"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 10 aprilie 2018

Prima comandă Asos în 2018 și prima dezamăgire!

Asos a rămas site-ul meu preferat în materie de cumpărături online atunci când vine vorba despre rochii de ocazie și pantofi. Am multe lucruri deosebite achiziționate de acolo de-a lungul anilor și, dacă stau bine să fac un calcul, cred că cel mai mult am cumpărat pantofi. Pentru că există modele și cu jumătăți de nr, am avut norocul să-mi găsesc pantofi care să îmi vină absolut perfect pe picior, în condițiile în care eu port 36,5. 
De aceea m-am grăbit și de această dată să profit de reducerile generoase de pe site și să-mi cumpăr câteva perechi de pantofi, mai exact o pereche de sandale și două de balerini. 


asos shopping haul

Nu am avut niciodată probleme cu mărimile, știu exact cât port în raport cu măsurătorile de pe site și tot ce am achiziționat până acum de acolo s-a potrivit perfect. De asemenea, pozele postate pe Asos sunt reale 100%, au o grafică impecabilă, se pot vedea detalii legate de textură, culoare și descrierea aferentă pozelor sau filmulețelor cuprinde cam tot ce te-ar interesa despre produsul în cauză. Cam așa văd eu experiența Asos sau așa am văzut-o până în momentul de față pentru că la prima comandă din 2018 am avut parte de o surpriză cam neplăcută. 


asos sandals

➤ Sandalele au venit în cutia lor și au fost primele pe care am pus mână să le încerc. Trebuie să recunosc că am avut un mic șoc când am deschis capacul - sandalele mele portocaliu stins erau de fapt un portocaliu fluorescent. Nu m-am așteptat la asta, le văzusem cu totul altfel pe site. Într-un final, după ce mi-a trecut șocul, punându-le în picior mi-am dat seama că îmi plac la fel de mult ca și cele pentru care mă pregătisem eu mental să le primesc. Numărul este perfect, se așază bine pe picior, iar culoarea nebună este potrivită pentru vară. Mie nu mi-e frică de nicio culoare și pot să port orice cu plăcere, dar recunosc că am fost surprinsă să regăsesc ceva la care nu mă așteptam în colet. 


asos oranj sandals

asos shoes

 În sfârșit, dacă am rezolvat-o cu sandalele și într-un final abia aștept să vină temperaturile potrivite ca să le pot încălța, cu balerinii, care au venit ambalați în pungi individuale, lucru care de asemenea nu mi-a prea plăcut, am fost foarte dezamăgită. Încă de când am deschis punga mi-am dat seamă că este imposibil să îmi fie buni. Și într-adevăr, când i-am încălțat ambele perechi îmi sunt mari cu cel puțin un număr și jumătate. La așa ceva chiar nu mă așteptam, diferența de numere e mult, mult prea mare. 

diferența de numere dintre sandale și balerini

Încă nu m-am hotărât ce fac mai departe, există posibilitatea returului, dar trebuie să văd ce implică acest lucru, dat fiind faptul că magazinul nu este în România. 

Acum nu știu ce să fac pe viitor, deși am avut nenumărate experiențe pozitive, aceasta ultima parcă mi-a cam tăiat cheful de cumpărături pe Asos! 


Voi ce impresii aveți despre acest site?



*********


Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu! Vă aștept!





                               VintageLook


    10 comentarii:

    1. Poate, avand in vedere diferenta de dimensiuni la pantofi care au acelasi numar, ar putea sa inteleaga ca problema e la ei si atunci sa-ti ofere un retur gratuit. Tin pumnii.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Exista optiunea cu retur gratuit, dar mai greu cu mobilizarea mea :P

        Ștergere
    2. Nicio experienta cu asos, dar am citit la Adina o postare despre o comanda care a implicat retur - uite aici
      http://septembriejoi.com/despre-livrare-si-retur-gratuit-la-comanda-asos/
      Zile cu soare sa porti cu placere sandalele si bafta cu retururile!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Iti multumesc mult pentru ajutor, am citit cu atentie articolul si data viitoare voi desface cu atentie coletul, astfel incat, in caz de nevoie, sa pot reutiliza si ambalajul original. In prezent am reusit sa vand una dintre perechi si nu m-am mai mobilizat sa o trimit pe cealalta. Era vorba de vreo 30 de lei doar, vad eu ce fac cu ea.
        Iti multumesc mult pentru ajutor si imi cer scuze ca am publicat si raspuns asa de tarziu, dar am avut probleme cu internetul si nu am putut sa intru deloc pe laptop.

        Ștergere
    3. Pe mine ma sperie ideea de a face retur in strainatate, motiv din care nici nu comand din magazine straine de imbracat sau de incaltat. Imi place teribil culoarea sandalelor, am o slabiciune pentru portocaliu.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Da, stiu si eu temerea asta, la inceput am comandat cu foarte multa frica, dar nu am prea avut probleme. Haine am comandat mult de pe site-urile asiatice prin intermediul colaborarilor de pe blog si acolo era foarte simplu pentru ca mi se potriveau masurile lor mici :P
        Oricum am reusit sa dau ambele perechi, insa se pare ca si returul e foarte simplu pe asos, gratuit si fara prea mare bataie de cap. Bine de stiut pe viitor.

        Sandalele sunt absolut grozave, chiar le-am purtat astazi, vaai, cum se vad afara :D

        Ștergere
    4. Cred ca sunt singura de pe planeta care nu a comandat niciodata de pe ASOS, dar am cont, m-am uitat de cateva ori si mi-am facut si wishlist desigur. Arata tare bine sandalele, chiar imi plac. Si imi pare rau pentru balerini, chiar e diferenta mare intre ele. Incearca sa ii vinza. O fi costisitor sa ii trimiti si cine stie cat dureaza tot procesul...
      Te pup, sa le port cu placere!

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Hihi, cred ca esti printre singurele, da :)))
        Procesul de retur, dupa cum mi-a scris cineva mai sus, este foarte simplu si gratuit, implica un drum la posta atata tot. Din fericire am reusit sa dau perechile de balerini, deci nu mai imi bat capul, dar e bine de stiut.
        Oricum mi-a trecut supararea, sunt pregatita sa comand iar :))))

        Te pup si eu, multumesc frumos! :)

        Ștergere
    5. Lista cu favorite si zero comenzi, si eu, de altfel imi imaginam ca o sa imi cumpar si din sectiunea cu articole vintage & retro. Apoi am trecut printr-o perioada de pauza de la shopping autoimpusa, ce inca nu s-a terminat, incat cine stie cand va fi o prima comanda. Temeri exista... indiferent de cate comenzi online am dat si de usurinta cu care se poate face returul, se pare ca factorul psihologic atarna foaarte mult.

      Pup

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Da, nici eu nu am mai revenit cu nicio comanda, mi-am impus si eu acum o pauza de cateva luni cel putin de la shopping mai ales pe partea de haine, nu imi lipseste nimic, tot ce cumpar sunt doar mofturi de care ma pot lipsi. Sper sa ma tin de promisiune! Bafta multa si tie! :P Te imbratisez cu dor si drag!

        Ștergere

    Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

    Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!