"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 9 octombrie 2017

Dă verde la relaxare cu Family Care Relax!

Atunci când pur și simplu  simt nevoia să pun toată acțiunea unei săptămâni tumultuoase pe pauză, să rup ritmul și să mă destind, am mai multe instrumente la îndemână cu ajutorul cărora pot face acest lucru, dar așa cum am recunoscut de multe ori aici pe blog, metoda la care apelez cel mai des o reprezintă baia relaxantă - un ritual care pentru mine a devenit tot mai complex odată cu trecerea timpului. 
De ce zic complex? Pentru că vine la pachet cu mai multe accesorii, cum ar fi: un spumant parfumat ori bile efervescente, sare de baie ori uleiuri esențiale, muzică relaxantă atent aleasă în funcție de starea emoțională a momentului, lumânări parfumate, un pahar de vin rece, o carte bună și tot așa.

Fiecare femeie are propriul ei scenariu și propria recuzită necesară unei băi parfumate și relaxante, dar orice element nou, venit să întregească atmosfera de timp oprit în loc este de fiecare dată bine primit.
Family Care a dorit să recreeze pentru mine propriul meu colțișor SPA și mi-a trimis în acest sens câteva elemente care să-mi acompanieze momentul meu de relaxare.


Vedeta cutiei spa, așa cum lesene ați intuit, este crema de duș Family Care Relax nou lansată pe piață în 4 variante de arome:
  • alge și sare de mare,
  • uleiuri prețioase,
  • ulei de măsline,
  • extract de smochină.

Eu m-am delectat cu varianta verde îmbogățită cu ulei de măsline – o cremă de duș discret parfumată, dar foarte blândă cu pielea, concentrată și bogată în spumă cremoasă. Conține D-panthenol, adică pro-vitamina B5 cu rolul de menținere a unui nivel ridicat de hidratare a pielii și ulei de măsline, un binecunoscut ulei vegetal cu rol antioxidant și calități excepționale de îngrijire a pielii.

Nu este un produs de baie pretențios, nu umple baia de arome care să te transpună senzorial într-o livadă de măslini din sudul Italiei, dar curăță eficient pielea oferindu-i acel strop de hidratare așa cum doar cremele de duș reușesc să o facă.

Are o aromă proaspătă, discretă astfel încât poate fi folosită cu încredere de întreaga familie și chiar de acele persoane care nu tolerează parfumurile foarte intense din produsele de curățare și igienă. Eu recunosc că nu fac parte din această categorie, mie îmi plac produsele de baie puternic parfumate, nu atât pentru capacitatea acestora de a-și lăsa aroma impregnată în piele, cât pentru atmosfera cu iz de aromaterapie pe care o crează în baie.

Și totuși să nu credeți că acest aspect a lipsit din poveste, pentru că difuzorul cu bețișoare Eyfel Perfum Melek m-a cucerit total prin parfumul său bogat, cu iz aristocratic, un parfum pe care, după doar câteva zile, l-am mutat pe măsuța de toaletă din dormitor, fiind mult prea rafinat și prețios pentru baie. Mirosul difuzat de cele două bețișoare de bambus pentru mine sunt suficiente, am ales să nu introduc mai multe.


Nu în ultimul rând aș dori să amintesc sarea de baie Family Care Relax cu miros de pin. Un produs de care sunt foarte încântată pentru că o folosesc foarte des pentru o activitate relaxantă de mini spa la picioare
Nu merg la salon pentru pedichiură, îmi place să mă ocup de acest aspect în intimitatea propriului meu cămin, iar sarea cu miros puternic și înțepător de pin este perfectă pentru îmbăierea picioarelor înainte de folosirea pilei electrice și hidratare. Intenționez să vă povestesc într-un articol separat de rutina mea pentru îngrijirea picioarelor și să vă arăt produsele pe care le folosesc în acest sens.
Oricum, dacă sunteți în căutarea unei sări de baie cu miros puternic dezodorizant, recomand cu încredere sarea de baie Family Care Relax Pin!


Produsele Family Care sunt disponibile în rețeaua de supermarketuri și hypermarketuri din toată țara, iar online pe emag. Pentru mai multe informații consultați pagina de facebook!



Voi ați folosit vreun produs marca Family Care? 










VintageLook



34 de comentarii:

  1. Seems like a good brand :)


    Please check out my latest post, too? I'd love to hear something from you! :)
    www.cielofernando.com
    FACEBOOK | INSTAGRAM

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am incercat sarea de baie dar cu aroma de ciocolata, impreuna cu un spumant de baie cu aroma de ciocolata si imi place mult (eu mare fan ciocolata dupa cum bine stii). Sunt curioasa insa cum este crema de dus....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, trebuie sa caut si eu sarea aceea de ciocolata, sunt foarte, foarte multumita de calitatea acesteia.

