"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 10 iunie 2017

Dimineți liliachii de vară cu B.U și C-THRU

Bine v-am regăsit!

Vreau să vă destăinui faptul că, începând cu luna iunie, am descoperit două noi arome fresh care îmi plac deosebit de mult și pe care le folosesc aproape zilnic pentru că le percep ca fiind creatoare de bună dispoziție și reprezintă o bună metodă de a începe ziua. 


Precum prea bine se poate observa din imagine, este vorba despre gelul de duș din noua gamă B.U Bodystories, îmbogățit cu ulei abisinian și extract de orhidee și apa de toaletă C-THRU Glamorous, ambele extrem de fresh și pline de prospețime. 


Pentru gelurile de duș B.U recunosc că manifest o adevărată slăbiciune, mi se par ideale pentru zilele călduroase de vară, sunt vesele ca înfățișare cromatică, iar calitativ sunt perfecte pentru categoria de preț din care fac parte. Miros foarte intens, proaspăt, curăță fără a usca pielea, cam tot ce ți-ai putea dori de la un produs pentru dușul rapid din diminețile agitate de vară. Le recomand, dacă nu ați avut ocazia să le încercați, sigur veți găsi o aromă pe gustul vostru!

C-THRU nu am mai folosit din adolescență, uitasem cu desăvârșire de apa aceasta de toaletă, dar varianta Glamorous m-a găsit pregătită pentru o reîntoarcere la frumoșii ani de la final de liceu. E un parfum floral-fructat (are în compoziție arome delicioase precum: lămâie, măr, liliac, lăcrămioară, iasomie...), rezistă neașteptat de bine pe piele și face o echipă minunată cu gelul de duș descris mai sus. Ambalajul este și el vesel și plin de creativitate, iar varianta aceasta de 30 de ml este perfectă pentru a fi aruncată în geantă, astfel încât să te poți bucura întreaga zi de o aromă proaspătă la fiecare pulverizare și mult timp după aceea!

Două arome perfecte pentru dimineți frumoase de iunie!


Voi le-ați încercat?






VintageLook

4 comentarii:

  1. Cred ca miros intr-un mare fel~ <3
    Si pe mine ma duce cu gandul la anii de liceu, ca atat imi permiteam la vremea aia. Ah, amintiri~ ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit niciodata gel de dus B.U. , pare foarte interesant, m-ai facut curioasa, o sa-l incerc :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am mai incercat produsele B.U. si sunt multumita de ele, nu o sa uit parfumul acela ambalat in cutia din inox, mi-a placut, dar nu am mai verificat daca mai este pe piata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, BU Wild, prima varianta aparuta, da, mai este in magazine. E si preferatul meu, il am mereu in casa :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!