"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 13 iulie 2017

Dead Sea Minerals - noua gamă de produse pentru îngrijirea pielii de la Cosmetic Plant

Nămolul și apa sărată a Mării Moarte sunt recunoscute în toată lumea, încă din antichitate, datorită proprietăților terapeutice, mai ales în ceea ce privește afecțiunile dermatologice (psorizis, dermatită atopică, vitiligo), dar nu numai, motiv pentru care produsele pe bază de sare sau nămol provenite din Marea Moartă sunt foarte populare în industria cosmetică.
Sarea din Marea Moartă reprezintă ingredientul principal din noua gamă Cosmetic Plant – Dead Sea Minerals. Îmbogățită cu 21 de minerale, sarea din Marea Moartă aduce un aport de sănătate pielii, stimulează regererarea celulară, activează circulația sanguină și facilitează procesul de eliminare a toxinelor.
Gama Cosmetic Plant cuprinde 7 produse fără parabeni, destinate îngrijirii tenului și a corpului, în ambalaje, în mare parte din sticlă, decorate cu motive și cromatică marină.


➤Aș recomanda crema de corp anti-aging – un borcan de 200 ml de produs frumos parfumat cu aromă marină (depistează nasul meu și un iz discret de scorțișoară), o cremă de corp fluidă, care se absoarbe foarte repede în piele, lăsând în urmă un aspect catifelat și o aromă proaspătă, plăcută, de lungă durată. Crema este îmbogățită cu uleiuri naturale, vitaminele A și E, acid hialuronic și alge marine. Aplicată după fiecare duș, menține foarte bine nivelul de hidratare al pielii, necesar în sezonul cald.
Mi-ar fi plăcut tare mult să descopăr și un gel de duș din aceeași gamă, cu siguranță ar fi devenit produsul meu de vacanță, l-aș fi luat cu mine în toate excursiile verii, pentru că aroma sa estivală îți stimulează simțurile și creează acea bună dispoziție specifică vacanței.   

➤Ambalată într-un recipient din sticlă prevăzută cu pompiță (păcat că nu este și opac), Anti-Dark Circle este o cremă anticearcăne cu textură foarte fluidă care mi-a stârnit destul de mult curiozitatea. Activul anticearcăn îl constituie peptidele din soia și orez și oxidoreductaza derivată din drojdii, care împreuna, îmbunătățesc circulația sangvină, stimulează producția de colagen, reduc inflamația și pungile de sub ochi.
Acidul hialuronic și extractul de algă marină Porphyridium Cruentum au rol de a menține nivelul optim de hidratare a pielii, ceea ce contribuie la acel aspect sănătos și strălucitor al pielii și implicit la prevenirea ridurilor și a aspectului îmbătrânit al pielii. La fel ca și în cazul produsului prezentat anterior, crema are în compoziție și uleiuri vegetale și vitamina E și A. Din păcate, aroma marină este prezentă și ea, lucru care pe mine mă deranjează atunci când vine vorba despre un produs destinat îngrijirii tenului.
Ingrediente Dead Sea Minerals Cremă anticearcăn Cosmetic Plant
Pe lângă aceste două produse, în oferta Cosmetic Plant mai puteți găsi creme de zi și de noapte cu sare de mare moartă, acid hialuronic, alge marine și Coenzima Q-10, două măști de față, puternic hidratante, dar și o cremă cu aceeași acțiune.


Despre toate aceste produse din gama Dead Sea Minerals puteți citi pe site-ul oficial Cosmetic Plant


Pe voi vă tentează această nouă gamă de cosmetice?








VintageLook

8 comentarii:

  1. Sincer?? Toate ma tentează Ft Ft tareeee ❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema de corp e ok si in perioada calda? Eu cam fug de creme acum, pentru ca mi se pare ca totul se lipeste :))
    Dar un gel de dus in aroma aia chiar ar fi fain

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt lenesa la capitolul acesta, dar a inceput sa se vada pe piele :P
      crema e foarte fluida, intra repede in piele astfel incat, da, e potrivita si pentru sezonul acesta :)
      Un gel de dus, mai ales la un asa parfum, ar fi ideal...

      Ștergere
  3. Trebuie sa recunosc ca si eu tot de crema de corp am fost atrasa. Nu știu cât de practic este acel borcanas, dar arata deosebit. Ar fi interesant sa incerc aceste produse. Le voi caută in nagazine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tare fain borcanasul, iti permite sa dozezi produsul asa cum vrei tu si arata tare dragut in baie, cu sigurantă il voi refolosi dupa ce il termin :P
      Recomand crema de corp, chiar e faina! :)

      Ștergere
  4. Ce fain e recipientul pentru crema de corp. Il au si unele creme de la Avon si Lidl. Atat de tare imi place ca am pus in el dischetele pentru demachiant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma gandeam sa il pastrez, dar nu ma gandisem ce sa pun in el :)))
      Suna tare bine ideea cu dischetele...merci :D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!