 13:42

      Sanosan sunt produse foarte bune, te felicit pentru articol.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Sunt de acord cu tine! Iti multumesc frumos pentru aprecieri! :)

        Ștergere
    16. Foarte frumos și important sa nu lipsesc gama de îngrijire ��

      RăspundețiȘtergere
    17. Simo, stii, tu ai scris articolul acesta minunat se datoreaza nu numai faptului ca ai condei si o sensibilitate aparte... se datoreaza Adnanei! Impreuna l-ati scris! Se simte asta in fiecare silaba, in fiecare sunet! E conceput de o Simona ce gandeste, simte si transmite astfel datorita faptului ca a devenit mama si experimenteaza clipa de clipa sentimentul dragostei neconditionate.
      Te imbratisez, buna si draga prietena! Ma bucur enorm pentru tine... <3

      Ilda

      RăspundețiȘtergere
    18. Ilda, numai tu vezi profunzimi pe care ceilalti nu le vor intui niciodata, iar de data aceasta nici macar eu nu mi-am dat seama, dar recitind textul iti dau dreptate si mi se pare atat de ciudat... :D Intr-un sens pozitiv, desigur! Probabil ca toata viata de acum incolo, de fiecare data cand voi scrie ceva din suflet, va fi de fapt cu participarea Adnanei, pentru ca face parte organica din mine :)
      Iti multumesc din suflet pentru aceasta constientizare profunda, draga mea! Si iti multumesc ca ai avut rabdare sa citesti textul meu!
      Te imbratisez!!!

      RăspundețiȘtergere
    19. Ce frumos ai scris, Simo! Si ce dor mi s-a facut si mie de Eva mea bebelus! :) Cresc atat de repede copiii si noi, mamele, nu reusim sa ne obisnuim cu asta si ne e greu sa-i vedem independenti, ca infrunta viata singuri si ca-si doresc sa zboare cat mai sus! Eu asa simt totul. Imi vad copila tot mai sigura pe ea cu fiecare zi, o vad ca vrea sa exploreze cat mai mult, sa faca totul singura si, desi ma bucura asta si stiu ca acesta este cursul firesc al vietii (si nu incerc deloc sa o opresc, ba chiar o incurajez sa faca ce vrea ea), imi doresc, totusi, sa o tin cat mai mult langa mine. Sunt pur si simplu dependenta de copilul meu, e parte din fiinta mea, din sufletul meu, e toate viata mea si nu stiu cum am reusit sa traiesc inainte de ea! :) Cat priveste produsele Sanosan, le-am vazut recomandate de multe persoane, insa noi folosim de aproape 3 ani gama pentru copii de la Bioderma si mi-e teama sa incerc si altceva. Eva are o usoara tendinta atopica si Bioderma a reusit sa ii mentina pielea perfect hidratata, fina si numai buna de pupat, asa ca nu vreau sa risc si sa incerc altceva. :) Poate mai tarziu, cand va mai creste, ne vom orienta si spre alte produse.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Oo, Andreea, ce frumos ai descris si tu, m-ai emotionat! Asta discutam si noi, sotul meu si cu mine, deseori, oare cum am reusit sa traim inainte e Adnana? Atat de multa bucurie ne-a adus in viata, incat parca ne pare rau ca nu ne-am rugat sa ne-o aduca Dumnezeu mai demult in viata. Si eu savurez fiecare moment cu toata fiinta mea si mi-e groaza de momentul cand incepe gradinita si nu va mai fi langa mine non-stop. Nu stiu cum o sa fie pentru ea, dar eu voi suferi ingrozitor, sunt dependenta de ea din toate punctele de vedere.
        In alta ordine de idei, e foarte bine ca ati descoperit o gama care va multumeste pe deplin, mergeti pe ea in continuare pana mai creste putin si poti sa incerci ceva mai accesibil ca pret, daca consideri ca e ok, evident.
        Te imbratisez de la mamica la mamica :)

        Ștergere
    20. Popa Oana-Gabriela23 iunie 2018 la 20:15

      Nu am incercat produsele lor pentru ca nu am copil mic dar am increderea intotdeauna in recomandarile tale. 🤗

      RăspundețiȘtergere

    Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

    Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!