"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 26 mai 2017

Cum a fost la Beauty Blogging Meeting Timișoara, ediția a III-a...

Beauty Bloggers Meeting Timișoara, ediția a III-a a avut loc într-o dimineață de sâmbătă la vechiul Cărturești din Piața Unirii. Într-o atmosferă relaxată, poziționate la o masă scăldată în soarele puternic de primăvară, le-am regăsit pe fetele mele, pe care le cunosc atât de bine din online, din comunitatea de beauty, dar pe care le văd atât de rar în offline. De această dată ne-am întâlnit într-un număr mai restrâns, dar, ca de fiecare dată, unite de aceleași pasiuni și interese.

Cele două organizatoare, Lucia și Romina, ne-au pregătit un program foarte interesant, cu 4 invitați speciali care au interacționat cu noi într-un mod foarte constructiv pe tot parcursul întâlnirii. Evenimentul a început cu prezentarea gamei Andalou Naturals, proaspăt lansată și în România, de care s-a ocupat Monica – o prezență foarte simpatică, caldă și extrem de drăguță. Produsele sunt distribuite prin secom.ro și sunt împărțite pe mai multe game, potrivite fiecărui tip de ten. Andalou Naturals sunt cosmetice naturale pe bază de celule stem din fructe și știu că, pentru o parte dintre voi, acesta este un brand foarte cunoscut. Eu am un review mai amplu pentru un ser anti-aging pe care îl puteți citi AICI



De această dată am primit un kit foarte drăguț - Andalou Naturals Brightening pe care abia aștept să-l încerc și asta mai ales datorită tonicului îmbogățit cu ce credeți? Daaa, cu vitamina C, mai exact magnesium ascorbyl phosphate. Categoric voi reveni cu un review!! În Timișoara, secom are un magazin în Piața Operei (Victoriei) în clădirea Modex, pe care vă invit să îl vizitați!



Corina de la pasagera.ro nu mai are nevoie de nicio prezentare. Eu personal m-am bucurat extrem de mult de prezența sa, mai ales că nu am avut ocazia niciodată până în acest moment să particip la un eveniment organizat de ea. Timpul petrecut cu Corina a zburat fără să-mi dau seama, aveam în minte zeci de întrebări, pe care în mod evident, nu am avut ocazia să i le adresez decât într-o proporție foarte mică, dar categoric am plecat de acolo cu multe informații prețioase pe care cu siguranță le voi aplica în rutina mea de îngrijire a tenului, deși speach-ul său s-a axat pe ideea de blogging și nu pe skincare. Dar era de la sine înțeles că nu puteam rata ocazia de a-i forța mâna Corinei să ne mai ajute cu câteva ponturi legate de îngrijirea pielii. 
Nu aș putea să trec peste acest paragraf fără să mai punctez și eu încă o dată ceea ce pasagera.ro încearcă să ne educe de ani de zile – NU IEȘIȚI DIN CASĂ FĂRĂ PROTECȚIE SOLARĂ INDIFERENT DE ANOTIMP ȘI STAREA VREMII!!


Precum puteți vedea, în prezent sunt posesoarea unei cărți celebre scrisă de Paula Begoun, carte din care, din când în când, vă voi împărtăși scurte informații cu privire la cele mai corecte procedee de îngrijire a pielii.

Următoarea pe listă a fost Anda din partea cupio.ro care a venit pregătită fooooarte bine pentru această întâlnire, mai exact cu o cutie cu vreo 40 de pigmenți absolut sublimi. Evident că ne-am entuziasmat foarte tare toate fetele și ne-am apucat cu mare interes de testat toate culorile din cutie. Ce să vă spun? Cupio are vreo 60 de nuanțe de pigmenți pe care, dacă ești o împătimită de beauty, este imposibil să îi ocolești în magazin și nu ai cum să nu descoperi cel puțin o nuanță care să te scoată din minți.



Am primit și eu o nuanță foarte versatilă pe care abia aștept să o testez pentru că sunt curioasă dacă și calitatea este pe măsura aspectului.



Următoarea prezentare a aparținut Teodorei Mateoc, care este și ea blogger timișorean, scrie pe mateoc.ro mai exact, și ne-a vorbit despre blogging, despre interacțiunea cu companiile și promovare. Dacă nu o cunoașteți, eu vă invit să o descoperiți, este foarte talentată, iar blogul ei este unul plin de substanță.

Pe lângă aceste prezentări, am avut parte de o mulțime de produse de îngrijirea pielii și machiaj, din partea sponsorilor care au susținut acest eveniment. Așadar am material pentru testat o lungă perioadă de timp și voi reveni cu cele mai interesante produse pe care le-am descoperit prin intermediul acestui eveniment și cu impresiile mele despre acestea. 








VintageLook

4 comentarii:

  1. Hei, ce mă bucur să citesc astfel de experienţe! Altădată fetele ce participau la întruniri povesteau la fel ca tine, cu lux de amănunte, însă cu timpul au ajuns doar să treacă în revistă evenimentul sau să publice un comunicat standard.
    Nu ştiam că Teodora are blog, am adăugat-o şi eu în listă pentru a o citi.
    Încerc pe cât posibil să mă ţin de regula cu aplicarea cremei de protecţie solară, sper ca în timp să nu mai ratez nicio zi.
    Astept sa descopăr in articolele tale informaţii din cartea Paulei. Eu am citit toate posturile de pe site-ul Paula-s Choice, din partea de blogging, şi am avut multe de învăţat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Aurora! Evenimentele pentru bloggeri sunt tot mai numeroase in ultima perioada si probabil din acest motiv multe fete nu mai gasesc timpul necesar sa creeze articole mai ample. In Timisoara, si mai ales pe partea de beauty, nu prea se intampla multe lucruri, astfel incat noi ne bucuram de fiecare intalnire, indiferent de ocazie :P Ma bucur tare mult oricum, sa citesc ca ti-a facut placere postarea mea. :)

      Cat despre ingrijirea pielii, da, Corina ne-a sugerat sa ne folosim de cartea respectiva pentru a crea continut de buna calitate pe partea de skincare si eu chiar am de gand sa ii urmez sfaturile. :)
      Te pup si iti multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  2. am zis ca la un moment dat ma voi implica si eu in organizarea unui astfel de eveniment, ar fi pacat ca la noi in oras sa nu se desfasoare ceva similar. sunt convinsa ca e mult de munca, dar cred ca merita din plin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te felicit pentru initiativa, sincer iti spun ca eu una nu m-as fi descurcat sa organizez un asa eveniment cum au facut-o Romina si Lucia, mi se pare foarte, foarte greu. Iti doresc multa bafta, sa vezi ce fain o sa fie! Abia astept sa citesc despre primul eveniment organizat de tine :D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!