      Ștergere
  3. Am mai avut produse de la Family Care si mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine e prima experienta, de sarea de baie sunt super incantatr=a, de mult timp voiam un produs similar

      Ștergere
  4. Da, am folosit și eu gelul de duș Family Care cu alge de mare și are un miros divin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, acela ma atrage si pe mine cel mai mult, sunt tare curioasa cum miroase, varianta asta cu ulei de masline nu are un parfum prea intens.

      Ștergere
  5. Inca de la aspect acest kit iti transmite un vibe de relaxare! Eu am incercat sarea de baie si imi place nu numai aroma, ci si efectul de hidratare care se resimte intens.

    Te pup :)

    Andraxela - Vox of Vanity

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, si eu sunt tare, tare incantata de sarea asta de baie, trebuie sa imi cumpar mai multe arome! :)

      Ștergere
  6. Nu stiu de ce, dar dupa culoare pot spune ca produsul miroase absolut demential :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti place pinul, atunci sarea asta de baie iti va placea foarte tare, are un miros foarte puternic. Crema de dus in schimb are un miros discret.

      Ștergere
  7. Sarea de baie imi place atat de mult. Cred ca miroase tare bine 💚

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit nimic de la ei, dar as alege gelul de dus :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu am incercat produse de la aceasta firma. Iar sarea de baie nici daca vreau nu o pot folosi, din cauza ca eu nu am cada :((

    RăspundețiȘtergere
  10. Am acasa vreo 3 sau 4 sticlute cu sare de baie sunt atat de relaxata cand le miros <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Produse de la brandul asta nu cred ca am folosit, dar si mie imi place sa ma rasfat cu sare de baie parfumata, multa spuma si macar 15-20 min in cada cu apa calda.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce fotografii frumoase! Am folosit si eu in trecut un gel de dus de la Family Care, imi placea mult textura.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu ador momentul când am puțin timp pentru a mă relaxa într-o cadă și ador sarea de mare cu diferite mirosuri, sunt foarte curioasă dacă se găsește și la noi această gamă de produse?

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa cum iti spuneam si pe Fb, apelez la geluri de dus, pentru ca imi este mai comod asa. Imi place uneori sa ma rasfat cu o baie spumanta si relaxanta, insa nu este chiar o rutina pentru mine sa fac asta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mie îmi place săpunul lichid de mâini de la ei. E tare bun.

    RăspundețiȘtergere
  16. eu am avut o sare de baie cu miere de albine de la family care, tare bine mai mirosea

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu știam de acest brand, dar imi place cum le-ai prezentat!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am incercat produsele dar am cateva borcanele cu sare de baie. Mi-ai dat o idee buna

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce bine suna un moment de rasfat, am mare nevoie, desi cu alte arome, astea nu sunt primele mele alegeri ca arome. Si-mi plac mult bilele efervescente. :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Ioi,mi-ai făcut o poftă teribilă de o baie relaxantă! De când a venit frigul tot am zis că o să fac o baie bună și relaxantă. Cred că mâine merg să caut sarea de baie și pe weekend mă relaxez și eu. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am folosit de foarte mult timp sare de baie. Acum mi-ai făcut pofta de o baie relaxanta și de miros de pin

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce dragut arata sarea de baie, cred ca voi achizitiona si eu una 💚

    RăspundețiȘtergere
  23. Difuzorul ala m-ar interesa si pe mine, iar sarea de baie cu lavanda isi are locsorul de onoare in dulapul meu. O folosesc tot asa, cand vreau sa ma relaxez rapid. <3
    Acum as vrea sa vad cum miroase cea albastra, cu parfum marin <3

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu stiam de brandul asta, ce-i drept nici nu prea am folosit sare de baie. Ma faci sa ma razgandesc in privinta asta :))

    RăspundețiȘtergere
  25. Momentul meu preferat din saptamana. Vineri seara, baie cu spuma, sare de baie, masca, tot tacamul. Si un film :D

    RăspundețiȘtergere
  26. ador baile lungi, din pacate stau prost cu timpul si prefer dusul pe fuga :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Interesting post!

    My new blog...
    https://dinamighty.com/

    RăspundețiȘtergere
  28. Vai, dar ce bine mi-ar prinde o baie relaxanta. Eu nu mai am deloc sare de mare sau alte produse pentru baie, dar cred ca azi imi fac drum sa-mi cumpar cateva, eventual si niste lumanari parfumate.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!