"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 30 mai 2017

Prima comandă triodeluxe.ro din 2017

www.triodeluxe.ro
Săptămâna trecută am plasat prima comandă pe site-ul triodeluxe.ro pe anul acesta. Ca niciodată am rămas fără tratamente de păr, astfel încât nu mai aveam în casă nici bifazic și nici keratină lichidă. 
Dacă sunteți familiarizate cu produsele triodeluxe, probabil că ați observat că au existat pe site două tipuri de keratină lichidă Anian, este vorba despre varianta clasică pe care aproape toate fetele au testat-o, dar mai există încă una îmbogățită cu colagen, variantă pe care nu am reușit să o testez până în prezent și pe care am decis să o cumpăr acum. 

Așadar începând cu săptămâna aceasta voi intra în teste cu noua varianta de Keratina lichidă Anian cu colagen, urmând să vă descriu impresiile mele după vreo două luni de testare. Eu sunt sigură că ne vom înțelege bine, și spun asta bazându-mă atât pe experiența anterioară cu kerantina lichidă, cât și cu noul bifazic cu colagen care mi-a plăcut deosebit de mult. Găsiți un review mai amplu AICI, dacă sunteți interesate. 


Keratină lichidă Anian cu colagen

Tratamentul cu ulei de argan Salon Hits Beauty Elixir a fost cel care mi-a creat cel mai mare zâmbet când am deschis cutia, și asta pentru că varianta pe care am primit-o acum a venit însoțită de un topcoat sclipicios, foarte drăguț, marca Revlon. 


Salon Hits Beauty Elixir Oro Liquido
Topcoat Transforming Effects Revlon
Salon Hits Oro Liquido - tratament păr cu ulei de argan

Serul este îmbogățit cu ulei de argan și câțiva siliconi, ceea ce face din el un ulei uscat, care se poate aplica atât pe părul umed, cât și pe părul uscat. Îl puteți folosi ca tratament pentru întreținerea părului, dar și pentru potolirea norișorilor și a firelor rebele comune tuturor femeilor care au părul lung, dar și pentru hidratarea și îmbunătățirea aspectului vârfurilor uscate/deteriorate. Un articol mai amplu i-am dedicat AICI acestui produs. 

tratament pentru varfuri uscate cu ulei de argan
Pachet Salon Hits


Îl recomand! Și chiar dacă prețul poate părea mai mare, vă asigur că este un produs foarte economic, se folosesc doar câteva picături la fiecare aplicare, astfel încât un flacon vă va ajunge mult timp.

Gelul de păr Mega Strong Anian nu este pentru mine, însă am vrut să-l aduc în discuție datorită faptului că este un produs cu o fixare foarte puternică, astfel încâ dacă aveți în familie sau în cercul de prieteni pe cineva care folosește produse de acest tip pentru coafarea părului și este în căutare de geluri care să fixeze perfect în timp scurt, eu i-aș recomanda acest produs marca Anian. 
Este îmbogățit și el cu keratină si pantenol, ingrediente necesare sănătății și întreținerii părului. 
Are un preț foarte avantajos pentru dimensiunea XXL a flaconului. Pe site mai există și o a doua variantă cu fixare puternică, mai light decât acesta. 

În rest am mai cumpărat alte câteva produse pentru membrii familiei, produse de igienă care nu consider că trebuiesc menționate. 


Vouă vă plac produsele Anian? Dacă da, care este produsul care se află pe primul loc în preferințele voastre? Eu, până în prezent, după tot ce am testat, oscilez între keratina lichidă și bifazicul cu colagen...








VintageLook

8 comentarii:

  1. Si eu mi-am luat Keratina lichida tocmai pentru ca am vazut la tine :D Sunt tare curioasa sa vad cum merge :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar sper sa ai rezultate bune cu ea.. sunt curioasa si eu sa vad cum varianta asta cu colagen..

      Ștergere
  2. Din pacate keratina mie imi provoaca matreata, am avut si eu dar n-am putut sa il folosesc pana la capat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai incercat sa aplici doar pe lungime? eu de obicei ma straduiesc sa nu mai aplic nimic pe scalp, nici balsamurile, mastile sau tratamentele, pentru ca mi se ingrasa parul prea repede..

      Ștergere
  3. Keratina + Colagen?! Where do i sign up? :))
    M-am inteles atat de bine cu varianta originala, asa ca acum m-ai facut curioasa in privinta surioarei. Mersi ca ai dat de veste~

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e cu colagen si acid hialuronic...ma gandesc ca e mult mai buna decat originala...sa vedem :D

      Ștergere
  4. Sunt curioasa cum s-ar comporta parul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...poate ai noroc la concursul de pe facebook :D
      Bafta multa!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!